2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Şekerine bakıldı mi hiç? Şeker varsa o da ağız kuruluğu yapıyor.

Şeker yüklemesi yaptırmadım ama tokluk şekerim normal aralıkta çıkmıştı bir sorun görmedi doktor o konuda. Ağız kuruluğunu birkaç haftadır yaşıyorum ben daha önce yoktu, asprin kullanmaya başladım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum veya havalardan olabilir ona yordum

Kızlar bebisimin karyolasi için yatak baktım bugün. Yatasta Dreamy Baby diye yatak vardı. Onda karar kıldık gibi. Bilgisi olan var mi yataklar konusunda
0-2 yaş sert yatakta yatması gerekiyor
Yataşın bir modeli vardı bir tarafı daha sert onu almıştım ama çok araştırdığım söylenemez

Canim buyuk kuvet ve file alicam.bir daha bir daha almayayım.file değil de Daha kalin bir sey alirsam icine kış bebegi, kurumuyormus hemen o içine konulan yatak gibi şey. File olur muhtemelen.
Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz

İnfulienzır gibi kadınsın valla
Nerde link var hepsi sende
Teşekkürler bilgiler için canım

Kanguru ve sling abisinde kullandım yine kullanacağım. Yenidoğanda sling daha çok öneriliyor. Ama dogumdan itibaren kullanılanlar da var tabi.
Lillebaby ve ergo baby de ergonomik ama çok pahalılar. Ayrıca ergonun türkiyede çok fazla sahtesi satılıyor. Bunların yerine hem kumaşı %100 pamuk denizli dokuması hem de yerli üretim uygun fiyatlı olan neko markasına da bakmanı öneririm. Kumaş seçenekleri de çok güzel ve hem de Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü onayını aldı. Bildiğim kadarıyla lillebaby ve ergo baby nin kumaşı kanvas kumaş o yüzden dokuma kumaşın o sarıp sarmalama hissini vermiyor kanvas kangurular. Reklam için değil kullanıcısı olduğum ve çok memnun kaldığım için bu kadar övüyorum

Yorumun için çok teşekkür ederim canım ben yurtdışında yaşadığım için mecbur bu ürünler arasından seçim yapacağım peki boba wrap ile ilgili ne düşünüyorsunuz

Ben ilkinde sling almamıştım, onu mu neko aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…