Kızımda başlarda pamuk su kullanmıştım. Sonra Uni baby ıslak mendillerini paket halinde kaynar suya batırıp akıtıp kavanozlayıp öyle kullanmıştım nerdeyse bir yıl kadar. Şimdi 3 paket pamuk aldım ilk bi hafta yeter. Ondan sonra Prima yanında pure ıslak mendil hediye geldi onları kullanırım. Sonra da sleepy yorumları güzelmiş ona geçerim. Valla ne kafayı sıyırmışım kızımda. Bunda çok şeyi kafaya takmıycam. Uygunu yorumları güzel olanı neyse onu kullanmayı düşünüyorum. Oyuncak da ablasından kalma oyun halısı, fisher price oyuncak kitabı, peluş oyuncaklar bir sürü var. Zaten evde büyük çocuk olunca bence oyuncağa gerek bile yok. 2. Çocuklar 1.yi izlerken büyüyormuş
ama okyanus kids instagram hesabının kitapları çok güzel onlardan almayı düşünüyorum. Bir de instagramda montessori klübü diye bir hesap var. İlk 3 yaş için evdeki malzemelerle yapılabilecek çok güzel oyunlar ve etkinlikler paylaşıyorlar. Orayı takip etmenizi tavsiye ederim. Oyuncaktan daha önemli bişey varsa o da çocukla etkili verimli zaman geçirmek. Linki bırakıyorum isteyen takip etsin
Login • Instagram