Şeker yüklemesi yaptırmadım ama tokluk şekerim normal aralıkta çıkmıştı bir sorun görmedi doktor o konuda. Ağız kuruluğunu birkaç haftadır yaşıyorum ben daha önce yoktu, asprin kullanmaya başladım onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum veya havalardan olabilir ona yordum
Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz
Yorumun için çok teşekkür ederim canım ben yurtdışında yaşadığım için mecbur bu ürünler arasından seçim yapacağım peki boba wrap ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Bazi ülkelerde de satışı var neko nun. Distrübütörleri var. Boba wrap slingden bahsediyorsan o da ergonomik onda sıkıntı yok. Boba markası da bu işin uluslararası duayenlerinden biri. Boba 4g model kangurunun yenidoğan aparatı da var dogumdan itibaren kullanılıyor o da.
Hem kangurum hem de slingim neko canım. Ikisinden de memnun kaldım. Nekonun esnek slingi kullandıkça sarkma yapmıyor. Kumaşının özelliğinden dolayı. Benim slingim 3 bebe büyüttü sonrasını bilmiyorum kuzenime vermiştim. Simdi kızımda kullanmak için tekrar aldım.
Hiç bı sekilde uyuyamıyorum wc ye gitmekten mide kazintisindan yanmasından bebeğin hareketlerinden gece mesela eşim bile uyandı karnım ona değmiş kızım bı dursana diyo oda uyandı
Hiç bı sekilde uyuyamıyorum wc ye gitmekten mide kazintisindan yanmasından bebeğin hareketlerinden gece mesela eşim bile uyandı karnım ona değmiş kızım bı dursana diyo oda uyandı
Aynı durumdayım yanlız değilmişim çok şükür uykusuzluğa şimdiden mi alıştırıyorlar napıyolar 250 Mt kare alandaymış gibi hareket etmesi hem hoşuma gidiyo hem beni benden alıyo
Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz
Banyo malzemelerini en sona bıraktım ben çok yer kaplıyor diye bu aparatı görmüştüm belki alırım ama kızımda yatak odamda yıkamıştım banyo soğuk oluyor hayat banyo öncesinde UFO açmıştım odada ilk zamanlar tek başına yıkamak zor oluyor