2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yaaa sizde gece uykunuzdan uyanıyomusunuz düzgün bi şekilde uykunuZu alabiliyomusunuz
Dönelemekten uyuyamıyorum sağa sola dönüyorum zor bela ama asla rahat edemiyorum gece uyanıyorum sürekli çişe gidiyorum yüz üstü uyumayı hasretle bekliyorum resmen

İkinci el anne yanı beşik aldım. Baby plus. Ama yatak tahtasından tam yanaşmıyor. Yıkadım güzelce tertemiz oldu. Ahşap istiyordum ama onu da bir yere sığdıramayacakmışım bunu alınca fark ettim

Eklentiler

• 842BDA32-4FD4-468B-8D74-4C53242F1F54.webp
    30 KB · Görüntüleme: 50
Benden de bir soru sizin de böyle oluyor mu, bu minnoş hanım bazen afedersiniz aşağıdan ayağını çıkartacak gibi oluyor
O kadar hırslı vuruyor ki aşağıya bildiğiniz vajinada hissediyorum sanki vurmalarını o kadar aşağıda mı yani kese filan yoksa bana mı öyle geliyor.

İkinci el anne yanı beşik aldım. Baby plus. Ama yatak tahtasından tam yanaşmıyor. Yıkadım güzelce tertemiz oldu. Ahşap istiyordum ama onu da bir yere sığdıramayacakmışım bunu alınca fark ettim
Ben daha kurmadım ama benimki de böyle farklı markanın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar güle güle kullanalım inşallah

Herkese güzel bir gün diliyorum. Doğum zamanı Allah korusun korona pozitif çıkarsa hamile kadın Özel hastanede doğum yapamıyor mu

Benim oğlum sürekli kaburgalarıma doğru tekme atıyor. Yan yatıyormuş zaten o yüzden herhalde hiç aşağıya vurmadı.

Ben daha kurmadım ama benimki de böyle farklı markanın çok kullanışlı olduğunu söylüyorlar güle güle kullanalım inşallah ☺
Amin canım. Yorumları çok iyiydi inşallah 8-9 ay kullanabiliriz. Ayaklanınca kullanılmaz ama 9 ay yanımda yatsın da sonra düşünürüz.

Benim oğlum sürekli kaburgalarıma doğru tekme atıyor. Yan yatıyormuş zaten o yüzden herhalde hiç aşağıya vurmadı.

Pozisyondan kaynaklı herhalde kızımın başı yukarıda bacaklar aşağıda dönmediği için herhalde.

Kızlar selam herkes ve bebişler iyidir umarım Doktordan geliyorum bebişimi gördüm Çok şükür her şey yolunda. Bugün 29+6’yım ama bebiş 31+2’miş. 40 cm olmuş kilosu 1735. Kilosu bana çok geldi tosun olacak sanırım maşallah plesanta arka duvardaymış bebişte baş aşağı duruyormuş. Onun dışında başka birşey söylemedi 1 ay sonra gel dedi.
Nst için 36’da bakıyormuş geç değil mi ya her yer 32’de başlıyor? 32 değil mi dedim yok 36 dedi. Benim gibi 36’da girecek olan var mı?

Beni 32 de çağırdı canım

Bana gec geldi ya. Ben 24. girdim ilk defa.

Kızlar yaaa sizde gece uykunuzdan uyanıyomusunuz düzgün bi şekilde uykunuZu alabiliyomusunuz
Çok nadir uyanıyorum geceleri. Ozamanlar da geri uyuyorum hemen. Genelde deliksiz uyuyorum. Hatta dışarı çıkıp yorulduğum günler gündüz de uyuyorum gecesinde de yine uyanmadan uyuyorum. Çok şükür uyku sorunum yok

2-3 hafta öncesinde bende de oluyordu sanki oradan pırt diye çıkacakmış gibiydi. Doktora sormuştum sorun olmaz normal demişti. Ama şu aralar olmuyor artık. Pozisyonundan sanırım

Benim kız da dediğin gibi öyle bir vuruyor ki zonklatıyor ama bazen de kaburgalarıma vuruyor maşallah ya çok uzun ya da sürekli hareket ediyor anlamadım

Benim kız da dediğin gibi öyle bir vuruyor ki zonklatıyor ama bazen de kaburgalarıma vuruyor maşallah ya çok uzun ya da sürekli hareket ediyor anlamadım

Bu kızlar biraz hırçın herhalde

2-3 hafta öncesinde bende de oluyordu sanki oradan pırt diye çıkacakmış gibiydi. Doktora sormuştum sorun olmaz normal demişti. Ama şu aralar olmuyor artık. Pozisyonundan sanırım

Doktor normal dediyse tamam madem

Ben de pazartesi gideceğim sorarım ama evet pozisyondan bence de

Canm ben yeteri miktarda pamuğu alıp çeşmeye gidip ılık suyla ıslatırdim öyle kullanırdım pratik oluyordu evdeyken sıkıntı olmadı
uni aldim ben 10 lü paket halinde hatta birtanesini açtım kotu bir kokusu vardi daha doğrusu kokusuzdu. katlı maddesi cok yok olsaydi guzel kokardi bence o yuzden hic pamuk olayına girmem

Sagolun kizlsr evde pamukla deniycem

Bebek kuvetini ne aldiniz ben hic karar veremedim katlanan mi almak lazim normal kuvet seti mi birde gorseldeki urun icin ilk aylarda cok rahat diyenler var siz ne yaptiniz

Benim banypm kucuk katlananlardan alicam buyuyuncede kuvetimiz var zaten

Bana gec geldi ya. Ben 24. girdim ilk defa.
Seninki de çok erken değil mi canım? Riskli bir durum mu vardı?
Beni 32 de çağırdı canım

Şimdi forum sitelerine baktım da riskli olmayan durumlarda doktora bağlıymış. 36’da başlayanlar da varmış ama bana da geç geldi bilmiyorum. 1 ay sonraya çağırdı o zaman 34 olacağım. Gittiğimde yine sorarım artık

yok canım benimki ya yan duruyor ya kafasi asagida oluyor o dediğini cok nadir belki 1 belki 2 defa hissetmisimdir

sen zaten önde gidiyorsun bidahaki gidişinde nst iste bence buarada masalla tosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…