2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynı durumdayım yanlız değilmişim çok şükür uykusuzluğa şimdiden mi alıştırıyorlar napıyolar 250 Mt kare alandaymış gibi hareket etmesi hem hoşuma gidiyo hem beni benden alıyo
Benim uykum zaten çok hafiftir onunda etkisi var ama tam dalmaya yakın kıpırdamasindan uyuyamıyorum haliyle 12 gibi yatıyorum zaten kipirdaniyo bir saatimiz öyle geciyo az daliyorum sonra 3 gibi tekrar basliyo sonra haliyle wc ye yada mutfaga yöneliyorum ezan sesinde sonrasi da saat 8 gibi sonuclaniyo maalesef artık kalmış oluyorum sadece benimkini bu kadar hareketleri yoğun anlamıyorum gündüz yemek yediğimde hareket ediyo çok nadir boşluklarda bı ses duyarsa tepki veriyo ama gece ses soluk olmadan öyle yapması cidden hazırlık yaptiriyo ama bunun içinde erken diye biliyorum son ayda zaten sık oluyomus da gece hiç uyumayacak diye düşünüyorum

Aynı durumu hissediyorum. Çok sık değil ama arada. Sadece ayakdan olduğuna emin değilim. Baş geliş pozisyonundaymış

Benim başı aşağıda tuwaletimi yaparken falan oynuyo korkuyorum bende normalde de ayakları hep üst taraflara çalışıyo kum torbası gibi hissediyorum bazen kendimi

doktora göre değişiyor demek ki kuzucum hayırlısıyla sağ salim gelsinler önemli olan tek şey o

sen zaten önde gidiyorsun bidahaki gidişinde nst iste bence buarada masalla tosuna
Evet 9 gün kadar önde gidiyor şu an bir de benim detaylı ultrasonda bebeği besleyen damarda basınç çıkmıştı ama düşüktü perinatalog kontrol edilsin ama çok ciddi bir durum yok demişti. Kendi doktorum biliyor bu durumu o da bebeğin beslenmese geride olurdu senin ki önde gidiyor zaten korkma dedi.
Bir sonraki randevuya 1 ay sonra gel dedi o zaman tekrar sıkıştıracağım artık

Benim uykum normalde çok ağırdır alarm telefon sesini bile duymazdım normal şartlarda şimdi hafif kıpırdasa uyanıyorum ama dediğin gibi 3-5-8 saatlerinde mutlaka uyandırıyor nöbet tutturuyo sanki allahtan uyandırma saatleri düzenli inşallah doğduktan sonra da düzenli olur

Maşallah minige erkekmiydi çok güzel yariyo demek ki yediklerin canım nst yi 34. Haftada baslaniyo daha net duyulması için sanırım tabi sende bı kasılma fark ederse daha öncesinden de oneriyo riskli gebelik filan o zaman zaten haftalık yada on günde bir cagriliyo diye biliyorum şuan çoğumuz aylık gidiyoruz çünkü ama 36 banada geç geldi aklında soru işareti varsa başka doktora danis tanış filan varsa benim doktorum 34 başlanacak dedi .

doktora göre değişiyor demek ki kuzucum hayırlısıyla sağ salim gelsinler önemli olan tek şey o
Amin canım benim inşallah iyi olsunlar da
Bir sonra ki kontrolde 34 olacağım o zaman da bi sorarım tekrar belki o zaman alır nstye

Canım benim zaten 3 aya kadar gecede dahil 2 saatte bir emzirmemiz gerekiyomus illaki uyanacagiz mecburen sersemlik olsa da eşlere iş dusuyo yada kirkimiz çıkana kadar annelere

Sukur riskli bir durum yok bende sasirdim zaten ama ben Türkiyede degilim burada boylemiso yuzden 36 beya gecgeldi banada

Evet canım erkek Geçen ay 930 gr’dı ben peynir falan çok yiyemiyorum diye kefir içiyordum o yapmış olabilir. Bebişi kilo olarak geride olan varsa tavsiye ederim biraz önce acıbadem hastanesinin blog sayfasında okudum riskli bir durum yoksa 36’da başlanabilir yazıyordu. Benim gebeliğim başından beri sorunsuz geçiyor çok şükür doktorum ondan mı gerek görmedi acaba bilemiyorum. 1 ay sonra tekrar gel dedi o zaman tekrar soracağım belki o zaman alır

Sukur riskli bir durum yok bende sasirdim zaten ama ben Türkiyede degilim burada boylemiso yuzden 36 beya gecgeldi banada
Anladım canım çok şükür riskli bir durum olmasın da her ülkenin sistemi farklı oluyor demek ki. Peki 24’ten sonra bir daha girdin mi ya da ne zaman gireceksin belli mi?

Bu dependleri bedenini nasıl aldınız bide şimdiden almak gereklimi
Canım ben alıp almama konusunda kararsızım . Ama kiloya göre l ideal diye biliyorum . Ablamlar sezaryan oldular 4 undede hasta bezi tarzında bişey kullanmadılar zaten ameliyattan sonra bı sure giydirmiyolar sadece alt açma bezi tarzında bişey serip kontrol saglaniyomus sonrasında ped kullandılar herkes de kanama bir olmuyo tabi normal doğumda nasıl olur hiç bı fikrim yok ama dursun diye belki bı paket alabilirim.

Anladım canım çok şükür riskli bir durum olmasın da her ülkenin sistemi farklı oluyor demek ki. Peki 24’ten sonra bir daha girdin mi ya da ne zaman gireceksin belli mi?
Her gittigimde giriyorum. Su zaman kadar ayda bir gidiyordum. 30 haftadan sonra iki haftada bir gidiyormusun. Her seferinde girermiyim bilmiyorum ama iki tane daha ultrasona giricem doguma kadar. Mesela gecen haftada ebe 4 dakika boyunca kalp atislarini dinledi. Biraz heyecanli galiba dedi hatta cunku bende heyecanliydim. Ne biliyim her ultrasonda kalp atisinda biraz heyecan oluyor bende

Maşallah canım kefirde çok sağlıklı zaten tuketilebilinir kabizligida onler kaç güne bir iciyodun . Benimki başından beri ilerde bir hafta filan bu gitmemde nasıl olur bilmiyorum bende dikkat ediyorum beslenmeme . Her hastane doktor farklı canım senin gidişatına gorede illaki degisiyo işte durumlar için rahat olsun o zaman

Ay ne güzel bende özele gitmeme ragmen toplasan içerde 5 dk anca durabiliyorum gerçekten hak ediliyomu o paralar insan düşünüp duruyo .

Herkese güzel bir gün diliyorum. Doğum zamanı Allah korusun korona pozitif çıkarsa hamile kadın Özel hastanede doğum yapamıyor mu
Bende bunu dün duydum gittiğim hastane doğum öncesi gebe ve refakatçisine test yapmasını istiyormuş Allah korusun pozitif çıkarsa almıyormuş doğuma şehir hastanesine yönlendiriyormuş paZartesi kontrolüm var doktoruma sorucam

Kizlar nasilsiniz? Dun kontrole gittik biz. 28.haftaya girmisiz 1kilo 150 gr olmus boyunu soylemedi bende sormayi unuttum ama ultrason resminde yaziyordu siz anlarsiniz sanirim atayim buraya da gayet saglikliymisiz hayirlisiyla bi de saglicakla kucagimiza alsaydik kuzulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…