2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hastane çıkışı setimde vardı ama hiç kullanmadım cnm. Kucaklarken falan beli de açılır gibi geliyor. Çıtçıtlı zıbınlar vazgeçilmezim
Canım kış olacağı için ekstra da giydiriliyo öyle biliyorum göbeğine fazla baskı yapmamasi için . Dediğin gibi onlardan da cikiyo esktrada alınabilir diye düşündüm .

Bende öyle biliyorum canım kış olacak bide daha da lazım olur

Onerebileceginiz folik asitler var mı doktor bana z-fol yazdı da

Var canım bende yaklaşık 1.5 ay sonra hamile kaldım . Doktora gitmemiştim teyzem eczacı onun tavsiyesiyle folidoce aldım
Peki sağlık ocağı yazıyor mu folik asidi
Ya da ücretli mi aliyorz

Acikcasi ozelin adi var sadece bence bu ucuncu dogumum olacak devlette yaptim her ikisinide bu da oyle olacak 3bin kusur lirayi neden bosuna harcayim devlette ayni ozel gibi ilgilendiler hep hic bir sorun yasamadik cok sukur umarim bunda da yasamayiz
Ben kızımda hem özel hem devlete gittim doğumunu devlette yaptım şimdi sadece devlete gidiyorum çok memnunum bende çok şükür inşallah bozulmaz

Hamilelik öncesi folik asit kullanımı, sinir yolu kusurlarına engel olduğu için gebe kalmadan 3 ay öncesinde başlanması tavsiye ediliyor. Herhangi bir zararı yok gebelik düşünüyorsanız erkenden başlamak daha sağlıklı

Bir arkadaşım bunu yollamıştı bana kadın Doğum yataklı servisinin kapısında asılıymış
İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez detakipli olduğunuz hastanede doğumunuz olur

Eklentiler

• 5C95D868-A74B-4582-A362-003AA46A2C86.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…