2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah bebişine canım.
Bana ya 32 ya da 34 demişlerdi ama emin değilim. 36 bana da geç geldi

Maşallah bebeğineBazı doktorlar nasıl bu kadar kesin konuşuyor anlayamıyorum. 3500 normal doğum için ideal ama fazlasını da neden doğuramayalım ki. Sezaryen yolunu yapıyorlar malesef çoğu doktor uğraşmak istemiyor 15 dk da planlı sezaryen temiz iş

Bu arada kizlar bu çok lazım aliyomus ilk zamanlar için fiyatı da uygun

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-26-15-42-42-58.webp
    16 KB · Görüntüleme: 47
Eskiler 4 kilo 4,5 kiloyu normal doğumla yapıyordu hiçde bişey olmuyodu. Şimdiki doktorlar yok suyu azalmış, yok kordon dolanmış, yok kalp atışı zayıflamış diye pat sezeryana alıyolar. Sezeryanda parada alıyolar tabi işlerine geliyor

Bu arada kizlar bu çok lazım aliyomus ilk zamanlar için fiyatı da uygun
Evet iç zıbın çok lazım oluyor alttan giydiriyosun ve sürekli kustuğu için sık değiştiriyosun. Ben ilk bebeğimdede baya çok almıştım ama şimdi bulamıyorum birine verdim demek alacam yine alt üst iç zıbın

Ay ne güzel bende özele gitmeme ragmen toplasan içerde 5 dk anca durabiliyorum gerçekten hak ediliyomu o paralar insan düşünüp duruyo .

Cok az mis yazik degilmi okadarda para aliyorlar.

Sizin oranın sistemi baya farklıymış canım orada da ultrasona az giriyorsunuz sanırım.
Annesini hissetmiş demek ki o da heyecanlanmış kıyamam Sağ sağlim gelsinler inşallah

Sigortanin odedigi 3 ultrason var. Biz ayriyeten 3 tane daha odededik cepten. Ikiliye birde ayrintili ultrasona girdim. 3 cok az gecdi bana ya insan ozler ayda birkerede ebeye gidiyorum oda kalp atisina bakiyor sorularini cevapliyor. Idrara tansiyona falan bakiyor. Ama Türkyiedeki gibi iyi ebe ve kadin sogumcu bulmak zor. Benimki Türk ve bayan beya memnunum.

Burdada dogumu normalde komplikasyon yoksa ebeler yapiyor ama. Gebeligi takip eden doktorlar doguma girmiyor. Yani doguma girdiginde ne ebeye ne doktoru taniyorsun. Benim sezaryan olucak pekte onemsemiyorum

Canım benim, her kedi öyle değil ki ama. Benim de kedim var pek uslu. Bide tırnaklarını düzenli olarak kesiyoruz tırmalamıyor hiçbir yeri. Ve laftan anlıyor. Kızgın bi sesle adını söylediğimizde hemen toparlıyor kendini çocuklar gibi utanıp donakalıyor kızların dediği gibi köpek zor olur bence kediler gibi temiz değiller.

Evet bazı nedenler tabii ki sezaryeni zorunlu kılıyor ama kilo olarak 4 ü aşmadıysa daha çatı muaynesi bile yapmadan neye göre böyle konuşabiliyorlar cidden anlayamıyorum

Boyum 159 dr 150-160 arasi annelere genelde 3,5 kg nun ustundeyse normal dogum yaptirmiyoruz dedi. Ben de sezeryandan cok korkuyorum daha oncede bi ameliyat gecirdigim icin ameliyattan korkuyorum dedim korkma cok kilolu olmazsa yine normal yaparsin dedi

Kızlar bsey danışmak istiyorum
Ben gebe değilim....
Ama doktor bana folik asit başla dedi başlamadım çünkü ne alaka...

Sonra bana başladın mı diye sordu hayır daha erken diye başlamadım dedim olur mu basla sen dedi

Bende zaten nutkum mu tutuldu nedir gerizekalı gibi sustum sormadım bişey

Şimdi size sormak istiyorum niye ne alaka folik asite niye baslicam ben şimdi

Benim annem 5.5 kg doğmuş, 5.5 ya ve normal doğum

ben de hamileligi dusundugumde folik asite baslamistim 6 ay sonrasinda hamile kaldim 3 ayda hamileyken kullandim. Folik asit bebek gelisimi icin cok cok onemli bence de kesinlikle kullanmalisiniz

Ben de hamile kalmaya karar verince doktorumun tavsiyesiyle başladım. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum. Ve 1 ay sonrasında hamile kaldım.

ben de hamileligi dusundugumde folik asite baslamistim 6 ay sonrasinda hamile kaldim 3 ayda hamileyken kullandim. Folik asit bebek gelisimi icin cok cok onemli bence de kesinlikle kullanmalisiniz
Ama kuzum işte hamileyken kullanmak gerekmiyor mu. Önceden kendim için kullanmış olurum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…