2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bir arkadaşım bunu yollamıştı bana kadın Doğum yataklı servisinin kapısında asılıymış
İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez detakipli olduğunuz hastanede doğumunuz olur
Nasıl yani normal doğum yapanların yanına refakatçi almıyorlar mı?
Ay inşallah bizim gittiğimiz hastanelerin uygulamaları böyle değildir

Bu arada kizlar bu çok lazım aliyomus ilk zamanlar için fiyatı da uygun
Canım bundan bebeğin beli açılabiliyor, bunun yerine çıtçıtlı body kullanışlı oluyor. İlk oğlumda bir sürü aldım, hiç kullanmadım, sonra başkalarına verdim.

Nasıl yani normal doğum yapanların yanına refakatçi almıyorlar mı?
Ay inşallah bizim gittiğimiz hastanelerin uygulamaları böyle değildir
Ben zaten zorunlu sezeryan olduğum için hiç sormamıştım ama hastabakıcı sayısını arttırdılar diye biliyorum

Canım bundan bebeğin beli açılabiliyor, bunun yerine çıtçıtlı body kullanışlı oluyor. İlk oğlumda bir sürü aldım, hiç kullanmadım, sonra başkalarına verdim.
Canım çıtçıtlı badi zaten alacağım ekstra kullanışlı oluyomus onu dedim üstüne takıldı için

Kızlar son 2 saat içinde 3-4 kere kasılmam oldu bebek toplaniyor kaskatı oluyor karnım 1 dk içinde eski haline dönüyor.

Acile gideyim mi sizce ağrı sızı hissetmiyorum ama kasılma bariz hissettiriyor kendini.

Acile mi gitsem pazartesi doktor kontrolüm var onu mu beklesem lütfen fikir verin

Düzenli olmayan kasılmalar normal görünüyor canım.yani oyle okudum. Cok duzenli ve sıksa tabiki doktoruna sor. 2 gün önce doktor kontrolüm vard i bunu sormayi unuttum valla:))) ama sancın olirsa telaşlanma demişti doktorum. Bu aylarda bekliyoruz kisa sancilar acilar dedi. Benim de oluyor sancisiz kasilma.tabi düzensiz oluyor. Uzannirken, bazen ayakta vs. Sert oluyor boyle .sonra kendiligunden geciyor. Yaklasik 1 aydir böyle oluyor .Sabah akşam magnezyum alıyorum ben. Bazen sadece aksamlari alıyorum.

Son 2 haftadır var ama 3-4 günde bir olurdu. Bugün arka arkaya olunca tedirgin oldum.
Boş yere hastaneye gitmek de istemiyorum kararsız kaldım.
İlk gebelik ne zormuş hiç bişey bilmiyorsun, neyin onemli neyin önemsiz olduğunu bile anlayamiyoruz

Canım acilde bişey yapmazlar doktoruna ulaşmaya calis . Oda zaten magnezyum başlar. Bu sıra yalancı kasılmalar çok oluyomus leke vs bişey gelmediği sürece korkulacak bişey yok bence pozisyon değiştir çok yorulmamaya çalış

Magnezyum zaten kullanıyorum canım.
Yatıyorum dinleniyorum hala devam ediyor bakalım eşim işten gelene kadar geçmezse mecbur gideceğim.

Bende bi süre denedim bebek olmadı sonra doktora gittim folik asit verdi 1 ay kullandım hamile kaldım

Magnezyum zaten kullanıyorum canım.
Yatıyorum dinleniyorum hala devam ediyor bakalım eşim işten gelene kadar geçmezse mecbur gideceğim.
O zaman görünme de fayda var canim icin rahat eder belki doktorunu çağırırlar yada nöbetçi doktor yorum yapar bı fikrim yok çünkü stres yapma daha çok etkiler bol bol dua insallah zamaninda gelir minikler

Bende merak ediyordum. Gerekli mi diye. Zıbın varya. Alış veriş yaptığım dükkanda görmüştüm
Canım ilk zamanlar için kullaniliyo zibinin üstüne ek olarak giydiriliyo yada sade olarak kış olacagi için hiç yoktan ikili alınabilinir bazı hastane çıkışında cikiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…