2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay ne güzel bende özele gitmeme ragmen toplasan içerde 5 dk anca durabiliyorum gerçekten hak ediliyomu o paralar insan düşünüp duruyo .
Acikcasi ozelin adi var sadece bence bu ucuncu dogumum olacak devlette yaptim her ikisinide bu da oyle olacak 3bin kusur lirayi neden bosuna harcayim devlette ayni ozel gibi ilgilendiler hep hic bir sorun yasamadik cok sukur umarim bunda da yasamayiz

yok canım benimki ya yan duruyor ya kafasi asagida oluyor o dediğini cok nadir belki 1 belki 2 defa hissetmisimdir

Tamamen pozisyonla alakalı demekki ben hep aşağıda hissediyorum çok nadir yukarıda hissettim dönüyor herhalde arada.

Aynı durumu hissediyorum. Çok sık değil ama arada. Sadece ayakdan olduğuna emin değilim. Baş geliş pozisyonundaymış
Maşallah dönmüş o zaman sizinkiler

Benim başı aşağıda tuwaletimi yaparken falan oynuyo korkuyorum bende normalde de ayakları hep üst taraflara çalışıyo kum torbası gibi hissediyorum bazen kendimi

Seninki de maşallah doğum pozisyonu almış demekki
Benimki de evde yatarken ayakta hiç farketmiyor bacağım burdan çıkar mı acaba diye düşünüyor herhalde yaramaz kızım

Benimde öyle canım ayaklar hep kasıklarımda kafa kaburgam da ve hala dönmedi

Acikcasi ozelin adi var sadece bence bu ucuncu dogumum olacak devlette yaptim her ikisinide bu da oyle olacak 3bin kusur lirayi neden bosuna harcayim devlette ayni ozel gibi ilgilendiler hep hic bir sorun yasamadik cok sukur umarim bunda da yasamayiz
Canım benim yaşadığım ilde sadece özel hastanede şuan vaka söz konusu değil almiyolar kimseyi o yüzden burda başladım üniversite hastaneside yeni gebe kabul etmiyordu o zaman mecbur özelde başladım. Onlarda virüsten dolayı zam yaptılar .

25 te dönmüştü normal doğum pozisyonuna keşke plesantası aşağıda olmasaydı Sağlıkla hayırlısıyla gelsin herkesin minnakları

Herkese güzel bir gün diliyorum. Doğum zamanı Allah korusun korona pozitif çıkarsa hamile kadın Özel hastanede doğum yapamıyor mu
Canım doğumun sezaryan gün verildiyse on beş gün bekletiyolar diye biliyorum onun dışında direk sevk ederler sanırım öyle biseyde

Sizin orasının sistemi baya farklıymış canım bildiğim kadaruy
Aynen canım benim ki de hep 1 hafta önde gidiyor son 1 aydır hemen hemen her gün içiyordum. Benim kayınvalidem ebe ona söyledim sağlık merkezinde hamile bir bayan varmış onun bebeği son ay hiç kilo almamış zaten riskli bir gebelik geçiriyormuş bebeği erken alacaklarmış o yüzden doktoru her gün kefir iç demiş sonrasında bebeği 1 kiloya yakın almış 1 haftada. Bunu da duyunca kayınvalidem sen çok içme bu aralar bebeğin son aylarda kilo almazsa içersin dedi bende bıraktım. Belki haftada 1 içerim sağlık açısından.
Bende bir sonraki kontrole kadar bebeğin hareketlerini gözlemlerim öyle azalma falan olur ya da ağrım sancım olursa daha erken gider rica ederim bakalım şimdilik bir sorun yok

Sizin oranın sistemi baya farklıymış canım orada da ultrasona az giriyorsunuz sanırım.
Annesini hissetmiş demek ki o da heyecanlanmış kıyamam Sağ sağlim gelsinler inşallah

İnşaallah öyle bir şey olmaz .hiçbirimizin başına gelmez .

Aynen canım ki son aylarda zaten çok hızlı kilo alımı oluyo banada kaşar peynir çok önerdiler elimden geldigince tüketiyorum ilk zamanlar bende kefir tuketiyodum mide bulantım başlayınca bırakmıştım gaz sıkışması olduğu için süt yoğurt asla yemiyorum. Öyle öyle tamamlıyorum elimden geldiğince çok şükür hiç geri çıkmadık . İştahım yok diye konusup duruyo millet iki kilo anca dogarmis benim çocuk

Görüntüsü güzel kışın hemen kurur muki bir de çok yenidoğan ya da ufaj gibi gorunuyor. Bir kaç ay sonra değiştirmek gerekir miki
cok ufak sayilmaz aslinda canim. Kisin kalorifere takarim orda cabuk kurur diye dusunuyorum

İnşaallah öyle bi şey olmaz. Benim kist ve yapışıklıklardan dolayı ekip girebilir sezeryanıma.
İnşallah canım o yönden şanslı olursun kimsenin başına gelmesin .Herkes ister ki takibini yaptigi doktor girsin . Yigenim erkenci çıkmıştı zor durdurlar 36 ya kadar andien suyu gelince bayramda dogdu doktoru da izinliydi başka ilde olduğu için yetişemedi mecburen yine aynı hastanede nöbetçi doktor gerçekleştirdi doğumu çok şükür sıkıntı yasamadi ama insan uzuluyo açıkçası öyle durum olunca. Şuan koronadan ne olacağı muamma daha da artacak diyolar insan çok tedirgin oluyo

Bende gitmemde soracağım öyle bişey duydum çünkü eğer planlı sezeryan hazırlığında pozitif çıktığında iki hafta beklettiklerini biliyorum .
Koronalı alsalar ne olacak ki zaten herkes enfeksiyondan kendini koruyor. Hamile için mi acaba bunu yapıyorlar

İnşaallah hiçbirimizin başına gelmez

Selam kizlar doktordan geldik. Oglusum 2 hafta onde yine boyu uzunmus 38 cm, kilosu 1043 gr. Basi asagidaymis doner mi daha dedim yok donmez artik dedi. Bebegin kilosu doguma kadar 3500 gr. i gecerse minyon oldugun icin normal dogum yapamazsin dedi buna uzuldum Onun disinda benim beslenmem kilo alimim iyiymis bebegin de suyu vs herseyi iyiymis cok sukur. Bizden haberler bu kadar

Maşallah bende 6 da gidicem doktora inşallah kilo almıştır benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…