Acikcasi ozelin adi var sadece bence bu ucuncu dogumum olacak devlette yaptim her ikisinide bu da oyle olacak 3bin kusur lirayi neden bosuna harcayim devlette ayni ozel gibi ilgilendiler hep hic bir sorun yasamadik cok sukur umarim bunda da yasamayizAy ne güzel bende özele gitmeme ragmen toplasan içerde 5 dk anca durabiliyorumgerçekten hak ediliyomu o paralar insan düşünüp duruyo .
yok canım benimki ya yan duruyor ya kafasi asagida oluyor o dediğini cok nadir belki 1 belki 2 defa hissetmisimdir
Maşallah dönmüş o zaman sizinkilerAynı durumu hissediyorum. Çok sık değil ama arada. Sadece ayakdan olduğuna emin değilim. Baş geliş pozisyonundaymış
Benim başı aşağıda tuwaletimi yaparken falan oynuyo korkuyorum bende normalde de ayakları hep üst taraflara çalışıyo kum torbası gibi hissediyorum bazen kendimi
Benimde öyle canım ayaklar hep kasıklarımda kafa kaburgam da ve hala dönmediBenden de bir soru sizin de böyle oluyor mu, bu minnoş hanım bazen afedersiniz aşağıdan ayağını çıkartacak gibi oluyor
O kadar hırslı vuruyor ki aşağıya bildiğiniz vajinada hissediyorum sanki vurmalarını o kadar aşağıda mı yani kese filan yoksa bana mı öyle geliyor.
Canım benim yaşadığım ilde sadece özel hastanede şuan vaka söz konusu değil almiyolar kimseyi o yüzden burda başladım üniversite hastaneside yeni gebe kabul etmiyordu o zaman mecbur özelde başladım. Onlarda virüsten dolayı zam yaptılar .Acikcasi ozelin adi var sadece bence bu ucuncu dogumum olacak devlette yaptim her ikisinide bu da oyle olacak 3bin kusur lirayi neden bosuna harcayim devlette ayni ozel gibi ilgilendiler hep hic bir sorun yasamadik cok sukur umarim bunda da yasamayiz
25 te dönmüştü normal doğum pozisyonuna keşke plesantası aşağıda olmasaydıTamamen pozisyonla alakalı demekki ben hep aşağıda hissediyorum çok nadir yukarıda hissettim dönüyor herhalde arada.
Maşallah dönmüş o zaman sizinkiler
Seninki de maşallah doğum pozisyonu almış demekki
Benimki de evde yatarken ayakta hiç farketmiyor bacağım burdan çıkar mı acaba diye düşünüyor herhalde yaramaz kızım
Canım doğumun sezaryan gün verildiyse on beş gün bekletiyolar diye biliyorum onun dışında direk sevk ederler sanırım öyle biseydeHerkese güzel bir gün diliyorum. Doğum zamanı Allah korusun korona pozitif çıkarsa hamile kadın Özel hastanede doğum yapamıyor mu
Sizin orasının sistemi baya farklıymış canım bildiğim kadaruyHer gittigimde giriyorum. Su zaman kadar ayda bir gidiyordum. 30 haftadan sonra iki haftada bir gidiyormusun. Her seferinde girermiyim bilmiyorum ama iki tane daha ultrasona giricem doguma kadar. Mesela gecen haftada ebe 4 dakika boyunca kalp atislarini dinledi. Biraz heyecanli galiba dedi hatta cunku bende heyecanliydim. Ne biliyim her ultrasonda kalp atisinda biraz heyecan oluyor bende
Aynen canım benim ki de hep 1 hafta önde gidiyorMaşallah canım kefirde çok sağlıklı zaten tuketilebilinir kabizligida onlerkaç güne bir iciyodun . Benimki başından beri ilerde bir hafta filan bu gitmemde nasıl olur bilmiyorum bende dikkat ediyorum beslenmeme . Her hastane doktor farklı canım senin gidişatına gorede illaki degisiyo işte durumlar için rahat olsun o zaman
Sizin oranın sistemi baya farklıymış canım orada da ultrasona az giriyorsunuz sanırım.Her gittigimde giriyorum. Su zaman kadar ayda bir gidiyordum. 30 haftadan sonra iki haftada bir gidiyormusun. Her seferinde girermiyim bilmiyorum ama iki tane daha ultrasona giricem doguma kadar. Mesela gecen haftada ebe 4 dakika boyunca kalp atislarini dinledi. Biraz heyecanli galiba dedi hatta cunku bende heyecanliydim. Ne biliyim her ultrasonda kalp atisinda biraz heyecan oluyor bende
İnşaallah öyle bi şey olmaz. Benim kist ve yapışıklıklardan dolayı ekip girebilir sezeryanıma.Canım doğumun sezaryan gün verildiyse on beş gün bekletiyolar diye biliyorum onun dışında direk sevk ederler sanırım öyle biseyde
İnşaallah öyle bir şey olmaz .hiçbirimizin başına gelmez .Bende bunu dün duydum gittiğim hastane doğum öncesi gebe ve refakatçisine test yapmasını istiyormuş Allah korusun pozitif çıkarsa almıyormuş doğuma şehir hastanesine yönlendiriyormuş paZartesi kontrolüm var doktoruma sorucam
Görüntüsü güzelSundan canim icinde top top kopukler var yumusacik
Eki Görüntüle 2696613
Aynen canım ki son aylarda zaten çok hızlı kilo alımı oluyoSizin orasının sistemi baya farklıymış canım bildiğim kadaruy
Aynen canım benim ki de hep 1 hafta önde gidiyorson 1 aydır hemen hemen her gün içiyordum. Benim kayınvalidem ebe ona söyledim sağlık merkezinde hamile bir bayan varmış onun bebeği son ay hiç kilo almamış zaten riskli bir gebelik geçiriyormuş bebeği erken alacaklarmış o yüzden doktoru her gün kefir iç demiş sonrasında bebeği 1 kiloya yakın almış 1 haftada. Bunu da duyunca kayınvalidem sen çok içme bu aralar bebeğin son aylarda kilo almazsa içersin dedi bende bıraktım. Belki haftada 1 içerim sağlık açısından.
Bende bir sonraki kontrole kadar bebeğin hareketlerini gözlemlerim öyle azalma falan olur ya da ağrım sancım olursa daha erken gider rica ederim bakalım şimdilik bir sorun yok
Bende gitmemde soracağım öyle bişey duydum çünkü eğer planlı sezeryan hazırlığında pozitif çıktığında iki hafta beklettiklerini biliyorum .İnşaallah öyle bir şey olmaz .hiçbirimizin başına gelmez .
cok ufak sayilmaz aslinda canim. Kisin kalorifere takarim orda cabuk kurur diye dusunuyorumGörüntüsü güzelkışın hemen kurur muki bir de çok yenidoğan ya da ufaj gibi gorunuyor. Bir kaç ay sonra değiştirmek gerekir miki
İnşallah canım o yönden şanslı olursun kimsenin başına gelmesin .Herkes ister ki takibini yaptigi doktor girsin . Yigenim erkenci çıkmıştı zor durdurlar 36 ya kadar andien suyu gelince bayramda dogdu doktoru da izinliydi başka ilde olduğu için yetişemedi mecburen yine aynı hastanede nöbetçi doktor gerçekleştirdi doğumu çok şükür sıkıntı yasamadi ama insan uzuluyo açıkçası öyle durum olunca. Şuan koronadan ne olacağı muamma daha da artacak diyolar insan çok tedirgin oluyoİnşaallah öyle bi şey olmaz. Benim kist ve yapışıklıklardan dolayı ekip girebilir sezeryanıma.
Koronalı alsalar ne olacak ki zaten herkes enfeksiyondan kendini koruyor. Hamile için mi acaba bunu yapıyorlarBende gitmemde soracağım öyle bişey duydum çünkü eğer planlı sezeryan hazırlığında pozitif çıktığında iki hafta beklettiklerini biliyorum .
İnşaallah hiçbirimizin başına gelmezİnşallah canım o yönden şanslı olursun kimsenin başına gelmesin .Herkes ister ki takibini yaptigi doktor girsin . Yigenim erkenci çıkmıştı zor durdurlar 36 ya kadar andien suyu gelince bayramda dogdu doktoru da izinliydi başka ilde olduğu için yetişemedi mecburen yine aynı hastanede nöbetçi doktor gerçekleştirdi doğumu çok şükür sıkıntı yasamadi ama insan uzuluyo açıkçası öyle durum olunca. Şuan koronadan ne olacağı muamma daha da artacak diyolar insan çok tedirgin oluyo
MaşallahSelam kizlar doktordan geldik. Oglusum 2 hafta onde yine boyu uzunmus 38 cm, kilosu 1043 gr. Basi asagidaymis doner mi daha dedim yok donmez artik dedi. Bebegin kilosu doguma kadar 3500 gr. i gecerse minyon oldugun icin normal dogum yapamazsin dedi buna uzuldumOnun disinda benim beslenmem kilo alimim iyiymis bebegin de suyu vs herseyi iyiymis cok sukur. Bizden haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?