2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ilk zamanlar için kullaniliyo zibinin üstüne ek olarak giydiriliyo yada sade olarak kış olacagi için hiç yoktan ikili alınabilinir bazı hastane çıkışında cikiyo zaten
Benim hastane çıkışım hediye geldi onda çıkmadı. En azından ikili almak mantiklı geldi canım.fazlalık tek alt aldım. Üst olarak da bundan almak mantıklı sagol

Onerebileceginiz folik asitler var mı doktor bana z-fol yazdı da
İnşaallah hamile kaldığınızda bebeğiniz sizden besleniyor. vücudunuzda mevcut olan vitaminler bebeğe de faydalı olacağı için genellikle gebelik öncesinde folik asit başlanıyor. Vitamin veya ilaç kullanımı konusunda mutlaka doktorunuzun önerilerini dinlemenizi tavsiye ederim. Sizi takip eden, vücudunuzun gereksinimlerini en iyi bilen doktorunuzdur.

Doktorum yok öylesine gittim soyuldum geldim.memnun kalmadim

Kızlar H&M'den tulumlar almıştım bebegime. Yalniz bayaa ince geldiler. Yazlık baya. Şöyle ne çok ince ne çok kalın bir tulum öneriniz var mi?

Bende doktordan geldim kızlar 947 gr 33 cm olmuş haftası normalde 27+3 ama ultrasonda 26+5 çıktı doktor bi sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı sormayı da akıl etmedim tüp bebek olduğu için olabilir mi

Kızlar H&M'den tulumlar almıştım bebegime. Yalniz bayaa ince geldiler. Yazlık baya. Şöyle ne çok ince ne çok kalın bir tulum öneriniz var mi?
Bende şimdi bu konuda yazicaktim tulum bulamıyorum temmuzda indirimdeyken carters den 3 tane polar tulum aldım şimdi bakınıyorum yok yok ince hep nerden bulucaz kalın tulum ben hm online dan 2 tane tulum beğendim kadife ama stok yok LCW de hep penye yazıyor çarşı pazar da gezesim yok açıkçası

Eki Görüntüle 2696978 bunu gördünüz mü kadife diyor ama resimde penye gibi birde çizgili olani da beğenmiştim de birşey kumaş diyordu ondan karar verememistim
Canim kadife yaziyorsa öyledir ama ince kadife galiba
Çizgili olan sweatshirt kumaşıymış kalın yani canim
Ben mağazadan almadim, herseyi netten aldım
Bide ikili takımlar var onlardan aldim bayagi , kalın ve cok guzel geldiler

Canım ben civil den aldım öyle kalın tulumları bulmuştum onları

Bence evde giymek için çok da kalın olanlara gerek yok zaten evde oluruz çoğunlukla evlerde sıcak oluyor kalın olanlardan bir kaç tane olsa yeter gibi

Valla ben penyeye de raziyim. Hmdeki de penye idi. O kadar inceydi ki. Lcwdan aldıklarım bir nebze kalın yine. Tabi polar gibi degil. Ben polar gibi de istemiyorum açıkçası. Ev kaloriferli zaten

Valla ben penyeye de raziyim. Hmdeki de penye idi. O kadar inceydi ki. Lcwdan aldıklarım bir nebze kalın yine. Tabi polar gibi degil. Ben polar gibi de istemiyorum açıkçası. Ev kaloriferli zaten

Bende dün bu takımı sipariş verdim umarım ince çıkmaz Fotoğrafta kalın duruyor ama geldiğinde yazarım istersen bakarsın başka desenleri de var canım. Bir de ince taytlardan aldım 3 tane. Zaten tek olarak çok kalın giydirmeyin kat kat giydirin diyorlar o yüzden içine ince bir tayt üstüne ayaklı zıbın kullanılabilir.
Bu arada andywawa’nın zebralı yeni sezon bir alt üst takımını birde patikli zıbınını almıştım onlar kalın sende bakabilirsin canım hatta fotoğraflarını çekeyim içini falan daha net anlaşılır.

Sağlıkla giysin yavrularımız insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…