2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet bu kalın duruyor canım güzelmiş de. Ben bunlardan almıştım incecikmis

Eklentiler

• IMG-20200923-WA0004.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20200923-WA0003.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 51
Sağlıcakla giydir insallah kuzum

Bende aynılarından aldım
Evde giydirilir üstüne bir yelekle falan içine zıbın giydiriliyor zaten çocukları çok da sıcağa alıştırmamak lazım bence
Oyle mi diyosun . Cok ince degil mi ama yaaa lcw dan 1 tulum almistim. O nispeten daha kalındı

Burda da devlet hastanesinde doktorlar takibini yapıyor evet ama doğum normalse ebeler yaptırıyor. Sezeryan ya da komplikasyon olursa giriyorlar doguma.

Valla ben penyeye de raziyim. Hmdeki de penye idi. O kadar inceydi ki. Lcwdan aldıklarım bir nebze kalın yine. Tabi polar gibi degil. Ben polar gibi de istemiyorum açıkçası. Ev kaloriferli zaten
Aldıklarım bunlar ve yerleri baya güzel canım ben bunları hastaneye kontrole giderken giydiririm diye almıştım. Sende bakabilirsin

Eklentiler

• 00E8D811-F68C-4BE8-99CE-658A69274241.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 05FCE950-61C7-4441-AD7C-46B8F040D65F.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 408897FF-293B-4F1C-A38E-180745427AFD.webp
    50 KB · Görüntüleme: 50
Benim hastane çıkışım hediye geldi onda çıkmadı. En azından ikili almak mantiklı geldi canım.fazlalık tek alt aldım. Üst olarak da bundan almak mantıklı sagol
Canım ama ince oluyo bunlar haberin olsun gider üst takımlara göre atlet yerinde oluyo yanlış hatırlamıyorsam iç zıbın olarak geçtiği için

Evet bu kalın duruyor canım güzelmiş de. Ben bunlardan almıştım incecikmis
Bunları bende gördüm canım ama ayaklı zıbın 4-5 tane aldığım için takım alayım dedim yoksa bende bunlardan sipariş verecektim. Çok güzeller Güzel günlerde, sağlıkla giysin miniğin inşallah
Dediğim gibi H&M’de ince taytlar var onlardan alırsın içine zaten evin kaloriferliymiş o yüzden gayet uygun olur diye düşünüyorum

Bende doktordan geldim kızlar 947 gr 33 cm olmuş haftası normalde 27+3 ama ultrasonda 26+5 çıktı doktor bi sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı sormayı da akıl etmedim tüp bebek olduğu için olabilir mi
Ne dedi kasilmalara canım bence anormal bı durum yok o ultrason ölçümleri illa ki degisiyo geri de çıkabilir ileri de. Rahim damarında çentik filan yoktu dimi .

Peki sağlık ocağı yazıyor mu folik asidi
Ya da ücretli mi aliyorz
Sağlık ocağının yazıp devletin karşıladığını kadın doğumcu önermedi bana. Eğer anne daha önce zihinsel problemli bir bebek dunyaya getirdiyse o ilacı tavsiye ediyorlarmış. Miligramı fazlaymış onun. O yüzden folidays önerdi bana ben onu kullandım mesela.

Hadi ya niye öyle bişey oldu acaba şaşırdım şuan .
Bilemiyorum canım. Ama bunlar göbeği düşene kadar kullanılıyor. Amacı da o zaten. Çıtçıtlı zıbın alttan çıtçıtlı olduğu için göbek bağına baskı yapıyor ve sürtünmesine sebep oluyor. Onun yerine bu zıbın kullanılıyor. Benim hastane çıkışında vardı bi tane de ben almıştım yetmişti oğlumda. 1 hafta kullandık sonra göbek bağı düştü zaten.

Bende doktordan geldim kızlar 947 gr 33 cm olmuş haftası normalde 27+3 ama ultrasonda 26+5 çıktı doktor bi sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı sormayı da akıl etmedim tüp bebek olduğu için olabilir mi
Canım 2 haftaya kadar oynama olabılıyor senın kı 4 gün oynamış takılma :) bir sonrakı gıdısınde one bıle gecmıs olabılır benımde tup bebek geçen gittiğimde boyu 2 haftaya yakın geri gözüküodu verdiği kağıtta doktor da bısı dememıstı evde gordum kurdum kafada kaç gün ağladım dün gittiğimde sordum dedi ki ben ölçümü bile almamışım ki geçen hafta eski değerin kalmış orada tekrar ölçtü haftamla uyumlu çıktı boşuna stres yapmışım kendime

Kızlar 27. Haftayı dolduruyorum, özelde doktora gidiyorum ama 2 kere gittim daha bu doktora taşınmadan dolayı. Son gittiğim de artık 2 haftada bir gel dedi. Sizce çok sık mi çağırdı? Ultrason sık olursa zararlı olabilir diye bi görüşte var malum. Sizce ne yapmalıyım? Doktor biraz maddiyatçı zaten hastaneninde ortağı. Genelde sezeryan yapma taraftarıymış para için. Ben 3 haftada bir mi gitsem sonuçta günümü sayacak değil ya sizce?

4 hafta sonra git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…