2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bebek odasina hali alicam bildiginiz guvenilir bi site var mi?

Tchibo'nun mikropolar tulumlarina bakabilirsin. Ben oglumda kullanmıştım çok sıcak tutuyor. Yalnız bunlar dışarıda kullanmak için daha iyi oluyor evler sıcak olacağı için uygun olmayabilir.

Şu kız şeylerinin minnoşluğu beni benden alıyor erkek bebeklere küçücük bir alan kız bebeklere dünya kadar şey var
çok güzeller güle güle giysin minik prensesiniz
Inşallah canım teşekkür ederim. Çok bakınmadım ama erkek bebek reyonundaki tulumlar da dikkatimi çekti çeşitleri vardı baya.

4 hafta sonra git bence

32. veya 34. Haftada dese anlıcam da daha çok erken değil mi 2 haftada bir çağırması için zaten endokrine gittiğimi bildiği halde kendi hastanelerinde dahiliyeye zorla gönderdi beni şeker kontrolü için

İlk zaman için zaten canım alternatif olarak kullanılır uzun dönemli değil zaten sürekli degismek gerekiyo üst başı

Evet bunlar çok fazla kalın astornott gibi denilebilir dışarda giymelik abisinden kalma var ben biraz daha uzun kollu zıbın üstüne tulum yetecek birseyler arıyorum

32. veya 34. Haftada dese anlıcam da daha çok erken değil mi 2 haftada bir çağırması için zaten endokrine gittiğimi bildiği halde kendi hastanelerinde dahiliyeye zorla gönderdi beni şeker kontrolü için
Yani para ver die sık çağırmış sanki bir problem yoksa 32 ye kadar ayda 1 diye biliyorum çünkü

Ne dedi kasilmalara canım bence anormal bı durum yok o ultrason ölçümleri illa ki degisiyo geri de çıkabilir ileri de. Rahim damarında çentik filan yoktu dimi .
Yok cnm kasılma çok şükür yok arada bi çok hareket ettiği zaman oluyo ama oda normal artık dedi hareket edebilcek alana sahip olduğu için herşey yolundaymış hatta bütün yasaklarım kalktı ama ben rahat değilim işte sanırım fazla panik yapıyorum
60 kilo üzeri bayanlar kesinlikle large alsın diyorlardı yorumlarda. M sıkıyormuş canım L al ben de L aldım. Şu anda 62 kiloyum.
Bende 77.8 olmuşum l beden küçük olur ozaman dimi
Yaaa doktorda normal dedi de işte biraz fazla kafaya takıyorum sanırım hayırlısıyla şu günleri geçirelim yoksa gerçekten ruh hastasına bağlıcam artık canı çeken hakkını helal etsin ama balıktan tiksinmiştim onu bile yemeyi göze aldım artık yeterki şu ölçümleri normale gelsin daha ne yapabilirim araştırma içindeyim

Süt,muz,ceviz,badem ye canım bende balık hiç yiyemiyorum o yuzden doktorum balık yağı hapı verdı onu ıcıyorum

sen 2 haftada bir gidince de her sefernde parami alcak ki. ben hamileligimin basindan beri riskli diye 2 haftada bi cagiriyor. ama 1 defa para oduyorum ayda

Süt,muz,ceviz,badem ye canım bende balık hiç yiyemiyorum o yuzden doktorum balık yağı hapı verdı onu ıcıyorum
Balıkla ilgili herşey midemi bulandırıyodu ama artık mecbur yicem süt muz ceviz badem fındık hepsinden tiksinmiştim çok istifra ettim herşeyden tiksindim hala cesaret edip yiyemiyorum ama artık el mahkum kussamda tiksinsemde yemek zorundayım

sen 2 haftada bir gidince de her sefernde parami alcak ki. ben hamileligimin basindan beri riskli diye 2 haftada bi cagiriyor. ama 1 defa para oduyorum ayda
Tüp bebek doktorum da benimde böyleydi ama doktor değiştirdim 3 hafta geçince para ödeniyomuş normalde ayda bi weriyodum ama bazı doktorlar sanırım bu sistemde çalışıyorlar

Tüp bebek doktorum da benimde böyleydi ama doktor değiştirdim 3 hafta geçince para ödeniyomuş normalde ayda bi weriyodum ama bazı doktorlar sanırım bu sistemde çalışıyorlar
bende bunu anlamiyorm bunun bi standardi yokmu yani saglik bakanlgnin belirledigi. bn bazen 3. muanemde hala para odemems oluyorm tam 30 gun dolmadi diye.

Her gittiğimde ödüyorum canım. Iki muayenem arasında 3 hafta olmuştu ikisindede ödedim. Şimdi 2 haftada bir gel dedi. Parasını da geçtim de ultrasonun fazlası bebeğe zarar veriyormuş diyenler var, o yüzden gitmicem 2 haftada.

Canım kaçırdım ben sanırım bebeğin kilosumu az cıktı? Nasil değerler? Benimde diyetimden dolayı az gibi bol kuruyemiş ve kasar tuketiyorum ama şeker oldugu icin çok dikkat etmem gerekiyor mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…