2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızımda böyle birsey olduğunu bilmiyordum şimdi oğlana aldım ama önce bunu sonra zıbın çok üstünede hastane çıkışlarından mi giyfiricex

ben ultrosonun bebege zrari olduguna inanmiyorum. ultraason ses dalgalari imis canim. karnina ses dalgasi veriyorms sesin kemikte ve ette yansimasi farkli oldugundan cikan tepkiye gore ekranda goruntu ciziyormus. yani bi kamera gbi degil radyasyon yaysn

Ama kuzum işte hamileyken kullanmak gerekmiyor mu. Önceden kendim için kullanmış olurum ki
sende olmazsa bebekte de olmaz zaaten. hamilelikte de kendini besliyorsn bebek ordan aliyor yoksa yedklermiz direk bebege gitmiyr. kalsiyuma ihtyaci varsa vucudundan aliyor sen yerine koymak adina yiyorsun. depolarin bos olursa alamaz. folik asit depolarini doldur

Canım kaçırdım ben sanırım bebeğin kilosumu az cıktı? Nasil değerler? Benimde diyetimden dolayı az gibi bol kuruyemiş ve kasar tuketiyorum ama şeker oldugu icin çok dikkat etmem gerekiyor mecburen.
947 gr 33 cm çıktı cnm ölçümleri 26+5 çıktı ama programlarda 27+3 olmam gerekiyodu 4 gün geri çıktı o biraz canımı sıktı ama artık midemi bulandırsada bütün herşeyi yemem lazım

Canım bende senin haftalarındayken bebek dönmemişti ama 29+6 da gittim baş geliş olmuş dedi yani daha döner o merak etme
Bende doktordan geldim kızlar 947 gr 33 cm olmuş haftası normalde 27+3 ama ultrasonda 26+5 çıktı doktor bi sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı sormayı da akıl etmedim tüp bebek olduğu için olabilir mi
maşaAllah bebişe kilosu gayet iyi sen biraz kaşar peynire ve muza yüklen

Canım bende senin haftalarındayken bebek dönmemişti ama 29+6 da gittim baş geliş olmuş dedi yani daha döner o merak etme

maşaAllah bebişe kilosu gayet iyi sen biraz kaşar peynire ve muza yüklen☺
ya bu dönüşler son haftada oluyormu suan mesela baş aşağı diyelim makat gelişe donuyorlarmi acaba

kasımın ortasında baslar bence 40 i dolduran çok az oluyor mesela benim ayin 7 snde hic sanmiyorum gününü doldursun kasım sonu pirtlar
Benimde 3 Aralık görünüyor doktorum aksi bir durum olmaz sa 7-10 gün önce alırız demişti Kasım sonu oluyor oda hayırlısıyla inşallah içimden 22 Kasım geçiyor

maşaAllah bebişe kilosu gayet iyi sen biraz kaşar peynire ve muza yüklen☺
benimkinin basi asagidaymis zaten

Kızlar kontrole gidenler ultrason fotolarınızıda atsanıza çok merak ediyorum bebişleri Bana maalesef devlet doktoru olduğu için sadece ölçüm kağıdı veriyor ama 10 gün sonra özele gidip 4 boyutlu baktıracaö

Hamile değilken ne alaka demek istedim aslında.
Teşekkürler cevaplar icin

Ben zaten zorunlu sezeryan olduğum için hiç sormamıştım ama hastabakıcı sayısını arttırdılar diye biliyorum
Ziyaretçi alımı yasaktır yazıyor. Refakatçi ile ilgili birşey yazıyor mu göremedim ben. 1 refakatçi alınıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…