Bilemiyorum canım. Ama bunlar göbeği düşene kadar kullanılıyor. Amacı da o zaten. Çıtçıtlı zıbın alttan çıtçıtlı olduğu için göbek bağına baskı yapıyor ve sürtünmesine sebep oluyor. Onun yerine bu zıbın kullanılıyor. Benim hastane çıkışında vardı bi tane de ben almıştım yetmişti oğlumda. 1 hafta kullandık sonra göbek bağı düştü zaten.
Her gittiğimde ödüyorum canım. Iki muayenem arasında 3 hafta olmuştu ikisindede ödedim. Şimdi 2 haftada bir gel dedi. Parasını da geçtim de ultrasonun fazlası bebeğe zarar veriyormuş diyenler var, o yüzden gitmicem 2 haftada.
ben ultrosonun bebege zrari olduguna inanmiyorum. ultraason ses dalgalari imis canim. karnina ses dalgasi veriyorms sesin kemikte ve ette yansimasi farkli oldugundan cikan tepkiye gore ekranda goruntu ciziyormus. yani bi kamera gbi degil radyasyon yaysn
Canım kaçırdım ben sanırım bebeğin kilosumu az cıktı? Nasil değerler? Benimde diyetimden dolayı az gibi bol kuruyemiş ve kasar tuketiyorum ama şeker oldugu icin çok dikkat etmem gerekiyor mecburen.
947 gr 33 cm çıktı cnm ölçümleri 26+5 çıktı ama programlarda 27+3 olmam gerekiyodu 4 gün geri çıktı o biraz canımı sıktı ama artık midemi bulandırsada bütün herşeyi yemem lazım
Selam kizlar doktordan geldik. Oglusum 2 hafta onde yine boyu uzunmus 38 cm, kilosu 1043 gr. Basi asagidaymis doner mi daha dedim yok donmez artik dedi. Bebegin kilosu doguma kadar 3500 gr. i gecerse minyon oldugun icin normal dogum yapamazsin dedi buna uzuldum Onun disinda benim beslenmem kilo alimim iyiymis bebegin de suyu vs herseyi iyiymis cok sukur. Bizden haberler bu kadar
Bende doktordan geldim kızlar 947 gr 33 cm olmuş haftası normalde 27+3 ama ultrasonda 26+5 çıktı doktor bi sıkıntı yok dedi ama kafama takıldı sormayı da akıl etmedim tüp bebek olduğu için olabilir mi
Benimde 3 Aralık görünüyor doktorum aksi bir durum olmaz sa 7-10 gün önce alırız demişti Kasım sonu oluyor oda hayırlısıyla inşallah içimden 22 Kasım geçiyor
Kızlar kontrole gidenler ultrason fotolarınızıda atsanıza çok merak ediyorum bebişleri Bana maalesef devlet doktoru olduğu için sadece ölçüm kağıdı veriyor ama 10 gün sonra özele gidip 4 boyutlu baktıracaö