2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ya bu dönüşler son haftada oluyormu suan mesela baş aşağı diyelim makat gelişe donuyorlarmi acaba
oğlum 37+4tü hala başı yukarda ayakları aşağıdaydı dr dönmez dedi benimde işime geldi sezeryan oldum ama eskiler hep diyoki hamile kişi ne kada çok hareketli olursa bebe dönermiş,

Kızımda böyle birsey olduğunu bilmiyordum şimdi oğlana aldım ama önce bunu sonra zıbın çok üstünede hastane çıkışlarından mi giyfiricex
Hayır bu giydirildiği zaman zıbın giydirilmiyor. Atlet yerine giydirmiş oluyoruz bunu. Üstüne hastane çıkışı giydiriliyor. Göbek bağına baskı olmaması için.

30 haftadan sonra benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor. Ama ücreti bir ödüyorum bir ödemiyorum maddi olarak ona bir getirisi olmuyor yani. Tabii hastaneye bağlı çalışmıyor. Ama doktor içine sinmiyorsa başka doktor düşünebilirsin

kasımın ortasında baslar bence 40 i dolduran çok az oluyor mesela benim ayin 7 snde hic sanmiyorum gününü doldursun kasım sonu pirtlar
Yaa hiç belli olmuyor ki. Bana hep kızlar erken doğar dediler 40+0 da suni sancıyla doğum yaptım. Yakın zamandaki 2 arkadaşım da 41 de sezaryenle doğum yaptılar.

bende ekim we kasım annelerini takipteyim kasımdakiler ekimde dogurmaya baslamıs nasipse bende kasım 25 de sezeryan olcam
Bu hafta gittiğimde bende sorucam muhtemel doğum tarihini ben kasım ortası gibi hesaplamıştım 38 o zamana denk geliyor
Sağlıklı gelsinlerde valla içerde kalmaları mi dışarda mi olmaları daha iyi bilemedim

Hayır bu giydirildiği zaman zıbın giydirilmiyor. Atlet yerine giydirmiş oluyoruz bunu. Üstüne hastane çıkışı giydiriliyor. Göbek bağına baskı olmaması için.
Anladım canım ben de öyle düşündüm ama ya beli açılırsa diye aklıma takılmıştı teşekkür ederim

Günaydın, dün kasılmalarla gelmiştim bugün alışverişle ilgili soracağım bu hamilelik çok garip bir gün bir gününe uymuyor

Yenidoğan kaç adet takım yeter acaba ? Bazısı çabuk büyüyor fazla almayın yazmış, bazısı da kusma bezden taşmalar vs çok oluyor fazla alın demiş.

Bunun ideali nedir kaç takımdır veya sizler kaç takım aldınız ?

947 gr 33 cm çıktı cnm ölçümleri 26+5 çıktı ama programlarda 27+3 olmam gerekiyodu 4 gün geri çıktı o biraz canımı sıktı ama artık midemi bulandırsada bütün herşeyi yemem lazım

Canım o ölçümlerde sapma payı oluyomuş bebeğin pozisyonuna veya hareketine göre. Benimde bebeğim zayıf burda yakın olan arkadaşlara gore. Saglikli olsun da doğunca alır üzme kendini. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Çünkü yiyemiyorum şekerden dolayı.

Evet canım pek içime sinmiyor doktor ama hafta olarak ilerledim başka doktora geçmem sıkıntı olur mu acaba 30 ve sonrasında dese anlıcam da 26 da gidince böyle dedi.

içerdey
Bu hafta gittiğimde bende sorucam muhtemel doğum tarihini ben kasım ortası gibi hesaplamıştım 38 o zamana denk geliyor
Sağlıklı gelsinlerde valla içerde kalmaları mi dışarda mi olmaları daha iyi bilemedim
içerdeyken daha çavuk kilo alıyolar ama son gğnler işte agrı, sızı çok olcak bi an önce dogsunda kurtuluyum su agrılardan dicez gibiçok isterim 40 haftaylı beklmeyi en azından bebeden dogmak istedigine dair bi işaret gelmesini isterdim, dee şmdiden çok agrım war son 8 haftamız kaldı allahın izniyle

Demek ki bizimkilerde aceleci olabilirler ben hazırlayayım artık şu çantayı
Canım geçen gün bu çoraplardan arayan sen miydin instagramda bir butikte denk geldim de bir bak istersen sende başka modelleri de var

Eklentiler

• 65D64907-7EDD-4252-8529-8B5105BD34FD.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı ya bana apikobal diye bir vitamin verdi. B12’ymiş bende almadan önce baktım da prospektüsünde hamilelikte kullanılamaz yazıyor ama kullanan hamileleler varmış. Bir bilgisi olan var mı?

Canım ama ince oluyo bunlar haberin olsun gider üst takımlara göre atlet yerinde oluyo yanlış hatırlamıyorsam iç zıbın olarak geçtiği için
Tamam canım zaten çıtlı zıbınların üstüne giydirilir. Üstünede takımların üstlüğü. Zaten onlarda önünü kapatmak için cıt yada ip yok heralde

Ya bende acemiyim aslında. Çabuk büyüyorlar diye bende fazla almayım dedim. 4 altüst takım aldim 1i bi tık büyük diğerlerine göre. 1 de hastane çıkışı hediye geldi. 5 takım var
Daha almayı düşünmüyorum aynı bedenden. İnşAllah yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…