oğlum 37+4tü hala başı yukarda ayakları aşağıdaydı dr dönmez dedi benimde işime geldi sezeryan oldum ama eskiler hep diyoki hamile kişi ne kada çok hareketli olursa bebe dönermiş,
Hayır bu giydirildiği zaman zıbın giydirilmiyor. Atlet yerine giydirmiş oluyoruz bunu. Üstüne hastane çıkışı giydiriliyor. Göbek bağına baskı olmaması için.
Kızlar 27. Haftayı dolduruyorum, özelde doktora gidiyorum ama 2 kere gittim daha bu doktora taşınmadan dolayı. Son gittiğim de artık 2 haftada bir gel dedi. Sizce çok sık mi çağırdı? Ultrason sık olursa zararlı olabilir diye bi görüşte var malum. Sizce ne yapmalıyım? Doktor biraz maddiyatçı zaten hastaneninde ortağı. Genelde sezeryan yapma taraftarıymış para için. Ben 3 haftada bir mi gitsem sonuçta günümü sayacak değil ya sizce?
30 haftadan sonra benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor. Ama ücreti bir ödüyorum bir ödemiyorum maddi olarak ona bir getirisi olmuyor yani. Tabii hastaneye bağlı çalışmıyor. Ama doktor içine sinmiyorsa başka doktor düşünebilirsin
Yaa hiç belli olmuyor ki. Bana hep kızlar erken doğar dediler 40+0 da suni sancıyla doğum yaptım. Yakın zamandaki 2 arkadaşım da 41 de sezaryenle doğum yaptılar.
Bu hafta gittiğimde bende sorucam muhtemel doğum tarihini ben kasım ortası gibi hesaplamıştım 38 o zamana denk geliyor
Sağlıklı gelsinlerde valla içerde kalmaları mi dışarda mi olmaları daha iyi bilemedim
Hayır bu giydirildiği zaman zıbın giydirilmiyor. Atlet yerine giydirmiş oluyoruz bunu. Üstüne hastane çıkışı giydiriliyor. Göbek bağına baskı olmaması için.
947 gr 33 cm çıktı cnm ölçümleri 26+5 çıktı ama programlarda 27+3 olmam gerekiyodu 4 gün geri çıktı o biraz canımı sıktı ama artık midemi bulandırsada bütün herşeyi yemem lazım
Canım o ölçümlerde sapma payı oluyomuş bebeğin pozisyonuna veya hareketine göre. Benimde bebeğim zayıf burda yakın olan arkadaşlara gore. Saglikli olsun da doğunca alır üzme kendini. Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Çünkü yiyemiyorum şekerden dolayı.
30 haftadan sonra benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor. Ama ücreti bir ödüyorum bir ödemiyorum maddi olarak ona bir getirisi olmuyor yani. Tabii hastaneye bağlı çalışmıyor. Ama doktor içine sinmiyorsa başka doktor düşünebilirsin
Evet canım pek içime sinmiyor doktor ama hafta olarak ilerledim başka doktora geçmem sıkıntı olur mu acaba 30 ve sonrasında dese anlıcam da 26 da gidince böyle dedi.
Bu hafta gittiğimde bende sorucam muhtemel doğum tarihini ben kasım ortası gibi hesaplamıştım 38 o zamana denk geliyor
Sağlıklı gelsinlerde valla içerde kalmaları mi dışarda mi olmaları daha iyi bilemedim
içerdeyken daha çavuk kilo alıyolar ama son gğnler işte agrı, sızı çok olcak bi an önce dogsunda kurtuluyum su agrılardan dicez gibiçok isterim 40 haftaylı beklmeyi en azından bebeden dogmak istedigine dair bi işaret gelmesini isterdim, dee şmdiden çok agrım war son 8 haftamız kaldı allahın izniyle
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı ya bana apikobal diye bir vitamin verdi. B12’ymiş bende almadan önce baktım da prospektüsünde hamilelikte kullanılamaz yazıyor ama kullanan hamileleler varmış. Bir bilgisi olan var mı?
Ya bende acemiyim aslında. Çabuk büyüyorlar diye bende fazla almayım dedim. 4 altüst takım aldim 1i bi tık büyük diğerlerine göre. 1 de hastane çıkışı hediye geldi. 5 takım var
Daha almayı düşünmüyorum aynı bedenden. İnşAllah yeter
Profil fotoğrafını kırmızılı bişeyler hatırlıyordum sen beğenince anladım sende de kırmızı var bulduysan sevindim canım güzel günlerde kullansın miniğin