2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Benim de 6 takım vardı ama şu hastane çantası hazırlama videolarını izliyorum neredeyse 3 takım hastaneye götürüyorlar zaten. Ee hepsi kirleniyorsa 1 günde, yetmez diye düşündüm sürekli yıka kurut ütüle.

Akşam ebebegin sitesinden 1 takım daha aldım yeter herhalde artık. Bir de benden pek kilolu bebek olmaz gibi minyon olur herhalde yine epey giyer onları hemen küçülmez diye düşünüyorum

Canım en büyük bedeni L galiba. 52 bedene kadar oluyor yazıyor kutusunda. Nasıl oluyor bilmiyorum daha önce kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir.

Canim apikobal bana da dahiliyeci yazmisti. Kadin dogum doktorum onu kullanmama müsaade etmedi. Ocean b12 dil alti spreyi verdi. Apikobal içeriği pek temiz degilmis

Canım en büyük bedeni L galiba. 52 bedene kadar oluyor yazıyor kutusunda. Nasıl oluyor bilmiyorum daha önce kullanan varsa daha sağlıklı bilgi verebilir.
Sleepy de çıkarmış yorumları çok güzel XL ye kadar da var

Canim apikobal bana da dahiliyeci yazmisti. Kadin dogum doktorum onu kullanmama müsaade etmedi. Ocean b12 dil alti spreyi verdi. Apikobal içeriği pek temiz degilmis
Bende eczaneye soracaktım canım en azından hamilelikte kullanılabilen bi B12 desteği alayım diye. Kullanan hamileler varmış ama benim pek içime sinmedi. Teşekkür ederim

Evet canım pek içime sinmiyor doktor ama hafta olarak ilerledim başka doktora geçmem sıkıntı olur mu acaba 30 ve sonrasında dese anlıcam da 26 da gidince böyle dedi.
Ben ilk hamileliğimde 32 de değiştirdim çok memnun kaldım şimdi de onunla devam ediyorum önemli olan içine sinmesi. Bütün notları almış doktorum ilk gebeliğimdeki haftalık durumlarımı da biliyor benim unuttuklarımı o söylüyor

Kızlar 5sene önce Eylül anneleri grubundaydim, bugün oğlum doğmuştu, sondan bir önceki dogumdu, 42 haftalık doğmuştu. Arkadaşlarım Temmuzda doğurmaya başlamışlardı.

Açıkcası arada takımın üstüne tulum giydiririm başka ortamda falan. Tulum kirlense bile altdaki kalır diyordum.
Alma konusunda zaten insan kendini kaybediyor o tatlış kıyafetlerin içinde

Iyi bir doktor bulmak sans işi canım, şimdiye kadar hep farklı farklı doktora gittim. Bitanesi çok iyiydi ama taşıdık. Bakalım bi başkasını denerim belki

Kizlar emzirme atleti aldınız aldiysaniz nereden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…