2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yeni doğan takım kaç tane aldınız? Yenidoganlar çok küçük oluyor onları 2 ay falan giyebilir mı ki? 0-3 Ay alicam daha çok ama sizler ne yaptiniz

Kızlar yeni doğan takım kaç tane aldınız? Yenidoganlar çok küçük oluyor onları 2 ay falan giyebilir mı ki? 0-3 Ay alicam daha çok ama sizler ne yaptiniz
Ben yenidoğan hastane çıkışı olarak 3 takım aldım, iri olursa diye genelde 0 3 ve 3 6 ay aldım

Bebeklere bu triko takımlar tulumlar çok yakışıyor. Bayıldım modellere ama fiyatları çok yüksek geldi

Beğendiğim birkaç model

Eklentiler

• BFE895D3-2A34-418C-BE68-E342C3113D8D.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 15
  • BD779E7C-83BA-4806-B9C4-566EE89DD2A7.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 18
  • 07208FAE-9A8C-40D8-A277-BA1A15A857E4.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 14
  • 8AE163E4-D2FB-40F6-BE3A-25526CACBC81.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 11
  • 0E8EE90D-5907-4B0A-BE6C-EF4235C23AA3.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 20

Hanımlar sizce hangisi yıldızlı olan daha ince filli olan orta kalınlıkta bende peluş vb kalın battaniyeler var abiden kalma hangisini alayım sizce ikisini de beğendim 1 tane alicam

Bende cok fazla kiyafet almak istemedim hastane cikisi aldik battaniyesiyle 10 lu takim zaten.ayrica sapkali eldivenli alt ust bir takimla butun tulum gibi bi takim aldik ona bayildim oglumun sansina yari fiyatina indirimliydi hepsi.sadece hastane cikisi 110 tutuyordu biz 55 e aldik

Sizlerin kacinci bilmiyorum ama cok ama cok hizli buyuyolar kiyafetlerin kuculme hizina yetisemiyosunuz o yuzden asiri pahali ve fazlaya kacmayin derim arkadaslar lazim oldukca ayarlariz yine artik hersey elimizin altinda zaten

Canım bizde kalın pamuklu bir battaniye var, çok kullanışlı, ilk oğlumda çok kullandım bunda da kullanacağım, filli onun dokusuna benziyor. Ev sıcak olunca gece üstüne o yetti.

Sizlerin kacinci bilmiyorum ama cok ama cok hizli buyuyolar kiyafetlerin kuculme hizina yetisemiyosunuz o yuzden asiri pahali ve fazlaya kacmayin derim arkadaslar lazim oldukca ayarlariz yine artik hersey elimizin altinda zaten
Aynı fikirdeyim. İlk kızımda 50 cm tulum almıştım ilk giydirdim o zaman bile kasıyordu bacakları. Tecrübesizlik çocuk zaten 52 cm doğdu şimdi yenidoğan çok almayacağım. Ama bazı şeyler de gel beni al diyor. Şu triko takımlar aklımda kalacak 1 takım alacağım galiba

Kızlar yaaa hamileyken saç kestiren var mı aranızda? Sacim atin kuyruğu gibi oldu artık o kadar uzadı ki 2 ay kaldı ama nasıl dayancam diyorum toplasan devasa bir topuz olup başımı ağrıtıyor. Herkes de kestirme ömrü kısalir çocuğun diyor

Ah bu bizim insanlarimizin batil inanclari Hem alacagimiz nefes belli diyoruz hem sac kestirmeyle omrun kisalacagini... Biz neye inaniyoruz once oturup onu dusunmemiz lazim cevap cok basit aslinda...

Ay bunu banada dediler cildirmamak elde degil cevabini verdim tabi sinir oldum ama covid varken kuafore gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…