Kızlar yeni doğan takım kaç tane aldınız? Yenidoganlar çok küçük oluyor onları 2 ay falan giyebilir mı ki? 0-3 Ay alicam daha çok ama sizler ne yaptiniz
Çok güzel olmuş canım emegine sağlık benim daha bir sürü eksiğim var yavaştan hallediyorum çok nadir eksiklerin kalmistir bu süreçte ev taşımak hayli yıprattı 40 imdan sonra eve geçeceğim giyisiler ayarlanacak bayağı iş var açıkçası
Kızlar yaaa hamileyken saç kestiren var mı aranızda? Sacim atin kuyruğu gibi oldu artık o kadar uzadı ki 2 ay kaldı ama nasıl dayancam diyorum toplasan devasa bir topuz olup başımı ağrıtıyor. Herkes de kestirme ömrü kısalir çocuğun diyor
Canım bizde kalın pamuklu bir battaniye var, çok kullanışlı, ilk oğlumda çok kullandım bunda da kullanacağım, filli onun dokusuna benziyor. Ev sıcak olunca gece üstüne o yetti.
Kalın, orta,penye,triko battaniye toplam 8 adet felan var ilk dofumtda çok cosmustum
simdi bir tane muslin aldım hastane çıkışında var birde pusetin üstüne şık değişik birşey olsun istiyorum galiba yıldızliyi alicam çok ince kumasmis hiç olmadi baharda kullanırım
Çok güzel olmuş canım emegine sağlık benim daha bir sürü eksiğim var yavaştan hallediyorum çok nadir eksiklerin kalmistir bu süreçte ev taşımak hayli yıprattı 40 imdan sonra eve geçeceğim giyisiler ayarlanacak bayağı iş var açıkçası
Kızlar yaaa hamileyken saç kestiren var mı aranızda? Sacim atin kuyruğu gibi oldu artık o kadar uzadı ki 2 ay kaldı ama nasıl dayancam diyorum toplasan devasa bir topuz olup başımı ağrıtıyor. Herkes de kestirme ömrü kısalir çocuğun diyor
Kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledim ama dolaba dizmedim fermuarlı sandık tarzı bişeye dizdim toz olmasın vs diye. Sizce dolaba dizeyim mi? Erken mi bekleyelim mi biraz daha kararsız kaldım.
Kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledim ama dolaba dizmedim fermuarlı sandık tarzı bişeye dizdim toz olmasın vs diye. Sizce dolaba dizeyim mi? Erken mi bekleyelim mi biraz daha kararsız kaldım.
Karantina 10 mu 14 gün mü ya herkes başka bir şey sölüo kafayı yicem. 2 gündür bunalımda ağlamaktan içim dışıma çıktı dışarı çıkmak istiyorum biraz hava almak istiyorum. Sağlıkçı arkadaşlar vardı burada net bir şey söylerlerse sevinirim