2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar yeni doğan takım kaç tane aldınız? Yenidoganlar çok küçük oluyor onları 2 ay falan giyebilir mı ki? 0-3 Ay alicam daha çok ama sizler ne yaptiniz
0-3 ay 2 tulum, 2 de alt üst takım var diğerlerini hep 3-6 ay aldım.
Günaydın, 0-3 ay fazla almanı önermem canım kaç kişiye sorsam hep fazla giyemiyor hemen büyüyorlar dedi.
Kizlar emzirme atleti aldınız aldiysaniz nereden
Emzirme atleti henüz almadım. Emzirme sütyeni 2 tane aldım şimdilik e bebek'ten.

Babamiz dun dolaplarimizi kurdu daha son hali bu degil oylesine koydum ama organizer daha bir paket almam lazim. Kiyafetleri bedene gore ayirdim.

Eklentiler

• 3B89C0D7-245B-46ED-9CA8-80CE4E9B5D63.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 76
  • 4038E0AC-7F2A-4E92-80B4-4A948BDB97FA.webp
    26 KB · Görüntüleme: 77
  • F7D504B3-7E15-4771-825D-B96BC26CF35A.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 7667AA96-2E1A-4557-AD1F-F2D2B30B4CB6.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 1F2B5C23-D3C3-40B2-AD64-D61D94F32F58.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 9D42DF00-B763-45F0-AE6B-5124658E0D8A.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 72
Babamiz dun dolaplarimizi kurdu daha son hali bu degil oylesine koydum ama organizer daha bir paket almam lazim. Kiyafetleri bedene gore ayirdim.
Çok güzel olmuş canım emegine sağlık benim daha bir sürü eksiğim var yavaştan hallediyorum çok nadir eksiklerin kalmistir bu süreçte ev taşımak hayli yıprattı 40 imdan sonra eve geçeceğim giyisiler ayarlanacak bayağı iş var açıkçası

Ben kestirdim canım, ilk cocugumda da kestirmistim, çok kalın telli, sık saçlarım, uzagidinda dayanamıyorum

Canım bizde kalın pamuklu bir battaniye var, çok kullanışlı, ilk oğlumda çok kullandım bunda da kullanacağım, filli onun dokusuna benziyor. Ev sıcak olunca gece üstüne o yetti.
Yıldızlı olan guzel ama pike kumaşı diye biliyorum canim bilgin olsub
Kalinda var diyorsun ozman bence yildizli
Ben filliyi beğendim
Kalın, orta,penye,triko battaniye toplam 8 adet felan var ilk dofumtda çok cosmustum
simdi bir tane muslin aldım hastane çıkışında var birde pusetin üstüne şık değişik birşey olsun istiyorum galiba yıldızliyi alicam çok ince kumasmis hiç olmadi baharda kullanırım

Sagol canim evet fazla eksigim kalmadi sukur

Hamileyken ev tasimak zordur Allah yardimcin olsun. Bizde uygun ev bakiyoruz da bulamadik.

Bende kestirmedim canım. İlk gebeliğimde öok uzanmıştı. Şimdi hamilelikten önce küt kestirmiştim o kadar çok uzamadı daha. Sen bilirsin

Canim boşa takilma o soylenenlere
3 hamileligimde kestirdim.
Simdi de ihtiyacım var ama kuaförlerin durumu malum kestiremiyorum.

Kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledim ama dolaba dizmedim fermuarlı sandık tarzı bişeye dizdim toz olmasın vs diye. Sizce dolaba dizeyim mi? Erken mi bekleyelim mi biraz daha kararsız kaldım.

Kızlar kıyafetleri yıkayıp ütüledim ama dolaba dizmedim fermuarlı sandık tarzı bişeye dizdim toz olmasın vs diye. Sizce dolaba dizeyim mi? Erken mi bekleyelim mi biraz daha kararsız kaldım.

Ben dizdim ama kaldircam yine meraktan yaptim. Yikayip utuleyip vakumluycam. Henuz bebek icin deterjan almadim onun icin yikayamadim

Hurafe onlar inanma ömrümüzü saçımızı annemizin ne zaman kestiği değil Allah belirler istiyorsan kestir

Ben kestirdim yine kestiricem. İnanmıorum ben ömrü kısalıra falan tamamen batıl.

Karantina 10 mu 14 gün mü ya herkes başka bir şey sölüo kafayı yicem. 2 gündür bunalımda ağlamaktan içim dışıma çıktı dışarı çıkmak istiyorum biraz hava almak istiyorum. Sağlıkçı arkadaşlar vardı burada net bir şey söylerlerse sevinirim

Ben kestirdim canım, ilk cocugumda da kestirmistim, çok kalın telli, sık saçlarım, uzagidinda dayanamıyorum
Ben de sanırım ilk çocukta kestirmistim bunda bu konuda çok söz söyleyen oldu çevremde ondan etkilendim galiba

Bende kestirmedim canım. İlk gebeliğimde öok uzanmıştı. Şimdi hamilelikten önce küt kestirmiştim o kadar çok uzamadı daha. Sen bilirsin
Saçım çok uzunken hamile kaldım şimdi artık uzun ötesi durumda kat da yoktu vücudum göbek ve saç sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…