2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
14 gün canım bize geldiler eşim için dediler ki 14 gün dolduktan sonra eski hayatınıza dönebilirsiniz. Bende çok sıkıldım çatlayacam artık

Sagol canim evet fazla eksigim kalmadi sukur

Hamileyken ev tasimak zordur Allah yardimcin olsun. Bizde uygun ev bakiyoruz da bulamadik.
İnşallah sizde bulursunuz İnan hiç aklımızda yokken ev aldik çok uyguna da geldi çok sukur bir yillik evliyim zaten kızımın uğurlu olduk borcumuz haliyle katlandi şuan mutfak filan yapiliyo bende agirlastigim için kayinvalidemde kalıyorum hafta sonu annem gelecek ona geçeceğim doğuma kadar da orda dururum sanırım bebek için pek bişey almadım ilk zamanlar için çok çabuk büyüdüğünde yigenlerimden kalanlarlada idare edeceğim onların ayarlaması yapilcak oradan oraya çok zorlanacağım ama evin daha kışını bilmediğimden hastaliga davet vermek istemiyorum

14 gün canım bize geldiler eşim için dediler ki 14 gün dolduktan sonra eski hayatınıza dönebilirsiniz. Bende çok sıkıldım çatlayacam artık
14 gün sonra tekrar test yapmadan mı çıkabilirsiniz diyorlar?

kızlar doğum tarihi belli olan varmı. Benim sezeryan olacağı için doktor 37. haftada alırız dedi. Doğum tarihimiz kasım ayı olacak gibi. sizlerde durum nasıl. Doktorunuz ile bu konuyu konuştunuzmu. Ben 28. haftadayım.

Biz karantinada olduğumuz için doktora gidemedim geçen hafta Benimde sezeryan olacak ve en merak ettiğim konulardan biri kaçıncı haftada alacakları.

Biz karantinada olduğumuz için doktora gidemedim geçen hafta Benimde sezeryan olacak ve en merak ettiğim konulardan biri kaçıncı haftada alacakları.
Ben de artık kızımı görmek istiyorum 1 ay olcak nerdeyse. haftaya ctesiye aldım randevu. Şeker yüklemesi falan da yaptırcam. O kadar bunaldım ki Allahım bir an önce kurtarsın tüm dünyayı bu illetten.

Evet yapmıyolarmış çok saçma yani ya geçmediyse bizde yaptırcaz özelde
Ben antikor yaptırcam canım atlattım mı eşimden önce diye. Çünkü o pozitif oldğnda ben negatif çıktım. Ama negatifte yanılma payı daha fazla oluyormuş. Eşimden önce ben hastaydım ve hala tat ve koku kaybım var bence ben oldm ona bulaştırdım

Canim pozitif olan hastanın karantinasi 10 gun
Temaslı olan yani ayni evde yaşayanların 14 gun
Çok saçma bi sistem ama malesef boyle
Ayrıca pozitif olan hastaya 10 gun sonra tekrar test de yapılmıyo
Sağlıkçı veya 65 yaş üstü degilse

pozitif cikmissa ve 10 gunun sonunda belirtiler devam etmiyorsa 10 gun. Pozitif degil temasli isen 14 gun veya pozitif olup hala belirti devam ediyorsa. Esime 10 gun bana 14 gun karantina uygulandi canim esim pozitif ben temasli olarak gorunuyordum biliyorsun.

Evet kuzu araştırdım ben de öyleymiş çok saçma bir uygulama. Allah ım bana 3 gün daha sabır ver başka bir şey istemiyorum

kızlar doğum tarihi belli olan varmı. Benim sezeryan olacağı için doktor 37. haftada alırız dedi. Doğum tarihimiz kasım ayı olacak gibi. sizlerde durum nasıl. Doktorunuz ile bu konuyu konuştunuzmu. Ben 28. haftadayım.

Artık ikinci testi yapmıyor devlet içimiz rahatlasın diye özelde yaptırıcaz biz.
Komikmiş gerçekten arkadaşım 25 günde negatife dönmüştü negatife dönmezsen bulaş riski ne olacak
Ne diyebilirim ki Allah herkesin yardımcısı olsun

Hayirli olsun canim iyi yapmissin. Bizim aileye hic bebek yok o yuzden hep yeni almak zorunda kaldik. Ay insAllah bizim kizda bize kismetli gelir

37. cok erken segilmi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…