2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En son 10 a düşürüldü diye biliyorum rahatsızlanan iş arkadaşlarıma 10 demişlerdi

Komikmiş gerçekten arkadaşım 25 günde negatife dönmüştü negatife dönmezsen bulaş riski ne olacak
Ne diyebilirim ki Allah herkesin yardımcısı olsun

Cunku hafif atlatanlar en fazla semtomlr basladiktan 9-10 sonrasina kadar bulastirabiliyor. Agir hastanede yatmak zorunda olan vakalar en fazla 20 gune kadar bulas oluyormus.

Bana da test yapıldı negatif çıktı ama bir haftadır öksürük başladı eşimden sonra. Tekrar test yapıldı yine negatif çıktı ama ben hala öksürüyorum belkide pozitifim bende antikor yaptırmayı düşünüyorum.

Ben de artık kızımı görmek istiyorum 1 ay olcak nerdeyse. haftaya ctesiye aldım randevu. Şeker yüklemesi falan da yaptırcam. O kadar bunaldım ki Allahım bir an önce kurtarsın tüm dünyayı bu illetten.
Valla bende geçen hafta gidemedim benimde 1.5 ay olacak burda yazıyolar boyu kilosu suyu için gidiyo merak da ediyorum çok. Bi bitseydi daha 3 günümüz var. Haftaya giderim bende 30. Haftada yani

Valla bende geçen hafta gidemedim benimde 1.5 ay olacak burda yazıyolar boyu kilosu suyu için gidiyo merak da ediyorum çok. Bi bitseydi daha 3 günümüz var. Haftaya giderim bende 30. Haftada yani
Bizim de Perşembe son gün. Cuma teste Ctesi de kontrole. Bakalım hayırlısı artık. Kafayı yemeden inşallah

Hayirli olsun canim iyi yapmissin. Bizim aileye hic bebek yok o yuzden hep yeni almak zorunda kaldik. Ay insAllah bizim kizda bize kismetli gelir

37. cok erken segilmi ya?
Sağol canım inşallah herkese nasip olsun 36 da ciğerleri filan geliştiği için 37 sezaryan ideal olarak kabul ediliyo daha fazla durabilir tabi

Kizlar bugun tetanoz asisinin 2. dozunu yaptirdim. İlkinde hemen hemen hic agri olmamisti ama bu sefer agriyor, ebe bikac saatte bir buz koy dedi. Bi de erken dogum ihtimaline karsi sancidan suyun gelmesinden bahsetti oyle bir durum olursa hastaneye git dedi. 30. haftada hastane cantani hazirlamaya basla dedi.

O ne ya öle moral bozmuş resmen bu kadar erken bundan bahsedilir mi insana

Tam tarih belli değil ama doktorum herhangi bir sorun olmazsa 7-10 gün erken alırız dedi Kasim sonu oluyor bende 30+4 deyim

Kızlar kuzenimin eşinin doğumuna az kaldı. Hastane çantana neler koydun diye sordum size de fikir olsun paylaşayım:
15 adet bebek bezi
Yenidoğan ıslak mendil
Hastane çıkışı set
1 ince 2 kalın battaniye
Çorap
Ağız mendili
Biberon
1 tulum
3 tane çtçıtlı atlet
Alt üst takım şapkalı
Kendisine 1 gecelik 2 pijama takımı, terlik, çatal kaşık, 10 tane depend, 3 külot, bir iki paket orkid, kağıt havlu, havlu, hırka ve yelek, maske.
Evleri hastaneye çok yakın olduğundan çok abartmamış kuzenim evden alır gelir diye.

O ne ya öle moral bozmuş resmen bu kadar erken bundan bahsedilir mi insana
beni pek etkilemiyor artik boyle olumsuz konusmalar. Alistim galiba olumsuz konusmalra ve bilgi kirliligine

Sağol canım inşallah herkese nasip olsun 36 da ciğerleri filan geliştiği için 37 sezaryan ideal olarak kabul ediliyo daha fazla durabilir tabi

Amin insAllah.

Bu konularsa kafami karistiriyor ama kime sorsam 34. sonra diyor
eşyaları kac derecede yıkayacaksınız annisler 40 cokmu yuksek

Ben 30 yikiycam baskililari oburleri hep 40 da
Tam tarih belli değil ama doktorum herhangi bir sorun olmazsa 7-10 gün erken alırız dedi Kasim sonu oluyor bende 30+4 deyim

Bende en erken 10 gun once diye biliyorum

Banada idael geldi hastane benim evimede yakin bana fikir oldu

Bebeğim iyi şükür ama 50 mg şeker yüklemesi yapıldı 1 saat tokluk değeri 188 çıktı

Cuma tekrar çağırdı doktor 100 mg için.
Çok mu yüksek 188 acaba pek beklemiyordum şaşırdım. Bebek de iri değil suyum da fazla değil bunlar şeker belirtileriymis galiba hiç biri yok.

Biraz yüksek çıkmış canım çok mu şekerli yada hazır gıda tuketiyosun . Ondan tekrarlamak istemiştir. Yüksek çıktığında endoktrine yonlendiriliyo diye biliyorum. Bebeğin kilosu kaç çıktı

Yok canım aslında hazır gıda da, şekerli şeyler de pek tüketiyorum ondan şaşırdım. Ama annem şeker hastası belki genetik yatkınlık vardır.

Bebiş de hep en başından beri 1 hafta geride, güzel besleniyorum düzenli besleniyorum yine de fark kapanmıyor 817 gram çıktı kilosu ona da üzüldüm biraz.

Genetik o zaman canım ama gebelikte çok dikkat etmek lazım . Burda bı arkadaş kefir tüketmiş icebilirsen onu dene onun dışında kaşar peynir kuruyemişler meyveler tüket sola yat sabit durma eğer ki bunları yapınca da oomuyo ya bebek minyon genetiksel olarak yada rahim damarında çentik vardır başka açıklaması yok kuzum sen önlemini al doktor aydınlatmıştır zaten ama o bir haftada kafaya takılmalı değil emin ol bir bakmışsın son aylarda alacak şuan zaten çok hizlilasiyo kilo artışı vitaminlerini de düzenli kullaniyosun dimi ? Ben mesela vinelac kullanıyorum çok ayrıntılı bi ilaç özel olarak hep probiyotik de iceriyo onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Birde mesela ilaçların saat aralıklarına dikkat etmelisin onunda çok etkisi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…