2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Diyete tam uyarsam eğer evdeki olcumlerim normal cikiyor ama biraz fazla yersem veya tatlı yersem yüksek çıkıyor . Doktor bana açlık 95, tokluk 130'un altında olsun demişti. Benim bazı durumlarda 140-150 çıktığı oluyor. 1 kere 180'i görmüştüm
Ben Perşembe günü kontrole gideceğim, covid testi veya doğum hakkında o gün birşeyler söyler sanırım doktorum.

Diyette yazılanları birebir yiyemiyorum ben de malesef, bazen daha az bazen daha çok yiyorum diyettekinden. cyd86 Bende bikere 170 kusur gördüm malesef. Genelde dikkat ediyoruz inşallah bisey olmaz, ama canım bisey çekip yesem ve yüksek çıksa aynı vicdan azabını cekiyorum ya bebeğe bisey olursa diye. Az kaldı sabretmekten başka yapacak bisey yok.

Hayırlı akşamlar hanımlar. Nihayet şimdi forumu ilk günden son sayfaya kadar okuyabildim Keşke daha önce bu forumu bulmuş olsaydım. Beni rahatsız eden bütün sorularıncevapları buldum burda, biraz geç oldu
Kendimi tanıtıyım :) Ben 37 yaşımdayım, 2 gebeliğim, 10 yaşında kızım var. Azerbeycan uyrukluyum, yazılarda hata yapmış olabilirim kusuruma bakmayın. 30+3 haftadayım, erkek çocuğumuz olucak İn şa Allah
26 haftaya kadar Özel hastanede doktorum takip ediyordu, fakat son kontrolümde tesadüf öğrendim ki, normal Doğum geceye, hafta sonuna, növbetten sonraki güne denk gelirse doktorum olmayacak, başka bir doktor Doğuma girecek. Bu beni çok üzdü, çünkü doktorumdan çok memnundum. Eve yakın başka hastaneleri araştırdık ve bir tane daha bulduk, o da özel, doktor "başıma bir şey gelmezse doğurtacam seni " dedi. O da tatlı bir bayan, genç, fakat o hastanede covid19 hastalar da oluyor. Doğum bölümü ayrı katta, ama insan yine de tedirgin oluyor. Sizce aldığım karar doğru mu?

Aramıza hoşgeldin
Anladığım kadarıyla türkiye de yaşıyorsun. Bende ilk gebeliğimde doktora sorduğumda mesai saatleri dışında doğuma giremeyeceğini öğrendim 32 haftada doktor değiştirdim. Sonuçta doğuma o giremeyecekse beni bilen takip eden doktorum olmayacaksa neden her muayneye ücret ödüyorum ki devlet hastanesine giderdim daha iyi. Covid açısından bakarsak her hastane bu konuda riskli bence. En doğru kararı kendin verirsin tabii ki ama benim düşüncem bu yönde

Hoş bulduk :)
Evet Türkiyedeyim. 12 sene İstanbul'da oturdum, son 1 yıl İzmirdeyiz :)
Ben çok strese girdim bu konudan dolayı, rüyalarıma bile giriyor. 9 ay takip edip ve doğumuma girmemek ne demek
Eşim de diyor ki, sezeryan yapılması için böyle yapıla bilir hastenede. Devlet hastanelerde de çok iyi bakıyorlar, ben amniyosentezi devlette yaptırtım çok da memnun kaldım. Fakat covid den dolayı eşim karşı çıkıyor hal bu ki bana kalsa giderdim devlet hastaneye. Evimize de çok yakın...
cevabınız için teşekkür ederim!

Benim açlık 95 altı 1.saat 140 altı 2.saat 120 altı demişti

Sağlık ocağındaki hemşire canın çok isterse az ye çünkü stres de şekeri yükseltir demişti bende az yiyorum arada kaçamak

Kilosu az değil bu (+-) 250 gr Olarak hesaplanır ultrasonda, şeker içinde tatlı ve hamur işine dikkat edin Allah’ın izniyle bir şey olmaz
İnşallah canım
Bunlar hep detayli ultrasonu iyi biyerde yaptırmamaktan kaynaklı şimdi çok pişmanım.
Dediğin gibi doktora söyleyeceğim bilmiyorum neyle bağlantısı var ama iki defadır sağlık ocağında tansiyonum da 9-6 çıkıyor.
Cuma gideceğim büyük ihtimal bu damar meselesini soracağım içim rahat etsin.

Cuma doktora ben de aynı şeyi teklif edeceğim yükleme yaptırmadan direkt diyete başlamayı inşallah kabuk eder de artık böyle geçireceğim 3 ayı.

Kizlar kiyafet olarak ben birkac birsey aldim fakat neyden ne kadar almam gerektigi konusunda kararsiz kaliyorum. Kış ayi olucak ya birde virusten dolayi acaba yaza kadarki tum kiyafetlerini alsam mi ki? Ay araligi olarak ben cunku 1 3 aylik aldim

gördüm ben mutlaka gidicem nevresimler güzel çıkıyor
Kesinlikle her şey güzel cikiyo zaten hatta bazen kalan ürünlerde ekstra indirim yapiyolar geçen ben 6 liraya battaniye tarzında bişey aldım ve çok da buyuktu takip edilmesi lazım ben o yönden şanslıyım karşıda hemen a101 var evin arka tarafında bim

hosgeldin canim. benimde soyle bir durum var. bende izmirde bi ozel muaneaneye gidiyorum. dr um doguma ortagi bi dr ile grecegini ve dogumda daha cok diger ortaginin aktif olacgini calisma bicimlernin bu sekilde oldgnusoyledi. banada garip geldi

Ayy çağırsaydın bende gelirdim almaya

Ben çoğu kıyafetini hep 3-6 aylık aldım. 1-3 aylık olanları en fazla 1 buçuk ay kullaniyoruz dedi coğu kişi.

_Lila canım düşük cikmasi iyi yüksek çıkması çok tehlikeli kabul goruluyo o yüzden dikkat etmen lazım benimde gelende sersemligim oluyo olcuyorum 9 6 filan tuzlu biseyler atistiriyorum direk geciyo düşmesi de normal olarak kabul goruluyo . Ben holter bile takıldım bayildigimdan dolayı stres kaynaklı benim tansiyonum direk yukseliyo yakın zamanda babamı kaybettim ardından da hamilelik olunca hastaneye adım atmakta çok zorlanıyorum haliyle tavan yapiyo ama inan elimde değil çok şükür evde normal ilerliyorum.

1-3 ay neleeden kac tane aldin acaba? Yenidogan hariç. 1-3ay
*Yaklaşık 5-6 tane 0-3 ay, 7-8 tane de 3-6 ay çıtçıtlı body aldım.
*4 tane 0-3 ay, 5 tane falan da 3-6 ay tulum.
*4 tane 0-3 ay alt üst takım.
*4-5 tane 3-6 ay alt üst takım
*3 tane örme bataniye, 1 muslin, 2 tane penye, 1 tane de peluş battaniye.

Evet sersemlik halsizlik yapıyor canm bir de iki adım atayım sanki kalbim kulaklarımda atıyor.

Ama dediğin gibi şükür yüksek değil, idare edeceğiz böyle

Merhaba arkadaslar,dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ama bebek görmeye gelmek isteyenleri nezaman kabul etceksiniz? Ve neler hazirlicaksiniz gelen gidene?
Biz Türküz ya. Misafir çok önemli ya. Sizin de eşiniz dostunuz illa bebeği görecek, altın takacak ya.Bizim millet malesef ilk günden gelmeye baslarlar,görüsmedigin komsun bile kosa kosa gelir. Hayir da diyemezsin. Ne öneriyorsunuz?
Ablam dogum yaptiginda ilk hafta gelmeye baslamislardi. cok üzülmüstüm. Annem sagolsun cok yardimci oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…