2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben misafir kabul etmeyi düşünmüyorum. Bu kadar hastalık çoğalmışken, ama eşim gelme diyemeyiz ayıp olur diyor. Bende bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. İnşaallah insanlar anlayış gösterirde gelmek istemez. Diğer doğumumda duyan geldi. Hastaneye bile o kadar çok gelen olduki zaten eve geldikten sonra,hemen kv, görümceler, arkadaşlar herkes geldi. ne yatacağımı bildim. ne kalkacağımı bildim. benim de annem yanımdaydı. yemek yapmaktan bi hal oldu zavallım. İnşallah bu sefer böyle olmaz

Elbette "hayır" diyebilirsiniz ve demelisiniz de. Bu yüzden virüs vakalari bitmiyor zaten. Gelmek isteyen olursa, salgın döneminde olduğumuz için misafir kabul edemiyoruz diyeceğiz. Misafircilik oynayacak zman mi Allah aşkına. Darilan da darilsin hiç umurumda değil.

kapiya korona var yazisi asin belki milletin akli basina gelir

Hastaneye zaten 1 kişi refakatci alıyorlar, ziyaretçi yasak. Şuan eski hayatımız gibi değil hiçbirsey. Bir de tam grip mevsimi başlıyor. Kimseyi kabul etmeyin

Biz akrabaların olduğu şehirde değiliz ama hastaneden geleceğimiz için çevrem korkar, bize birşey bulasmissa diye:) kendi kardeşlerim şehir dışında belki onlar bile ilk hafta gelmezler.

İlk çocuğumda desenli küçük havlu ve emzik şeklinde sabun, tüllü çikolata hazırlamıştım, bu sefer kolonya ve çikolata vereceğim.

Yeter bence yaaa en azindan 0-3 yeter. 3-6 yi ne kadar giyerler bilemedim

Kimseyi misafirliğe almayı düşünmüyorum inşallah. Tuğçe arkadaşımızın dediği çok mantıklı geldi Kapıya bu evde korona var yazarım belki o zaman kimse gelmez zaten

cok haklisiniz da insanlar anlayisli degil malesef. Insanlari da kirmak istemem ama virus dan dolayi esim bile doguma belki giremicek. Hastaneden ciki cikmaz da biraz kendime geliyim diyorum misafir agriliyacak gücüm varmi onu da bilmiyorum ilk cocugum.

İlk çocuğumda desenli küçük havlu ve emzik şeklinde sabun, tüllü çikolata hazırlamıştım, bu sefer kolonya ve çikolata vereceğim.
bunlar mevlütde düsünüyorum ama yemek falan olmucakmi bebek görmeye gelenlere?
Ne ikram ediceksiniz?

Valla siz misafir ağırlamayı zaten kafanıza koymussunuz ne diyeyim, küçücük bebeği ve kendinizi hasta etmekten çekinmeyecekseniz davet edenleri geri cevirmeyin o zaman ama yaptığınız çok yanlış gerçekten. İnsanlar anlayışlı değilse onlara hatırlatmak sizin goreviniz. Uygun bir dille izah ettiğimiz hâlde ısrarla bebek görmeye gelen insan da benim hayatımda olmasın zaten.

Ben mevlüt yapmam büyük ihtimal ama yemek filan vermem, gelen olursa ki sanmıyorum, börek ve tatlı ikram ederim.
Mevlüt şu şartlarda bende asla yapmam, ziyarete gelen de çok az olur onlara da ikramlık kurabiye bulundururm özel birşey yapamam 2 çocukla

Son düzenleme:
Vallahi ben annemlerden ve kayinvalidemden uzak baska sehirde yaşıyorum. Ve iki ailenin de yeteri kadar dikkat etmediğini biliyorum. Durum böyle devam ederse onlara bile gelmeyin diyeceğim yapacak bisey yok. Beni üzüyor bu durum ama sağlık daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…