- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.198
- 83
- 31
Bence defne .. Ama Ece yerine ecem i düşünebilirsiniz daha kulağa hoş geliyo..Birde isim konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? Ben yurtdisinda yasiyorum, burda bu isimler moda degil. Burda farkli isimler „moda“(Almina,Mina,Ayla,Alya,Lina,Sena,Hira vs vs)
Esimle kararsiz kaldik...
Öykü
Ece
Ceyda
Defne
sizce hangisi güzel? Ilk basta kesinlikle Ceyda dedik. Gecen hafta Defneye karar verdik. Bu hafta Öykü deyiz:)
Rüyamda kizima „ Ece“ diye sesleniyordum.
Bilemedim...
arkamda ama bir ses „neden Defne koymadiniz“ dedi.(aceba kizimmiydi bilemicem:))
Cok tuafdi.
Etkilendim birazda olsa.
Güzel insanlar,sizi takip ediyorum uzakdan. Bende Aralik annesiyim
ve kizimiz olucak insallah.
Size birsey sormak istiyorum cekinerek.
Esinizin ailesinden ilgi görüyormusunuz hamilelikde?Hasta degiliz hamileyiz sadece evet biliyorum ama Mesela sizi arayip sorarlarmi? Bi istegin varmi? yardimlik bisey vs vs gibi? Hic bir insan kendi annesi gibi olamaz biliyorum. Ben kayinvalidemi kayinbabami görümcemi sevsemde,onlardan 6 ay boyunca hic birsey görmedim ve garibime gitti yalan degil. Surda komsun bile ziline basip soruyorsa,bir görümce ve kayinvalideden birseyler bekledim acikcasi. En azindan onlara gittigimde bir „hamilelik nasil gidiyor,bebis nasil? isim düsündüzmü? sen nasilsin“ böyle seyler bekledim. Ama hic hic hic bir sey.
buyüzden size bir sormak istedim. Beklentim cok degil ama benim annem ablam hergün arar sorarlar merak ederler. Tekme attigini bile paylasabiliyorim ablamla annemle. Uykusuz gecelerimi falan. Ne biliyim kayinvalidemi uzak tutmak istemezdim ama onlardan birsey görmeyince acikca söyleyim kendiligimden de birsey anlatasim yok.
Sizde paylasirsaniz sevinirim.
Iyi geceler dilerim ♥
[canım üzülme. bizdede var aynı sorun. benim ne kayınvalidem ne görümcelerim arayıp hayırlı olsun bile demediler. Eşim hepsini arayıp haber verdi. sevinçten. ama o kadar ilgisizlerki ne arayan var ne soran. gidiyorum oraya sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar. ama annem hergün arıyor. ablam hergün arıyor. soruyorlar . kayınvalidemin maddi durumu çok iyi ilk bebeğimede hiç bir şey yapmadı. şimdide yapmıyor. Bende bazen çok üzülüyorum eşim üzülüyor bu ilgisizliğe ama yapacak birşey yok. Ben alıştım artık sende üzülme.
Evet canım ya. Aslında pek çalışkan biri değilim ama bazen öyle bi iş yapma isteği gelir ki durduramam sabah başlar akşama kadar iş yaparım. Ama öyle olmuyor artık. İçimde patlıyor o enerjiOysa ki içimizde nasıl bir enerji var
Benim gibi yatış olanlara bu durumlar daha zor geliyor
Bende gece 3-4 kez kalkıyorum hamilelikten önce de gece 1 defa kalkardım zaten. Bana göre normal. Karın büyüyünce baskı oluyor. Bide benimki idrar torbama tekme atıyor o tekmeyi hissediyorum uyanık olduğumda. Ondan sonra wc isteği geliyor. Gün içinde 1-2 defa gidiyorum amaBen gece 3 4 kez kalkıyorum şekerden korkmaya başladım ctesi karantina bitince gidicem yüklemeye inşallah çıkmaz.
Çekme işi için eşini bekle sen çekme canım. Doktorum her muayenemde üstüne basa basa uyarıyor sakın onu bunu çekeyim deme.Evet evet eldiven maske kullandım. Haftada bir çekiyorum kanepeleri napim çok batıyo her yer yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum dikkat ederek
Evet yorum yaptıktan sonra gördüm İzmirde yaşadığını canım. Bizim burda sadece virüs için kapatılır hastaneler. Karışık olmaz öyle. O yüzden şaşırdım. Azmine hayranım. 10 sayfa birikince okumaya zorlanıyorum nasıl marttan beri okuyarak geldin hayretler içindeyimHoş bulduk. Çok memnun oldumBen İzmirde oturuyorum. Forumu ilk sayfadan okuyana kadar, ancak yetiştim :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim! Bütün bebişler sağlıkla gelsin ve hayırlı evlatlar olsun İn şa Allah
Ben bundan alıcam sanırım canım. Almadm daha ben deGunaydin kizlarDogum sonrasi icin korse alan oldu mu? Kendime biseyler alamadim dogru duzgun bari korseyi aliyim artik diyorum Bide pijamayla gecelik alirsam yeter
bende atlet gibi olanlardan mi alsam diye dusunuyorum ama bilemedim hangisi rahat olurBen bundan alıcam sanırım canım. Almadm daha ben de
Bu tür korseyi ben sporda kullanıyordum ondan alışığım, öyle atletle ya da yamuna vs rahat edemem gibi gelio. Zaten ben kiloluyum ya karnım vardı şimdi de pek şişmio biliosun belki gerek bile olmaz ne bileyim alayım dursun bi kenardabende atlet gibi olanlardan mi alsam diye dusunuyorum ama bilemedim hangisi rahat olur
Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?
Bende kara kara onu düşünüyorum covid nedeniyle yaş sınırı koyuyolar refakatçi da ayrıca koronun rahatsizligi olanlar kabul edilmiyo annemde kayinvalidemde bu özelliği tasiyolar benim ilk gebeligim olacağı için ne yapacağım muamma ablalarim gelse başka ilde yasiyolar ve çocukları küçük .Kızlar size ilk doğum dan sinir bozucu bir durumu anlatacağım .İlk doğumda hazırlık konusunda çok ozenmistim yaptimda hasteneye yatisim yapıldı suni sancı felan ise yaramadı sezeryan oldum neyse sezeryan çıkışı(kendimde değildim yoksa müdahale ederdim) yanima 1 takım süslü puslu lohusa takımı bir tane yine süslü gecelik 1 tane de hadi temiz yanımda bulunsun diye pijama takımı koymuştum ,hemşire bir alt çamaşır birde üst verin demiş gitmişler güzelim lohusa takımı varken günlük pijama giydirmisler ne de kafama taç takmışlar gelen giden oldu resim cekinmisiz hepsinde özensiz duruyorum o kadar sinirim bozukuyor ki kız kardeşim diyor ki abla bundada tacı kendimiz yaparızyapsak ne olur takamadiktan sonra demem o ki seçme şansınız varsa girişken atık birisini yanınızda refaketci edinin
benimde karin ice gocuktu zayifliktan dogumdan sonra sarkar diye korkuyorumBu tür korseyi ben sporda kullanıyordum ondan alışığım, öyle atletle ya da yamuna vs rahat edemem gibi gelio. Zaten ben kiloluyum ya karnım vardı şimdi de pek şişmio biliosun belki gerek bile olmaz ne bileyim alayım dursun bi kenarda
Canım benimde öyle. Korse yerine toparlayici taytlar satılıyor hem karın hem bacak bayağı ise yarar o tarz bişey daha mantıklı bence alacağım doğumdan sonraki durumuma göre çoğu kişi kullaniyo youtuberlar filan dabenimde karin ice gocuktu zayifliktan dogumdan sonra sarkar diye korkuyorum
ben garantiye almak istiyorum canim gobek hic kalmasin istiyorum sıkı bi korse alcam o yuzdenCanım benimde öyle. Korse yerine toparlayici taytlar satılıyor hem karın hem bacak bayağı ise yarar o tarz bişey daha mantıklı bence alacağım doğumdan sonraki durumuma göre çoğu kişi kullaniyo youtuberlar filan da
Onlarda zaten direk sarıyo canım yinede sen bilirsinben garantiye almak istiyorum canim gobek hic kalmasin istiyorum sıkı bi korse alcam o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?