2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bence defne .. Ama Ece yerine ecem i düşünebilirsiniz daha kulağa hoş geliyo..

Son düzenleme:
Oysa ki içimizde nasıl bir enerji var
Benim gibi yatış olanlara bu durumlar daha zor geliyor
Evet canım ya. Aslında pek çalışkan biri değilim ama bazen öyle bi iş yapma isteği gelir ki durduramam sabah başlar akşama kadar iş yaparım. Ama öyle olmuyor artık. İçimde patlıyor o enerji

Ben gece 3 4 kez kalkıyorum şekerden korkmaya başladım ctesi karantina bitince gidicem yüklemeye inşallah çıkmaz.
Bende gece 3-4 kez kalkıyorum hamilelikten önce de gece 1 defa kalkardım zaten. Bana göre normal. Karın büyüyünce baskı oluyor. Bide benimki idrar torbama tekme atıyor o tekmeyi hissediyorum uyanık olduğumda. Ondan sonra wc isteği geliyor. Gün içinde 1-2 defa gidiyorum ama

Evet evet eldiven maske kullandım. Haftada bir çekiyorum kanepeleri napim çok batıyo her yer yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum dikkat ederek
Çekme işi için eşini bekle sen çekme canım. Doktorum her muayenemde üstüne basa basa uyarıyor sakın onu bunu çekeyim deme.
Geçen gün bi yorgan kaldırdım evde kıyamet koptu, eşim ve kv demediklerini bırakmadılar niye kaldırıyorsun bizden birini çağırsana diye

Evet yorum yaptıktan sonra gördüm İzmirde yaşadığını canım. Bizim burda sadece virüs için kapatılır hastaneler. Karışık olmaz öyle. O yüzden şaşırdım. Azmine hayranım. 10 sayfa birikince okumaya zorlanıyorum nasıl marttan beri okuyarak geldin hayretler içindeyim
Oğluş nasıl? İsim düşündünüz mü?

Gunaydin kizlar Dogum sonrasi icin korse alan oldu mu? Kendime biseyler alamadim dogru duzgun bari korseyi aliyim artik diyorum Bide pijamayla gecelik alirsam yeter

Gunaydin kizlar Dogum sonrasi icin korse alan oldu mu? Kendime biseyler alamadim dogru duzgun bari korseyi aliyim artik diyorum Bide pijamayla gecelik alirsam yeter
Ben bundan alıcam sanırım canım. Almadm daha ben de

Eklentiler

• Screenshot_20201001-111537_Chrome.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 38
bende atlet gibi olanlardan mi alsam diye dusunuyorum ama bilemedim hangisi rahat olur
Bu tür korseyi ben sporda kullanıyordum ondan alışığım, öyle atletle ya da yamuna vs rahat edemem gibi gelio. Zaten ben kiloluyum ya karnım vardı şimdi de pek şişmio biliosun belki gerek bile olmaz ne bileyim alayım dursun bi kenarda

Kızlar gün içinde kaç kez wcye gidiyorsunuzdur idrar için? Gece uykudan uyanma haricinde. Ve çok sık çıkanlarda şeker çıktı mı?

Bol su içtiğim için gün içinde sık gidiyorum.
Gece de 4-5 kere gidiyorum ama gece de sürekli ağzım kuruyor su içiyorum.
Maalesef şeker taraması sonucu yüksek çıktı. Tekrar yükleme yapmak istiyor doktorum ama ben yaptırmak istemiyorum kendim başladım bile diyete
İnşallah sende çıkmaz canım, çıkarsa da yıpratma kendini ilk gün çok üzüldüm boş yere kasılmalarım arttı şimdi alıştım duruma. Allah başka dert vermesin.

Kızlar size ilk doğum dan sinir bozucu bir durumu anlatacağım .İlk doğumda hazırlık konusunda çok ozenmistim yaptimda hasteneye yatisim yapıldı suni sancı felan ise yaramadı sezeryan oldum neyse sezeryan çıkışı(kendimde değildim yoksa müdahale ederdim) yanima 1 takım süslü puslu lohusa takımı bir tane yine süslü gecelik 1 tane de hadi temiz yanımda bulunsun diye pijama takımı koymuştum ,hemşire bir alt çamaşır birde üst verin demiş gitmişler güzelim lohusa takımı varken günlük pijama giydirmisler ne de kafama taç takmışlar gelen giden oldu resim cekinmisiz hepsinde özensiz duruyorum o kadar sinirim bozukuyor ki kız kardeşim diyor ki abla bundada tacı kendimiz yaparız yapsak ne olur takamadiktan sonra demem o ki seçme şansınız varsa girişken atık birisini yanınızda refaketci edinin

Bende kara kara onu düşünüyorum covid nedeniyle yaş sınırı koyuyolar refakatçi da ayrıca koronun rahatsizligi olanlar kabul edilmiyo annemde kayinvalidemde bu özelliği tasiyolar benim ilk gebeligim olacağı için ne yapacağım muamma ablalarim gelse başka ilde yasiyolar ve çocukları küçük .

benimde karin ice gocuktu zayifliktan dogumdan sonra sarkar diye korkuyorum

benimde karin ice gocuktu zayifliktan dogumdan sonra sarkar diye korkuyorum
Canım benimde öyle. Korse yerine toparlayici taytlar satılıyor hem karın hem bacak bayağı ise yarar o tarz bişey daha mantıklı bence alacağım doğumdan sonraki durumuma göre çoğu kişi kullaniyo youtuberlar filan da

ben garantiye almak istiyorum canim gobek hic kalmasin istiyorum sıkı bi korse alcam o yuzden

Ben de bu hafta iyice ağırlaştığımı hissediyorum artık. Çok çabuk yoruluyorum, paytak paytak yürüyorum, gözüm sürekli yatakta, yatmak istiyorum. Sanki çok kilo almayınca, karnın çok büyümeyince olmaz bu etkiler gibi bir algım vardı ama öyle olmuyormuş. Unutmuşum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…