2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimkiler baya bir değişik canım ama dediğin gibi eşlerle iyi olmak önemli gerisi çok da gerekmiyor ben zaten öyle soğudum ne gelsinler ne gideyim istiyorum. Benim eşimde öncelerdrn çok savunurdu şimdi o da görüyor ben isteyene kadar bebeğin erkek olduğunu onlara söylemedi tepkilerini görmek istedim ki iyi ki öyle yapmışım.Eşim de kızlarımızı çok sever ki normal olan bu ayrımcılık falan hissetsem ondan da soğurdum ama çok şükür Sağlıklı olsunlar yeter ki cinsiyetin ne önemi var ki sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım sende hiç takma eşin ve sevdiklerin yeter onların sormasına ilgisine kalmadın tadını çıkar bu zamanların

Birde isim konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? Ben yurtdisinda yasiyorum, burda bu isimler moda degil. Burda farkli isimler „moda“(Almina,Mina,Ayla,Alya,Lina,Sena,Hira vs vs)

Esimle kararsiz kaldik...

Öykü
Ece
Ceyda
Defne

sizce hangisi güzel? Ilk basta kesinlikle Ceyda dedik. Gecen hafta Defneye karar verdik. Bu hafta Öykü deyiz:)

Rüyamda kizima „ Ece“ diye sesleniyordum.
Bilemedim...
arkamda ama bir ses „neden Defne koymadiniz“ dedi.(aceba kizimmiydi bilemicem:))
Cok tuafdi.
Etkilendim birazda olsa.

Canım çocuk zaten 3 sene kreş ve anaokuluna gitmiş olacağı için sorun görmüyorum, benim zamanımda bu kadar kreş ve anaokuluna gitmiyorduk.
Evet gitmiyorduk haklısın. Ama büyük olanlar da gitmiyordu ay bile çok fark ediyor. Herkese saygı duyuyorum ama biz bu şekilde karar verdik ben bu sene anaokuluna da veremedim pandemiden dolayı cesaret edemedik. İkinci dönem duruma göre karar vereceğiz

bence Öykü guzel ama yurtdisinda yasadiginiz icin İngilizce olmayan karakterlerden dolayi zorluk yasar mi diye dusundum

Ben 3 yasinda krese baslamisim. Universite icin tercih yaparken 2. ogretim yazicam artik biraz uyumak istiyorum bende demistim babama. O kadar bikmisimki kucuk yastan itibaren okula gitmekten 2. ogretim okudum. 29 yasindayim bunun 24 senesi kreste okulda gecti en son yukseklisanstan sonra yeter dedim

Erken gitmiş olanlar genelde böyle söylüyor canım. Tabii mecbur olunca yapacak birşey yok ama bende evde olduğum için bir de çok içime sinen bir okul da bulamadığım için erteleme kararı aldık. Çocukluğunu yaşasın bu zamanlar geri gelmeyecek

Benim ismim Ceyda ve ismimi gercekten çok seviyorum

Bizde 2015 nisan doğumluyuz ana okuluna vermedim.Gelecek sene erteleyebilir miyim?

6 haftadır kızımı görmeye gitmemistim büyümüs masallah en son 645gr simdi 1758 gr olmus bende daha birsey almadim kızıma ikizlerden kalanlardan var baya ama yine bir kać tane yeni kıyafetler alırim..
MaşaAllah

Bence rüyada Ece gördüyseniz Ece koyun derim. Rüyada görülen ismin konulması gerekiyormuş derler. Annem hamileyken bana başka isim düşünürken rüyasında ebe kucağına ismimi söyleyerek vermiş ve o adı koymuş. Yine de siz bilirsiniz tabi

Bence de dogru dusunuyorsun. Her cocugun annesiyle vakit gecirmeye hakki var ama calisan annelerin cocuklari malesef yeterince cocuklugunu yasayamiyor gibi geliyor bana

Ben tam araştırmadım ama bazilari doğumdan hemen sonra hasta oluyo bazıları da 6 ayda filan vücut yapısıyla alakalı demek ki ona göre mi yapiliyo acaba sormak lazım
ewet kişiden kişiye degişiyo oğlumda 6 ay sonra adet olmuştum lohusalıkta 22 gün kanamam sürmüştü ama süt korumuyo oğlkmu emzirirken hamile kalmıstım

Hoşgeldin canım. Bende Azərbaycanlıyım. Mutlu oldum bu topikte Azerbaycanlı birinin olduğuna. Çok geç geldin nerelerdeydin ya sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Baküde mi o dediğin özel hastane?
Hoş bulduk. Çok memnun oldum Ben İzmirde oturuyorum. Forumu ilk sayfadan okuyana kadar, ancak yetiştim :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim! Bütün bebişler sağlıkla gelsin ve hayırlı evlatlar olsun İn şa Allah

bence Öykü guzel ama yurtdisinda yasadiginiz icin İngilizce olmayan karakterlerden dolayi zorluk yasar mi diye dusundum

bunu da arastirdim sadece sigorta ve banka islemlerinde Ö yerine Oe olucakmis. Yani Oeykue.
Ama okullarda herhangi baska yerlerde bu sorun yokmus.

Yaaa cok güzeller gule güle giydir insallah. Saglikla giysin minigin

Hayırlısı olsun canım, tabi ki gönlünuz nasıl huzurlu olacaksa öyle yapın

Ervaikra tabi canım yaşta çok önemli ablamlar peş peşe yaptı o yüzden büyümeleri sıkıntılı oldu ama her daim en az üç yaş diyorum sezeryanla zaten en az iki yıl geçmesi gerekiyomus iki doğum arası ..

ewet kişiden kişiye degişiyo oğlumda 6 ay sonra adet olmuştum lohusalıkta 22 gün kanamam sürmüştü ama süt korumuyo oğlkmu emzirirken hamile kalmıstım
Öyleymiş canım artık güzel bı önlem almak lazım düzene girene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…