2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah razı olsun. Ne güzel anlatmışsınız Yaa. Okudukça rahatladım.

Aynı iğneden bahsetmiyor heralde benim ki oksapar.
Hiç mi igne tekrar batırılmaz steril özelliği kaybolduğu icin
Benimki clexane. Doktorum bu iğnenin sadece göbekten yapıldığını söyledi

Bizde 4 sene bekledik en son martta adet olmayınca eşim istermisin şu virüs döneminde hamile kalmış olasın. Öyle de oldu tedirgindim nasıl olur diye. Zor oldu tabi. Aylardır sadece kontrole gidip geliyorum. Oysaki ne hayaller kurmuştum hamileyken bol bol gezip dolaşıcam hamileliğin tadını çıkarıcam diye. Yine de bugünümüze şükürler olsun kazasız belasız geldik, doğuma az kaldı.
Ben Baküdeyim canım evet, özel hastane düşünüyorum inşallah German hospital. Son dakika bi değişiklik çıkmazsa tabi.
Eşinin ailesinin iyi olmasına çok çok sevindim. Sen de benim gibi şanslılardansın. Benim de kv hep bana destek bir annenin kızına yaklaşımı gibi inşallah hep de öyle olsunlar ikimiz için de.
Bu arada zaferlerimizden haberin var mı?

Sordum canımcım. Hep göbekten dedi. Ama göbeğim de taş gibi oluyor bazen. Dün rahat yaptım mesela. Bugün Allah kerim. Bide canım iğneyi yapıp çıkardıktan sonra (göbekten) kan geliyor mu ordan? Geliyorsa ne kadar geliyor?

Bende ilk gebelikten kalan notlarım vardı şekerle ilgili, ordan yazdım. yanlış o zaman benimkiler. Bana doktor yazdırtılmıştı taaaaa 10 sene önce

2 farklı endokrin profesörü söyledi bana, internette de bu şekilde yazıyor. Olabilir

gogsunden sut gelen arkadaslar. ben bakiorm bakiorm bende bsey yok bu sutum olmucagi anlamina gelirmiiii
Canım benim de hiç gelmedi henüz. Sadece uç kısmı değil de koyu olan kısmı kabuk kabuk oluyor ama süt falan yok. Bazen uç kısmında beyazımsı bişey görüyorum dikkatli baktığımda. Ama içerde oluyor akmıyor yani

Arkadasar yeni aldığınız mobilyalari neyle siliyorsunuz? Içimden camasir suyuyla silmek geliyor amaaa kokusu siner kalinti olur vs diye korkuyorum tabi

Arkadasar yeni aldığınız mobilyalari neyle siliyorsunuz? Içimden camasir suyuyla silmek geliyor amaaa kokusu siner kalinti olur vs diye korkuyorum tabi
ben sadece suyla silmistim ahsap kokusu cikmadi bide suya camasir yumusaticisi koyup silcem kokusu gitsin diye. Deterjan kullanmak istemiyorum

Havalandirin daha sonra nemli bezle silin bence birşey olucagini sanmıyorum kimyasallar zarar verebilir

Ben ara ara birkaç defa silmiştim kokusu gitsin diye. Bir de bebek pudrası serptim her rafına öyle beklettim bir süre. Sonra yine sildim. Tamamen geçmese de hafifliyor. Eşyaları biraz daha bekletmeni tavsiye ederim yoksa boya kokusu siniyor. Bir de koku çıksın diye odada Süt kaynatılıyormuş ama ben denemedim

Hadi yaa. Mobilyalar gelmedi daha 15 ekimde gelcek. Gelsin de esyalari yerlestireyim diye 4 gözle bekliyorum aslinda. Koku olmamasi icin ne kadar bekletmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…