2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay cok begendim..fil konusunda da kararsızdım hamgi marka alcam diye. Teşekkür ederim gelince yorumunu yazarsan sevinirim
Yazarim canim ins guzel gelir Oyun halisida alicaksan sakin trendyoldan alma fisher pricelar e bebekte 270 civarinda trendyolda 400lerde

Kızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?

36 ya da 37 de alınırsa sorun olur mu canım doktorun ne dedi
Doktorum 35'i görelim, 36'da da alsak sorun olmaz dedi. Ben bu hafta sonu ciğer geliştirici iğne olacağım bebeği erken alma ihtimallerine karşı. Zaten ciğer geliştirici 34'ten sonra vurulmuyormus.

Tuzlu filan mı yedin canım mı sıkkın takip et önemli canım zaten hastaneye başvurmuştun diye hatirliyorum. Bol su iç idrarla atiliyo onun dışında limonlu su da dusuruyo
Yok canım yemek yemedim limonlu su içiyorum paso ama artık surekli baş ağrısı beni çok yoruyor

Doktorum 35'i görelim, 36'da da alsak sorun olmaz dedi. Ben bu hafta sonu ciğer geliştirici iğne olacağım bebeği erken alma ihtimallerine karşı. Zaten ciğer geliştirici 34'ten sonra vurulmuyormus.
Anladım canım 34 ten sonra gerek kalmıyor heralde

Ben bebek icin ozel bi perde almadim tacta yaptiriyorum hali konusunda cok kararsizim
İkeadan ya da bu sayfadan bakacagim sanirim
Teşekkür ederim bende bakayım, önceden lisanslı falan perdeler vardı şimdi hiçbiri yok, çok seçenek de yok halı markalarında da çocuk kategorisi yok olanlarda da boyası akıyor yıkamaya uygun değil falan yazmışlardı yorumlarda herhalde normal bi halı ve perde bakcam bende bu gidişle.

Canım ben tansiyon için geçen hafta cuma günü hastaneye yattım ama birşey çıkmadı cumartesi yeniden nöroloji ye gideceğim

Doğru diyorsun canım ama artık surekli aynı durum için dr uma söylemeyede çekinir oldum
Canım ikinizin sağlığı önemli Allah korusun zehirlenmeye bile gidiyo bu durum . Ablamda direk bebeği almak zorunda kaldılar 36 hafta filandi zorluk çekmedi ama bekletme taraftarı degiller. En azından hastanede takip ederler için rahat olur çekinme direk ulaşmaya calis yada en azından acile görün

Anladım canım 34 ten sonra gerek kalmıyor heralde
Evet canım sanırım öyle.
Canım ben tansiyon için geçen hafta cuma günü hastaneye yattım ama birşey çıkmadı cumartesi yeniden nöroloji ye gideceğim
Çok geçmiş olsun, sen yine de doktoruna bildiren iyi olur. Her doktor öyle mi bilmiyorum ama benimki tansiyonu çok önemsiyor.

Arkadaşlar 31 haftayı geçince ağırlaşıyor bebek . Bebeğimin hareketlerini çok sert hissetmeye başladım

Canim doğumdan sonra hepsi geçer inşallah, hamilelikten önce yoksa geçiyor genelde.

Canım inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 36. Haftada bebeğin bütün hayatı gelişimleri tamamlamıyormuş diye okudum. Sezeryanda da 37 veya 38 de aliyolarmis. Benimde büyük ihtimalle sezeryan olacak henüz konuşmadık doktorla ama. Ciğer geliştirici iğne bana yapıldı geçen gün hastaneye yattığımda her ihtimale karşı şuan şükür iyiyim ama riske atmak istemedi doktor. Tek doz yapıldı bana. Sana 2 doz mu yapılacak tek doz mu?

Çok geçmiş olsun neden yattınız hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…