2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktorum 35'i görelim, 36'da da alsak sorun olmaz dedi. Ben bu hafta sonu ciğer geliştirici iğne olacağım bebeği erken alma ihtimallerine karşı. Zaten ciğer geliştirici 34'ten sonra vurulmuyormus.
Canım 36 dan sonrası normal oluyor zaten, erken diye düşünmeye kim.

Amin canım inşallah
2 doz vurulacak dedi doktor. Toplamda 4 ampul iğne var, ikisi aynı anda vurulacak 24 saat sonra da diğer ikisi. Sana kaç ampul vuruldu?

Amin canım inşallah
2 doz vurulacak dedi doktor. Toplamda 4 ampul iğne var, ikisi aynı anda vurulacak 24 saat sonra da diğer ikisi. Sana kaç ampul vuruldu?

Canım ben o gün bayağ korkmuştum ve kötüydüm 2 ampuldur muhtemelen ama görmedim bikere ciğer geliştirici iğne vuruldu ama. 2. Doz yapilacakmi diye sordum hayır dedi. Internette okumuştum bende 2 doz olduğunu. Sonra su gelmediği için vurmadılar başka.

Neyse canım hatirlama o günü geldi geçti boşver

kizlar bu 5 li takimlari 10 lu takimlari nasil katladnz. ben bir takim elimi attgimda gelsin istiyorum dolpta ama onu nasil katlicagmi bulamadim ic ice koymaya calistm cok kabardi olmadi

Kızlar bu ürün hakkında bilgi sahibi olan var mı

Eklentiler

• 6158CF01-C2BE-4A68-84FC-3C8A8781898C.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bazen sağ bazende sol kasıkta sancım oluyor sizde de oluyor mu son 1 saattir sağ tarafımda sancım var yine

Kizlar burda tahmini ağırlık 1400 gram yazıyor ya. Ben 29+0 da gittiğimde 1590 gramdi bebeğim. Suyunda vs fazlalik yok sekerim de yok cok şükür. Iri gibi sanki bi sorun olmaz ins. Sizinkiler kac gramdi
Bizimki 29+6 da 1606 gr dı herhalde sorun yoktur doktor gayet iyi dedi

kizlar bu 5 li takimlari 10 lu takimlari nasil katladnz. ben bir takim elimi attgimda gelsin istiyorum dolpta ama onu nasil katlicagmi bulamadim ic ice koymaya calistm cok kabardi olmadi
Hepsini farklı katladım zıbınlar şapkalar eldivenler yelekler vs hepsi ayrı yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…