Doktorum 35'i görelim, 36'da da alsak sorun olmaz dedi. Ben bu hafta sonu ciğer geliştirici iğne olacağım bebeği erken alma ihtimallerine karşı. Zaten ciğer geliştirici 34'ten sonra vurulmuyormus.
Canım inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 36. Haftada bebeğin bütün hayatı gelişimleri tamamlamıyormuş diye okudum. Sezeryanda da 37 veya 38 de aliyolarmis. Benimde büyük ihtimalle sezeryan olacak henüz konuşmadık doktorla ama. Ciğer geliştirici iğne bana yapıldı geçen gün hastaneye yattığımda her ihtimale karşı şuan şükür iyiyim ama riske atmak istemedi doktor. Tek doz yapıldı bana. Sana 2 doz mu yapılacak tek doz mu?
Amin canım inşallah
2 doz vurulacak dedi doktor. Toplamda 4 ampul iğne var, ikisi aynı anda vurulacak 24 saat sonra da diğer ikisi. Sana kaç ampul vuruldu?
Amin canım inşallah
2 doz vurulacak dedi doktor. Toplamda 4 ampul iğne var, ikisi aynı anda vurulacak 24 saat sonra da diğer ikisi. Sana kaç ampul vuruldu?
Canım ben o gün bayağ korkmuştum ve kötüydüm 2 ampuldur muhtemelen ama görmedim bikere ciğer geliştirici iğne vuruldu ama. 2. Doz yapilacakmi diye sordum hayır dedi. Internette okumuştum bende 2 doz olduğunu. Sonra su gelmediği için vurmadılar başka.
Canım ben o gün bayağ korkmuştum ve kötüydüm 2 ampuldur muhtemelen ama görmedim bikere ciğer geliştirici iğne vuruldu ama. 2. Doz yapilacakmi diye sordum hayır dedi. Internette okumuştum bende 2 doz olduğunu. Sonra su gelmediği için vurmadılar başka.
kizlar bu 5 li takimlari 10 lu takimlari nasil katladnz. ben bir takim elimi attgimda gelsin istiyorum dolpta ama onu nasil katlicagmi bulamadim ic ice koymaya calistm cok kabardi olmadi
Kizlar burda tahmini ağırlık 1400 gram yazıyor ya. Ben 29+0 da gittiğimde 1590 gramdi bebeğim. Suyunda vs fazlalik yok sekerim de yok cok şükür. Iri gibi sanki bi sorun olmaz ins. Sizinkiler kac gramdi
kizlar bu 5 li takimlari 10 lu takimlari nasil katladnz. ben bir takim elimi attgimda gelsin istiyorum dolpta ama onu nasil katlicagmi bulamadim ic ice koymaya calistm cok kabardi olmadi