Bugün benim kontrolum vardı, 32.hafta çalışamaz raporu da aldım. Bebeğim ortalama 1 hafta ileride, başı 1 hafta 5 gün ileride, doktorum sorun yok dedi. Yine bir sürü tahlil verdim, nst ye bağlandım. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim. Bebişin boyu 47 cm, kilosu 2400 civarıydı sanırım. Bu, abisinden kilolu gelecek gibi.
Ben ilk bebeğim de kullandığım hicbir krem işime yaramadı ayVa çekirdeğinden jel bile yapmıştım tek işime yarayan tuzlu su olmuştu emzirdikten sonra bir kabın içine yaptığım tuzlu suya göğüs ucumu batırıp yıkıyordum
kızımda da aynı şekildeydi içiçe olunca lazım olan şey için hepsini çıkartmak zorunda kalıyorsun 7 li çekmece kullanıyorum en altı uzun diğer katlar 2li her şey farklı gözlerde rahat oluyor en alt uzun çekmeceye de battaniyeleri havlularını koyuyorum
Ben ilk bebeğim de kullandığım hicbir krem işime yaramadı ayVa çekirdeğinden jel bile yapmıştım tek işime yarayan tuzlu su olmuştu emzirdikten sonra bir kabın içine yaptığım tuzlu suya göğüs ucumu batırıp yıkıyordum
Kontrolden geldik kızlar oğlum 29+4 olmuş. Kilomuz da 1436 olmuş. Nasıl sizce iyi mi? Suyum fazlalaşmış. Şekeri az tüket dedi. Su üst sınıra gelmiş. Niye artar ki? Göğüs kalkanı gümüş kapak aldım ben de ilkinde avent silikon kalkan kullanmıştım ama benim göğüslerden yara olması yüzünden kan geliyordu ve 3 ay çektim. Ne lansinoh ne avent geçirmemişti. Gümüş kalkanı şimdi kullanıcam inşallah öyle yara olmaz yine. Şimdiden lansinoh sürmeye başladım çünkü şimdiden acımaya başladı benimkiler. İlkinde uçları çok küçüktü. Şimdi göğüs uçları var baya. Bakalım yara olayından çok korkuyorum. Oğluşumu da şöyle yandan çektik bi maşallahınızı alalım
Bizim de suyumuz 25/26 haftalarda sınırda görünüyordu sonra şeker testi yapıldı normal çıktı drum gizli şeker olabilir şeker tüketme dedi. Ama bende aksine tatlı aseriyorum. Elimden geldikçe dikkat ettim. Lekelenme olunca tamda o dönem yatış verdi dinlendim bol bol. Sonra neyse su düzeldi. Bu hafta gittiğimde yine yükselmiş geçen hafta biraz ayakta geçti ama açıkçası diyet hiç yapmadım sadece dikkat ettim. Biraz yeDiklerimize dikkat etmeliyiz. Protein eksikliğinde de artıyormuş canım.
Aynen kesinlikle çok is görecek canım. Bende bakıyorum uzun süredir setler 'di farklı dokular kumaşlar derken şunu gördüm ve bugün sipariş verdim artik. Daha mantıklı geldi oyuncaklı olması acısından:)