2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
evde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var ama bilen varsa faydasını anlativersin
Canım genelde salona beşik koymayanlar için yatak vazifesi görüyor ya da anne yanında yatırcaklar için bazen de beşiğin içine koyuluyor. Ben de çok kararsızım alsam mı diye ben de salona park yatak aldım. Gereksiz olurmuş gibime geliyor alırsam, kafamda deli sorular

Yatakta yanimda bunda yatircam, ablasının odasına geçersek bunla, salonda falan. Hatta anneme geçince yine yanimda alırım bana çok mantıklı geliyor özellikle de iki çocuklu olunca :)
Yanima besik aldim ben. Salonda da altina bi müslin serer koltuga yatırırız yaa bizim anneanne falan uzak zaten

Ayy benim salonda bisey yok. Bi kendi odasinda bi benim odamda var besik. Ama almayacağım yaa yokk. Eskiden babynest mi varmış

evde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var ama bilen varsa faydasını anlativersin
Canım bence çok gerekli değil heves ediyorsan alınabilir. Babanın biri video çekiyordu evde 10 tane bebek yatağı var ama bebemiz burada deyip çocuğu gösteriyordu çocuk yerlerde sürünüyo hatta babynesti çekerken bunun adı ne onu da bilmiyorum hiç kullanmadı falan diyordu. Anne yanı beşik al daha iyi. Hem reflü olmaması için eğim verebilirsin, hafif sallayabilirsin, yanında uyutabilirsin.

Yanima besik aldim ben. Salonda da altina bi müslin serer koltuga yatırırız yaa bizim anneanne falan uzak zaten
Benim de beşik odamda olacak ama bazen kalkıp emzirmek uykuyla zor geliyor yatakta yanimda olsun gece istedim. Inşallah emer tabi :) olmasa da olur tabi canım bence

Aynı durumdayım ya gizli şeker var ya protein eksikliği

Kapitalizmin kölesi olmamak lazım ya alasım da gelmio değil
Bu mantıklı geliyor bana sonradan da oyun minderi oluomuş, işlevsel olabilir. Kanına gireyim az

Eklentiler

• Screenshot_20201009-002227_Trendyol.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20201009-002233_Trendyol.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 38
Benim de beşik odamda olacak ama bazen kalkıp emzirmek uykuyla zor geliyor yatakta yanimda olsun gece istedim. Inşallah emer tabi :) olmasa da olur tabi canım bence
Ya tabi ki şart değil ben sadece çok beğendiğim için almak istedim nebilim. Bime de geliyor yarın 50 tl fiyatı çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…