- 13 Mart 2020
- 1.212
- 2.212
- 133
Valla bende tam olarak bilmiyorumBu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende tam olarak bilmiyorumBu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir![]()
Valla bende tam olarak bilmiyorumişe yararlığını ya da gereksizliğini bebek doğunca anlıycam artık. İlk kızımda yoktu böyle şeyler
![]()
Yatakta yanimda bunda yatircam, ablasının odasına geçersek bunla, salonda falan. Hatta anneme geçince yine yanimda alırım bana çok mantıklı geliyor özellikle de iki çocuklu olunca :)Bu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir![]()
İşte anne yanına koyunca yatakta rahat oluyomuş yere falan koyunca iyi oluyomuş gibi gibi bakalım artık hayırlısıevde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var
ama bilen varsa faydasını anlativersin
Canım genelde salona beşik koymayanlar için yatak vazifesi görüyor ya da anne yanında yatırcaklar için bazen de beşiğin içine koyuluyor. Ben de çok kararsızım alsam mı diye ben de salona park yatak aldım. Gereksiz olurmuş gibime geliyor alırsam, kafamda deli sorularevde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var
Yanima besik aldim ben. Salonda da altina bi müslin serer koltuga yatırırız yaaYatakta yanimda bunda yatircam, ablasının odasına geçersek bunla, salonda falan. Hatta anneme geçince yine yanimda alırım bana çok mantıklı geliyor özellikle de iki çocuklu olunca :)
Beşik içine de bu yatakla koyabiliyorsun canımevde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var
Ayy benim salonda bisey yok. Bi kendi odasinda bi benim odamda var besik. Ama almayacağım yaa yokk. Eskiden babynest mi varmışCanım genelde salona beşik koymayanlar için yatak vazifesi görüyor ya da anne yanında yatırcaklar için bazen de beşiğin içine koyuluyor. Ben de çok kararsızım alsam mı diye ben de salona park yatak aldım. Gereksiz olurmuş gibime geliyor alırsam, kafamda deli sorular![]()
Canım bence çok gerekli değil heves ediyorsan alınabilir. Babanın biri video çekiyordu evde 10 tane bebek yatağı var ama bebemiz burada deyip çocuğu gösteriyordu çocuk yerlerde sürünüyoevde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var
Kapitalizmin kölesi olmamak lazımAyy benim salonda bisey yok. Bi kendi odasinda bi benim odamda var besik. Ama almayacağım yaa yokk. Eskiden babynest mi varmış![]()
Benim de beşik odamda olacak ama bazen kalkıp emzirmek uykuyla zor geliyor yatakta yanimda olsun gece istedim. Inşallah emer tabi :) olmasa da olur tabi canım benceYanima besik aldim ben. Salonda da altina bi müslin serer koltuga yatırırız yaabizim anneanne falan uzak zaten
Aynı durumdayım ya gizli şeker var ya protein eksikliğiBizim de suyumuz 25/26 haftalarda sınırda görünüyordu sonra şeker testi yapıldı normal çıktı drum gizli şeker olabilir şeker tüketme dedi. Ama bende aksine tatlı aseriyorum. Elimden geldikçe dikkat ettim. Lekelenme olunca tamda o dönem yatış verdi dinlendim bol bol. Sonra neyse su düzeldi. Bu hafta gittiğimde yine yükselmişgeçen hafta biraz ayakta geçti ama açıkçası diyet hiç yapmadım sadece dikkat ettim. Biraz yeDiklerimize dikkat etmeliyiz. Protein eksikliğinde de artıyormuş canım.
Gel biz almayalimKapitalizmin kölesi olmamak lazımya alasım da gelmio değil
![]()
Bi düşüneyim ben canimBenim de beşik odamda olacak ama bazen kalkıp emzirmek uykuyla zor geliyor yatakta yanimda olsun gece istedim. Inşallah emer tabi :) olmasa da olur tabi canım bence
Bu mantıklı geliyor bana sonradan da oyun minderi oluomuş, işlevsel olabilir. Kanına gireyim azKapitalizmin kölesi olmamak lazımya alasım da gelmio değil
![]()
Ya tabi ki şart değil ben sadece çok beğendiğim için almak istedim nebilim. Bime de geliyor yarın 50 tl fiyatı çok uygunBenim de beşik odamda olacak ama bazen kalkıp emzirmek uykuyla zor geliyor yatakta yanimda olsun gece istedim. Inşallah emer tabi :) olmasa da olur tabi canım bence
Ahahhahah birbirimizin kanına giriyoruz resmen, çok güzelmiş buGel biz almayalimbana cekici de gelmiyor nedense
alirsam da böyle alirim
![]()
Valla bu da guzelmis heBu mantıklı geliyor bana sonradan da oyun minderi oluomuş, işlevsel olabilir. Kanına gireyim az![]()
Inşallah düzelir kısa süredeAynı durumdayım ya gizli şeker var ya protein eksikliği![]()