• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Eklentiler

• Screenshot_20201009-003327_Chrome.webp
    Screenshot_20201009-003327_Chrome.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20201009-003415_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20201009-003415_LCWaikiki.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 51
Diger attığın mantıklı gibi yaaa. Guzeldi de baya
Evet ben oyun minderi de alıp almama konusunda kararsızdım 1 taşla 2 kuşu halledebilirz😂 bu rengini beğendim😂 nasılsa yatağıma almayı planlamıorum çünkü kızım doğduğunda daha evliliğimizin 1. Senesi bile olmucak, kıyamam kocama 🙈🙈😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20201009-003830_Trendyol.webp
    Screenshot_20201009-003830_Trendyol.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 46
Evet ben oyun minderi de alıp almama konusunda kararsızdım 1 taşla 2 kuşu halledebilirz😂 bu rengini beğendim😂 nasılsa yatağıma almayı planlamıorum çünkü kızım doğduğunda daha evliliğimizin 1. Senesi bile olmucak, kıyamam kocama 🙈🙈😂😂
Bizim 4 sene oldu ama ben de almayacagim yataga 🙈😁😁

Hic yorum da yok ürün hakkinda 🤦🏻‍♀️ düzeltiyorum varmis 2 yorum😁

Bebek reflüsünü önlüyor her yere kolay taşınıyor birde bebeğin Kafa şeklinin güzel olmasınıda bu yatakta daha kolay sağlayabiliyorsun:)
Allah korusun inşallah olmaz reflu ama olursa kendim eğim veririm yatağa da beşiğine de

Kendisi yatağa gelecek yaşa gelene kadar hiç değilse 😂😂
Onların mis kokusuyla uyumak öyle güzel ki 😍 kızım 4 yaşında odasında uyuyor ama sabah gözümü açtığımda hep yanımızda :) kızım pre doğdu hiç kıyamadım hep koynumda idi çok ayrı kaldık bebeklikte. Bilemiyorum bakalım erkek nasıl olacak ama oda öyle olur büyük ihtimal ❤

Bayanlar ciddi bir sorunum var.
Vajinam çok kaşınıyordu ayna tuttum baktım afedersiniz tahriş olmuş
Böyle sanki kesilmiş gibi.
Afedersiniz iç dudaklarda. 😣
Sizde varmı
Bu neden olabilir ne yapmalıyım

Back
X