Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ben oyun minderi de alıp almama konusunda kararsızdım 1 taşla 2 kuşu halledebilirz bu rengini beğendim nasılsa yatağıma almayı planlamıorum çünkü kızım doğduğunda daha evliliğimizin 1. Senesi bile olmucak, kıyamam kocama
Evet ben oyun minderi de alıp almama konusunda kararsızdım 1 taşla 2 kuşu halledebilirz bu rengini beğendim nasılsa yatağıma almayı planlamıorum çünkü kızım doğduğunda daha evliliğimizin 1. Senesi bile olmucak, kıyamam kocama
Onların mis kokusuyla uyumak öyle güzel ki kızım 4 yaşında odasında uyuyor ama sabah gözümü açtığımda hep yanımızda :) kızım pre doğdu hiç kıyamadım hep koynumda idi çok ayrı kaldık bebeklikte. Bilemiyorum bakalım erkek nasıl olacak ama oda öyle olur büyük ihtimal ❤
Bayanlar ciddi bir sorunum var.
Vajinam çok kaşınıyordu ayna tuttum baktım afedersiniz tahriş olmuş
Böyle sanki kesilmiş gibi.
Afedersiniz iç dudaklarda.
Sizde varmı
Bu neden olabilir ne yapmalıyım