2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
evde bosuna yer kaplamasin zaten 2 beşiği var ama bilen varsa faydasını anlativersin
Yanlış anlamayın ama inanın çok.gereksiz şeyler bence ben ikinci çocuğuma hamileyim yani tamam ilk bebegin heyecanı ile çoğu şeyler alınıyor ama hiç gerek yok hem boşuna yer kaplıyor hem de boşuna masraf ama alanlara birşey diyemem heveslerini kırmak istemem

Valla bana da oyle geldiği icin almadim şimdiye kadar. Ev 2+1 zaten. Biz zor sığıyoruz

İnşallah canım ya biz 30 gün olmuştur ayıralı odaları. Umarım daha da bir şey olmaz, kıyamıyorum artık hala plastik tabak çanak vsde yemek veriorum. Kuduz muamelesi yapıosun bana dio ama napiim hamile olmasam bu kadar dikkat etmezdim sanırım. Ki bence benden ona geçmiş kıyamam

Bayanlar ciddi bir sorunum var.
Vajinam çok kaşınıyordu ayna tuttum baktım afedersiniz tahriş olmuş
Böyle sanki kesilmiş gibi.
Afedersiniz iç dudaklarda.
Sizde varmı
Bu neden olabilir ne yapmalıyım
Canım jilet felan yaptın mı genel de bende jilet yaptıktan sonra kıllar çıkmaya başlayinca deli gibi kaşınır

Neyse canım sabır az kaldı

Benim ilk bebeğim olacak ama ona rağmen gereksiz buldum almadım. Evimiz 2+1 zaten büyük değil, beşiği de anne yanı reflü için ayarı var reflü yatağı bile almadım o yüzden. Diğer odalarda kullanmak için ana kucağı aldım sadece. Yeter bence sanki

Reflu yatağına bile ben hiç ihtiyaç duymadım yani ne ise yarar onu bile bilmem ama alınan herşeyi de rabbim hayırlısı ile kullandirmayi nasip etsin

Aynen bebek büyüdükçe zorluyor artık.
Sabah sabah bu sefer sol kasıktaki sancı ile uyandım geri uyuyamadım da geçtim salona artık yazık herif de uyandı bir şey mi oldu diye hele sol kasık bacak arası sabahları çok ağrıyor basamıyorum üstüne

Ana kucağı o kadar işe yarıyor ki ben ilk bebeğinde almıştım geçen onu çıkarttım yüzünü yıkadım mutfakta salonda nereye gitsem yanımda taşıyacağım

Almanca bilmiyorum nasıl yaparım nasıl edeceğim.
Canım bu durumda pasif durmak yerine çözüm üretmeye çalışmalısın. Esin Almanca biliyorsa, doktora söylemek istediklerini o bir kağıda Almanca yazsın sen de doktora göster. Doktor da kağıda yazabilir kısaca. Veya orada hiç akrabanız, tanıdığınız, Almancasi olan bir Türk arkadasin yok mu, onunla git doktora. En olmadı Google'dan çeviri yap kendin derdini bir şekilde anlat doktora.

7 yillik bir süreçten sonra benim ilk bebegim olacak nasipse, alınan pek çok şey bana da gereksiz geliyor aslında. Tabii kimsenin hevesini kırmak istemem ben de ama ikinci bebeği olanlar almayi dusunduklerimize birbirimize sorarken bizi uyarsa güzel olur.

Bu babynest ne işimize yarayacak. Olmazsa olmaz bir şey midir
Bana göre değil öyle şeyler fazla eşya sevmiyorum ve geçici yani 5 6 aylık olunca dönmeye başlayacak ve içinde durmayacak onun yerine annem yün minder yaptı ince battaniye gibi onun üzerine yere yatıracağım düşme riski olmasın diye ve zaten kızımdan kalan ana kucağı var hem yerden yüksek hem taşınabiliyor hem kemerli daha kullanışlı

karar senin canım ama onun yerine ana kucağı alsan daha mantıklı zaten salonda park beşik varmış ne gereği var ki bunlar daha kullanışlı

Eklentiler

• Screenshot_20201009-073328_Chrome.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…