2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
karar senin canım ama onun yerine ana kucağı alsan daha mantıklı zaten salonda park beşik varmış ne gereği var ki bunlar daha kullanışlı
Görümcem bana buna benzer bir ana kucağı verecek, hem titreşimli ve müziği de varmış. Benim elim ayagim oldu evin her yerine taşıdım dedi. Babynest ben de almayacakti. , bana onu da bir arkadasim verdi.

Görümcem bana buna benzer bir ana kucağı verecek, hem titreşimli ve müziği de varmış. Benim elim ayagim oldu evin her yerine taşıdım dedi. Babynest ben de almayacakti. , bana onu da bir arkadasim verdi.
Bende elektronik ana kucağı alacaktım ama yarın doğum günüm ve çok yakın arkadaşım doğum günü hediyesi babybjörn almış ‍♀ bu sebeple elektronik almayacağım hem ayıp olur diye hem de extra masraf olmasın diye düşündüm

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bence de başka almana gerek yok bence.

Kızlar çok şükür bugün elim boş dönmedim aslında daha da alacakların vardı ama çok fazla kalabalıktı bunları aldığımızda bile şükrettim hem hamisler doluydu yerleri çok güzeldi hepsinin hiç pişman olmadım iade etmeyeceğim

Eklentiler

• IMG-20201009-WA0003.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG20201009095737.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 86
baya almışsın canım güle güle kullanın inşallah

Sol bacak ağrısı bende de oluyo yürüyünce falan daha çok hissediyorum. Ama tabi uykumdan uyandırmıyo. Çok rahatsız olursan bi tane parol içebilirsin rahatlatır seni biraz.

Bende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldım

Gule güle kullan canim, ben de alt pijama bakacaktim ama kalabalıktan reyonlara yaklasamadim bile. Yalnız küvet sadece 1 tane gelmiş ve onu da ben aldım maşrapa ve kova 10 tane falan vardı. Seti tamamladım yani.

Bende bebek çantası, zıbın ,hastane çıkışı ,şu dinazorlu takımdan ve 2’li alt aldım
Ya bime bebek ürünleri mi geliyor kardeşim şimdi ekmek almaya gitti keşke ben gitseydim güzel şeyler var mıydı aldıklarınxi paylaşın arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…