Bayanlar ciddi bir sorunum var.
Vajinam çok kaşınıyordu ayna tuttum baktım afedersiniz tahriş olmuş
Böyle sanki kesilmiş gibi.
Afedersiniz iç dudaklarda.
Sizde varmı
Bu neden olabilir ne yapmalıyım
Sizde varmı
Canım mantardır muhtemelen. Sirkeli su öneriyordu burdaki arkadaşlar. Trivazol krem kullanıyordum ben hamilelikten önce ama çok şükür gelmedi başıma hamilelikte. Ondna ilacı bilemicem şu an kullanılır mı.Geçmiş olsun.
Sizde varmı
Bu arada benim lekelenmeler ara ara halen oluyor. Yani yürüsem iş yapsam da oluyor yatsam hiç kalkmasam da oluyor. Rahim ağzı bu hafta kaRin usg ile 45 mm ölçtü doktor. Nts de bağladı şükür şancı yok. Ve proluton iğneyi kestik hadi hayırlısı. Ama ben progestan devam ediyorum yine de. Igneye öyle alışmışım ki tedirginim bu hafta inşallah hayırlısıyla kontrol gününe gelirim
Canım zaten en fazla 6 ay kullanılıyor. Iyi yapmissin bana da kıyafet geldi 2 torba hepsi mis gibi tertemiz :) yıkayıp ütüleyip yetlestircem 2 tane hastane çıkışı alicam yeni 1ini kaynana aldı. Birini ben isimli yaptıricam hatıra saklarım. Yani demem o ki çabuk büyüyorlar minnaklar sağlıcakla kavuşup kullanalım inşallah
Burda Almanya'da yaşayan biri vardı. Ona bi danış istersen, yani sanki ikiniz konştunuz burada sana akıl vermişti sanırım. Bikaç gün sirkeli su dene bol su da tüket şikayetlerin devam ederse gidersn madem doktora.
Sizde varmı
Canım mantar o bende olmuştu 2 ay önce falan doktor fitil ve krem verdi geçti çok şükür hemen geçiyo haftaya kadar bekleme çok rahatsız eder seni o kadar süre bide sakıncalı zaten önlemini almak gerek. Geçmiş olsun
Burda Almanya'da yaşayan biri vardı. Ona bi danış istersen, yani sanki ikiniz konştunuz burada sana akıl vermişti sanırım. Bikaç gün sirkeli su dene bol su da tüket şikayetlerin devam ederse gidersn madem doktora.
Bilmiorum canım ya, eşim çok şükür iyi daha ilacın 3. gününde toparlamıştı kendini. Bizi ikinci kez karantinaya almadılar ama biz bi 10 gün daha karantinada kalalım dedik. Eşim 3.ye test yaptırmıcak. Ben de antikor yaptırdım ben de geçirmişim. Pazar günü karantinamızın son günü. Ama ben napcam ne etcem nasıl güvencem bilmiorm, canım sıkkın
Bilmiorum canım ya, eşim çok şükür iyi daha ilacın 3. gününde toparlamıştı kendini. Bizi ikinci kez karantinaya almadılar ama biz bi 10 gün daha karantinada kalalım dedik. Eşim 3.ye test yaptırmıcak. Ben de antikor yaptırdım ben de geçirmişim. Pazar günü karantinamızın son günü. Ama ben napcam ne etcem nasıl güvencem bilmiorm, canım sıkkın
Sende geçirdiysen daha bişey olmaz diye düşünüyorum. Yani eşinden yana sorun etme korkuyosan falan atlattınız ikinizde çok şükür sıkma canını elinizden geleni yaptınız zaten. Dikkat et yinede kendine iyi düşün iyi olsun