2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben hastane cantasina bunlari koymayi dusunuyorum akliniza gelen bir sey varsa fikir verirseniz sevinirim

Eklentiler

• 8E415AC1-AC07-4B06-9790-0C522E65B558.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar sling almayi dusunuyordum ama kis bebegi olucaklar ve max 10 kiloya kadar tasimak iyiymis montun ustune falan sling takilir mi acaba gordugum gorseller hep yaz gorseli kararsiz kaldim kanguruyu sonraya biraktim

Kızlar biz hala bebeğimize isim bulamadık Geçen gün rüyamda genç takım elbiseli bi genç gördüm arkası dönüktü ve biri ona Demir bey diye seslendi ben o sırada ya ne kadar güzel isimmiş diye çok beğendim. Aklımda hiç yoktu Demir ismi ama rüyada isim görmek böyle bir şey mi? Yani dede falan görmedim Eşim hamileliğimin başından beri Göktuğ ismini istiyor bende beğeniyorum ama zor isim içindeki harflerden dolayı o yüzden istemiyorum. Peki sizce Demir mi Göktuğ mu? Çocuk doğacak daha isim bulamadık ya

Kizlar sling almayi dusunuyordum ama kis bebegi olucaklar ve max 10 kiloya kadar tasimak iyiymis montun ustune falan sling takilir mi acaba gordugum gorseller hep yaz gorseli kararsiz kaldim kanguruyu sonraya biraktim
Ben düşünmüyorum açıkcası kışın mont üstüne de zor olabilir yaz bebesi olsalardı kullanışlı olurdu gibi

Bence demir benimde oglum olsaydi demir ya da aslan koyucaktim

Canım çok geçmiş olsun İyi olmanıza sevindim umarım daha iyi olursunuz Şu an nasılsın? Geçti mi kanaman?
Sağolasın daha iyiyim canım. Kanamam azaldı baya. Kontrol altındayım.
Canım nasılsın herşey yolunda mı
Genel durumumuz iyi nst ateş tansiyon bakılıyor sürekli düzenli olarak. Herşey yolunda gözüküyor çok şükür. Akşamdan beri de 4. Serumu aldım 2 tane daha yazmış doktor. Sabah vizit e geldi. Yine sebebinin belli olmadığını söyledi. Kanamanı takip edicez yoğun kanama yaşarsan haber ver. Kanaman bitene kadar burda kalacaksın dedi. P.tesi tekrar bi muayene edecek bebeği ve takip sonuçlarına göre karar verecek bakalım.

Ikisi de güzel isimler bence ben de bebegimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri yiğit dedim ismine öylede devam ☺

Hayırlısıyla kanama bitsin de evine dön inşallah canım

Ikisi de güzel isimler bence ben de bebegimin erkek olduğunu öğrendiğimden beri yiğit dedim ismine öylede devam ☺
Yiğit ismini de çok severim adıyla yaşasın bi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak

Kontrol altında, hastanede olman güzel canım. Allah korusun bir daha yoğunlaşırsa hemen müdahale ederler. Umarım bir daha olmaz Güzel haberlerinizi bekliyorum. Bebiş iyi sen iyisin şu kanamada bitsin bi an önce inşallah

Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak
Canm yenidoğana Dalin kullanma derim ark da yeni doğum yaptı Dalin kullanmış döküntü olmuş doktoru mustela önermiş

Canm yenidoğana Dalin kullanma derim ark da yeni doğum yaptı Dalin kullanmış döküntü olmuş doktoru mustela önermiş
Çevremde bı sıkıntı görmedim ondan Dalin aldim denerim canım iyi gelmezse zaten değiştiririm bakiyim da

Inşallah sağlıkla vaktinde doğar canım, insan korkuyor. Bende bu hafta yaşadım benzer bir korku Icini ferah tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…