2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
trendyolda var takım halinde bence kasım ayı indirimini bekle güzel indirim oluyor 11.11 de ıslak mendil olarak da sleepy çok iyi tavsiye ederim su bazlı zaten
Türkiyede değilim canım trendyoldan almıyorum. Mustelanın sayfasına yazdım hangi ürünleri isterseniz takım halinde satabiliriz dediler

Ben de gerekli olan bütün aşılarını yaptırırm. Benim de bebeğim sarılık olmuştu ve tüm aşılarını da yaptırmıştım ama öyle sarılığı 2 ay falan sürmedi. Bebekten bebeğe değişe bir durum bence bu aşıyla alakalı değildir. Şu an ortalık o kadar kötü ki büyükler bile sürekli aşı yaptırma peşindeler. Bebeğime de yaptırırım ne gerekiyorsa

Tüm aşılarını yaptırırım ben yenidoğan aşıları eskiden yapılmadığı için yenidoğan kayıpları çok yaşanıyormuş koruyuculuğuna inanıyorum.

asi yaptirmayan insanlari anlamadim anlamayacagim.

Evet çoğu kişiden duydum mustelayı. Acaba takım halinde satıyolarmıdır? Alsam ıslak mendili de ordan alacağım ama bez sanırım bende sleepy alacağım inşallah
Canım mustela da set halinde satıyor çantasıyla beraber trendyoldan almıştım ben.

Canım ilk doğumum 1 hafta erken doğdu sadece kızım ama elektrikli süt pompasi da açıkçası çok pahalı olduğu için bir de çalışmadığım icin pek düşünmüyorum ama inan annemin de sütü olmamış biraz genetik

Ben kızımda tüm aşılarını yaptırdım özel aşılar dahil öyle sarılık falan da olmadı aşı konusu halk sağlığını ilgilendiren bir konu benim doktorum yaptırmamı önerdi ülkemi malesef son yıllarda çok düzensiz göç alıyor bu bile yaptırmam içim yeterli

ya sut pompasi bende almadim cok gerekli bisey mi ben calismiyorum evdeyim. Dogum zamani da gerekirse hastane ve medikaller kiraliyormus oyle yaparim diye dusunmustum

Benim bir arkadaşım 19 yaşında verem oldu ve ölümlerden döndü çünkü küçükken ailesi verem aşısını yaptırmayı unutmuştu. Şu anda da her daim risk altında çünkü hastalık yüzünden ciğerleri büyük hasar gördü. Hangi yan etki çocuğunuza bu kadar zarar verebilir Allah korusun. O aşılarım koruduğu bir tek hastalık bile çocuğu ölüme götürebilir. O yüzden ben aşılarını tam yaptırmayı düşünüyorum.

ya sut pompasi bende almadim cok gerekli bisey mi ben calismiyorum evdeyim. Dogum zamani da gerekirse hastane ve medikaller kiraliyormus oyle yaparim diye dusunmustum
Canım bebek memeden gelen bütün sütü ememeyebiliyor o zaman da göğüslerin şişip taş gibi mastit oluyor kanallar tıkanıyor ve çok feci ağrıyor. O yüzden pompa ile şiştiğini anladığın zaman boşaltıp göğüslerini rahatlatıyorsun. Yoksa çok acı veriyor. O yüzden lazım olabilir. Bebek uyurken mesela şişti göğüslerin o zaman ne yapacaksın. Manuel falan da olsa al bir tane.

manuel aliyim eger cok gerekliyse elektronik olanlar pahali gercekten

Süt pompasi konusunda bende cok kararsizim. Hastanede zaten pompa var gerekirse ezaneden kirayalayabklirim ama onuda esim istemiyor. Ben alirsam Medela alicam. Hastanedede hep o markalardan kullaniliyor

selamlar herkese

Ben 16+4 hamileyim. Normal doğum yapmak istiyorum. Konu ile ilgili istanbul avrupa yakası acıbademler ya da amerikan hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı?

Bebeklerde K vitamini eksikliğine bağlı intrakraniyal kanamayı da bir araştırmanı tavsiye ederim.

Bende gerekli olup olmayacağını bilmedigimden simdiden almayı düşünmüyorum canım. Olsa iyi olur tabi de gerekli olursa alırım diyorum.

Ben kızım uykuya daldığın da süt sağıyordum o da dediğim gibi söyle rabbim bana fosur fosur süt akan bir bünye vermediğinden o yüzden manuel süt pompasi alıyorum

Terlik tac takimi alan arkadaslar kaca aldiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…