2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cnm ben çift taraflı elektrikli alicam.gogus ucum yok. Mutlaka ihtiyacım olur diye düşünüyorum.. Kraftin var fiyati fena degildi.
Bende kraftın elektrikli olanından aldım canım pek kullanıcı yorumuda bulamadım internette. Umarım memnun kalırım

dr um aradi bugn nasl oldun diye. dunku kusmalar bitti ama ishal basladi dedim. demekki gida zehirlenmesi yasamissin dedi. bebege gecmismidir zarari olmsmudur dedm yok bsey olmaz korkma mideden bagrsaga indi ordanda cikar bir iki gune toparlarsn dedi
Geçmiş olsun canım. Balık taze değilmiş demek ki. Ama kusma ve ishalle atmışsın vücudundan. Korkma inşallah. Doktor da demiş bişey olmamıştır bebişe

ya sut pompasi bende almadim cok gerekli bisey mi ben calismiyorum evdeyim. Dogum zamani da gerekirse hastane ve medikaller kiraliyormus oyle yaparim diye dusunmustum
Ben çalışmadığım dönemde ihtiyaç duymamıştım pompaya canım. Işe başlayınca almıştım manuel pompa. Ama tabi belli olmuyor fazla gelip bebeğin emmeme durumunda sen mastit olabilirsin. Manuel pompalar eczanede satılıyor. Gerekirse ihtiyaç halinde hemen alabilirsin. Herşeyi düşünüp önceden almaya çalışıyoruz ama içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor. Eğer ilçe ya da köyde değilsen birçok şeye kolayca ulaşabileceğin için ihtiyaç oldugunda da alabilirsin

Canım ben mustelanın yenidoğan setini aldım. İçinde şampuan, vücut losyonu, masaj yağı ve pişik kremi var bir de çantası. Mustelanın ıslak mendili var mı bilmiyorum. Ama mustela ürünlerinin zararsız olduğuna dair bir çok yazı okudum o yüzden aldım umarım bebeğe de iyi gelir

evimin tam karsisinda buyuk bi avm var 1 sokak otemde bikac tane eczane var. Aslinda su an hicbisey almamis olsam bile hersey hemen alinabilir ama dedigin gibi tedarikli olmaya calisiyoruz acele ediyoruz sanirim

Bende kraftın elektrikli olanından aldım canım pek kullanıcı yorumuda bulamadım internette. Umarım memnun kalırım
Elektrikli pratik oluyor. Gece falan sağarken.iyidir merak etme ben daha almadım ama yoruldum artık araştırmaktan.daha alışveriş yapmadık.. Gidip almayı düşünüyorum. Fikrim değişmezse e bebeğe gittiğimde.

Ben hiç araştırma yapmamıştım canım avent düşünüyordum ama kraftın 2 katıydı fiyatı bir de satış görevlisi tavsiye etti şarjlı çalıştığı için istediğin yerde sağabiliyorsun priz yanına mahkum olmamak cazip geldi İnternette mamajo’yu çok öneriyorlar hatta benimle birlikte bi bayan mamajoo almıştı ama satış görevlisi öyle bir anlattı ki o da kraftınkini aldı Bir de avent biberonla da uyumlu bilgin olsun canım. Benim aldığım model de bu

Trendyolda her fiyata var canım 45,60, 100 değişiyo modeline göre çokta güzeller bi bak bebekle tamım olanlarıda vardı
instagramda bitane begendim 55 lira dedi uygun geldi de onun icin sordum

Çok güzel canım aklımda olsun.

ay bende normalde hep bogazim bos durmaz. smdi dyette gbym ve hamilelign basndan beri aldgm kg 3. sinirlerm bozuluyo ya. her sabah bakiorm kg almamisim ben almadkca o nasl alcak

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben de 6 kilo almıştım diyetle 5e düşmüş.
Hayatımda ilk defa kilo verdiğim için üzülüyorum ama yapacak bişey yok.
Öyle de düşünmeyelim aslında normal şartlarda bize hızlı kilo aldıran şeyler şeker karbonhidrat.
Onları kestik sadece kilo almasak da bu kalsiyumlar proteinler yariyordur bebeğe.

Cidden herşeyi almaya gerek yok, lazım olursa herşeye hemen ulaşabiliyoruz. İlk doğumda lazım oldukça eşim gidip e bebek ten almıştı.

ay bende normalde hep bogazim bos durmaz. smdi dyette gbym ve hamilelign basndan beri aldgm kg 3. sinirlerm bozuluyo ya. her sabah bakiorm kg almamisim ben almadkca o nasl alcak
Ah o kiloyu almamak için neler vermezdim zayıf hamile kaldi m.53 iken . Sonra nasıl olduğunu anlamadım 15 kilo aldım.. şeker bakıldı yok, troidler normal. ve daha da tartılmıyorum moralim bozuluyor..ki ben diyet yaptım bir süre. O sırada bile almışım... karbonhidrat ilk 3 ayda yedim baya. Sonra da az yedim. 3 kg almak şahane bir şey:) merak etme bebek tabiki besleniyordur seni sömürüyor çünkü.

Canım mustela da set halinde satıyor çantasıyla beraber trendyoldan almıştım ben.
Çantasıda mı var? Ben instagramda mustelanın Azerbaycan sayfasına yazdım istediğiniz ürünü birleştiririz takım halinde dediler ama çanta hiç görmedim sayfada

yok kuzum ya dr da az bu 7 den asagi bitirmemen lazm hamilelgi dedi. zaten oyle de oldu bebek zayf yoksa bende kg lu hamile kaldm cok sevinirdim ama

Çantasıda mı var? Ben instagramda mustelanın Azerbaycan sayfasına yazdım istediğiniz ürünü birleştiririz takım halinde dediler ama çanta hiç görmedim sayfada
Bebek bakım çantası diye geçiyordu trendyolda canım evet çantalı aldım ben aşağıdaki gibi

Eklentiler

• C9BD936E-AFCD-423C-A25E-00EA1D198174.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 30
Ben o dönem çalışıcam siye almıştım çalışmayacaksan ilk aşamada çok da gerekli değil bencede

Ay canım herkes öneriyorsa bende mustela alıyım o zaman. Chicco diye düşünmüştüm aslında ama mustela iyiyse onu alayım inşallah. Çantası nasıl fotosunu yollayabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…