2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sabahları kahvaltıdan sonra çok oluyor halsizlik. 2-3 saat kendime gelemiyorum. Ama sonra iyi oluyorum her işimi yapıyorum. Ama çarpıntıda ara ara oluyor tabi
Benim de bazı öğünlerde oluyor baya canım . Haftalar ilerledikçe tolere edememeye başladım . Demirimde baya düşük çarpıntı yapıyor . Bebeğimle bana dolaşımım yetmemeye başladı

Amin Bizde bişeyler alacağızda maalesef hala maaşı yatmadı umarım yatıdırlar en kısa zamanda
Inşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsun

Kızlar annemin arkadaşının gelini acibadem de bugün doğum yaptı 15.000 tl doğum parası sezeryan oldu oda süslemeleri ve lohusa şerbeti felan hazırlanmış ve 5 kişiye kadar hastaneye odaya kişi almışlar bence çok saçma neyse sadece gece demişler 1 kişi kalabilir benim doğum yapacağım hastane dışardan hiçbirşey kabul etmiyor ancak 1 kişi alıyor yanında süsleme felan yasak bu pandemi döneminde zaten dikkat edilmesi gereken en önemli konular bunlar ama acıbadem yürek yemiş sanırım

15bin çok fazlaaa
3300 dediler bana , kaç kişi kabul ediyorlar vs sormadım hiç

Chiccoya ulaşmak daha rahat bana. Ve çanta dahil paket halinde ürünleri satılıyor uygun bir fiyata. O yüzden Chicco iyi mi diye sordum canım

Sor mutlaka canım. İnşallah gelişimi iyidir

Benim de bazı öğünlerde oluyor baya canım . Haftalar ilerledikçe tolere edememeye başladım . Demirimde baya düşük çarpıntı yapıyor . Bebeğimle bana dolaşımım yetmemeye başladı
Zaman az kaldıkça zorluyor tabi bebek sendeki bütün vitaminleri çekiyor o vitaminsiz kalmaz ama sende de bırakmaz Ben demir ve kan için iğne de vurunuyorum ama demek faydası olmuyo çok

Zaman az kaldıkça zorluyor tabi bebek sendeki bütün vitaminleri çekiyor o vitaminsiz kalmaz ama sende de bırakmaz Ben demir ve kan için iğne de vurunuyorum ama demek faydası olmuyo çok
İnşallah güzelce atlatıp kucağımıza sağlıkla alırız canım

Inşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
Amin canım cümlemizin, inşallah bebişlerimiz bol rızık, hayır ve bereketleriyle gelirler

52 cm baş dahil ölçü canım. Kızım 52 cm doğdu daha uzun doğan bebekler de var
ben
52 cm baş dahil ölçü canım. Kızım 52 cm doğdu daha uzun doğan bebekler de var
Evett ben 56 cm dogmusum ama tulumu olctum 51 cm cikti sonucta kafasi 7-8 cm olsa kucuk gelmez heralde ya giyer giyemezse uzulurum hic aklima gelmemisti

Susleme yok diye biliyorum ben ordada belki hangi acibadem olduguna gore degisiyordur. Gece bir kisi kalabiliyor olmasi kotu ama cogu hastane o sekilde sanirim

A101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki

Eklentiler

• 8458FC0B-2D83-403D-84E6-6BB1E11149D4.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 18
Ilk 14 hafta erkek demislerdi bize biz aslan ismi koymaya karsr vermistik sonra kiza döndü arrik 2. Ye olursa aslan koyucaz☺

A101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki
Canım ben hamileliğimin başında normal kuvet aldım a101den çok ta uyguna geldi bu tarz alanda var ayrıca bunun için file kullanmana gerek yok kaymiyo zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…