2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Inşallah canım ya tek maaşla zor oluyor bende çalışıyordum ama şubat ayında firmam krize dayanamadı şubeyi kapattı Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
Amin canım cümlemizin
Kızlar bebişlere kaç takım aldınız kıyafet olarak
Canım ben 4 takım altlı üstlü aldım 3 tulumda alacam 6 adet zıbın aldım 2 si 0 3 ay 4 ü 3 6 ay
Öyle bi söylenti var ama doğruluğunu bilmiyorum
Ama cok tehlikeli, hic yalnız birakamiyosun
Benim oğlanın üstünü 4 5 defa değişirdim aşırı kusardı ve gerçekten kilo alımı ayda 2 di

Bn 4 takım bırde hastane cıkısı aldım 3 tulum aldım 6 tame alt pıjama ustunede zıbınlar aldım

Yiğit ismini de çok severim adıyla yaşasın bi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak
Bizde oğluma Demir adını veriyoruz kucağımıza alabilirsek şehit dayımın adı diye

Selam kızlar, bebislere kac takim kiyafet aldınız? Ne kadar yeterli olur acaba
Valla 8-10 takım yeterli olur gibi. Görümcem oğullarının kıyafetlerini gönderdiği için bi de ablasından kalanlar var benimki baya çok oldu. 0-6 ay 3 çekmece doldu.

Selam kızlar, bebislere kac takim kiyafet aldınız? Ne kadar yeterli olur acaba
ben hiç iyi bir örnek değilim söylemicem o yüzden ama herşeyi annem babam kız kardeşim ve abimler aldı almayın dedikçe aldılar bende saldım gitti 3'üz doğursam hepsini giydiririm

A101 den kuvet alan oldu mu kizlar persembe bulursam almak istiyorumda guzelmidir filelere uyumlu mudur emin olamadim. Boyle bir urun aldim ama normal kuvette daha kullanisli olur gibi sanki
Ben de aldım bunu. Bebek küvetlerine sığmaz canım bu. Duşakabin ya da normal küvete sığar

Canim yan yatınca bisey olmaz Allah in izniyle ama bebekler bi bakiyorsun ki sırt üstü olmus
Çok dikkat etmek gerekiyo
ben çok korkuyorum dikkat etmezsem ya görmezsem bisey olur diye şimdiden strese girdim
Baya almışsın ilk aylar için yeterli zaten çabuk büyüyorlar
gozume az gorunuyor
Valla 8-10 takım yeterli olur gibi. Görümcem oğullarının kıyafetlerini gönderdiği için bi de ablasından kalanlar var benimki baya çok oldu. 0-6 ay 3 çekmece doldu.
annemler şimdilikbu kadar yeter lazım olursa gide alırız diyorlar ama bana az geliyor sanki
ben hiç iyi bir örnek değilim söylemicem o yüzden ama herşeyi annem babam kız kardeşim ve abimler aldı almayın dedikçe aldılar bende saldım gitti 3'üz doğursam hepsini giydiririm
Maşallah canım bna kimse bisey almadı, hep kendim aldım yada ördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…