2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yollama kız numnumk yolladı zahmet etme

manuel aliyim eger cok gerekliyse elektronik olanlar pahali gercekten
Ben manuel aldim canim cocuklu arkadaslarim elektrikliyi cok onermedi ozellikle evdeysen gerek yok dediler o yuzden trendyoldan mochi aldim yorumlari gayet guzel bi bak istersen

İnşaallah herşey iyi gider. Benim kafası aşağıda ama doktorum doğum pozisyonu demedi hiç nst ya da Tokodan bahsetmedi . Kaç haftalık 2200 benim dün 31+5 de 1800 gramdı

Yollama kız numnumk yolladı zahmet etme
Ay şimdi gördüm canım kusura bakma tam çekmeye gidiyordum Bu arada çanta görsellerde daha küçük görünüyor ama daha büyükmüş. Bu arada mustela ve chiccoyu öneriyorlar yani chicco’nın içeriğide güzel hangisi içine sinerse onu alabilirsin

hastane cantasi hazir eden oldumu? utuleri hafifletmsken cantayida yapsammi diyorm?
Ben cuma ev temizliğinden sonra hazırlayacağım artık hazırlayınca çantayı poşetleyip kaldıracağım tozlanmasın diye sende işlerini hallettiysen yapabilirsin bence canım

Herkese iyi günler . Halsizlik ve çarpıntısı rahatsız eden var mı arkadaşlar

İnşallah canım. Kontrolün ne zaman inşallah?
Ayın 15 inde. Ama ultrasona almıyorlar burda artık Benim kilomu ölçüyorlar hep.
İdrar veriyorum.
Birde uzanıyorum karnıma birşey başlıyorlar. Bebeğimin kalp sesi geliyor. Hepsi bu. Ama bu defa Almanca da kilosunu sormayı öğrenip soracağım doktora

Herkese iyi günler . Halsizlik ve çarpıntısı rahatsız eden var mı arkadaşlar
Sabahları kahvaltıdan sonra çok oluyor halsizlik. 2-3 saat kendime gelemiyorum. Ama sonra iyi oluyorum her işimi yapıyorum. Ama çarpıntıda ara ara oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…