Canım ben mustelanın yenidoğan setini aldım. İçinde şampuan, vücut losyonu, masaj yağı ve pişik kremi var bir de çantası. Mustelanın ıslak mendili var mı bilmiyorum. Ama mustela ürünlerinin zararsız olduğuna dair bir çok yazı okudum o yüzden aldım umarım bebeğe de iyi gelir
Haftaya cuma kontrolüm var ondan sonra hazırlayacağım sanırım arkadaşlarım da hazırla dursun diyor eşini de tembihle ne nerde diye dediler öyle yapıcam sanırım
Ben manuel aldim canim cocuklu arkadaslarim elektrikliyi cok onermedi ozellikle evdeysen gerek yok dediler o yuzden trendyoldan mochi aldim yorumlari gayet guzel bi bak istersen
Benimde kontrol vardı bugün 2 hafta önce gittiğimde bebek doğum pozisyonunda dedi toko ya bağladı ağrı çıkmayınca eve gönderdi bugün yine doğum pozisyonunda alttan muayene etti açıklık yok sonra nst ve toko ya bağladı onda da sıkıntı olmayınca 2 hafta sonra gel dedi benim gibi bebeği doğum pozısyonu olan var mi bu arada 2200 gr olmuşuz
İnşaallah herşey iyi gider. Benim kafası aşağıda ama doktorum doğum pozisyonu demedi hiç nst ya da Tokodan bahsetmedi . Kaç haftalık 2200 benim dün 31+5 de 1800 gramdı
Ay şimdi gördüm canım kusura bakma tam çekmeye gidiyordum Bu arada çanta görsellerde daha küçük görünüyor ama daha büyükmüş. Bu arada mustela ve chiccoyu öneriyorlar yani chicco’nın içeriğide güzel hangisi içine sinerse onu alabilirsin
Ben cuma ev temizliğinden sonra hazırlayacağım artık hazırlayınca çantayı poşetleyip kaldıracağım tozlanmasın diye sende işlerini hallettiysen yapabilirsin bence canım
Ayın 15 inde. Ama ultrasona almıyorlar burda artık Benim kilomu ölçüyorlar hep.
İdrar veriyorum.
Birde uzanıyorum karnıma birşey başlıyorlar. Bebeğimin kalp sesi geliyor. Hepsi bu. Ama bu defa Almanca da kilosunu sormayı öğrenip soracağım doktora
Sabahları kahvaltıdan sonra çok oluyor halsizlik. 2-3 saat kendime gelemiyorum. Ama sonra iyi oluyorum her işimi yapıyorum. Ama çarpıntıda ara ara oluyor tabi