Canım ben hamileliğimin başında normal kuvet aldım a101den çok ta uyguna geldi bu tarz alanda var ayrıca bunun için file kullanmana gerek yok kaymiyo zaten .
Şu meşhur mühendisinoğlu var ya instagramda onun paylaşımında görmüştüm canım chicconunda içeriği temiz Ulaşman daha kolaysa onu al kuzum zaten şampuanda bez gibi deneyip göreceğiz. Ben mustela aldım ama onun da bir garantisi yok ki içeriği temiz ama belki benim bebişe iyi gelmeyecek. İyi gelmezse bende chiccoyu deneyeceğim
gunaydn kizlar. sabah sabah esime gelen is teklifi ile uyandik napcagmzi sasrdk. suanki is yernde maasi dusuk. asgari ucrete yakin diyeblirim. 2800 aliyor. yeni bir is teklifi geldi 4300 veriyolarmis. ama biraz yorucu bir ise benziyor esim kabul etcem diyor ama ben braz korktm cunku bebekte oluyor ve sanki okadar da yanimizda olamicak gbi bu yeni iste
Canım ben riske atmamak için xl aldım açıkçası fileninde bedeni olduğunu bilmiyoduk henüz küvete deneme fırsatım olmadı sanırım olur. Bayağı geniş küvet
Canım ben riske atmamak için xl aldım açıkçası fileninde bedeni olduğunu bilmiyoduk henüz küvete deneme fırsatım olmadı sanırım olur. Bayağı geniş küvet
Bulursun canım güzelce kontrol et çatlak filan olmasın aynısı ebebekte gerçekten çok pahalı ben balık desenli almıştım çok tatlı duruyo o zaman cinsiyetini bile bilmiyodum ilk alınan şeydi insallah cümlemize nasip olur kullanmak
Aynen kesinlikle çok is görecek canım. Bende bakıyorum uzun süredir setler 'di farklı dokular kumaşlar derken şunu gördüm ve bugün sipariş verdim artik. Daha mantıklı geldi oyuncaklı olması acısından:)