2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım ben hamileliğimin başında normal kuvet aldım a101den çok ta uyguna geldi bu tarz alanda var ayrıca bunun için file kullanmana gerek yok kaymiyo zaten .
Yok bunun icin degil zaten canim a101den bulursam alacagim ins bende ona her file uyuyor mu acaba bazi kuvetlere file olmuyormus sanirim

Chiccoya ulaşmak daha rahat bana. Ve çanta dahil paket halinde ürünleri satılıyor uygun bir fiyata. O yüzden Chicco iyi mi diye sordum canım
Şu meşhur mühendisinoğlu var ya instagramda onun paylaşımında görmüştüm canım chicconunda içeriği temiz Ulaşman daha kolaysa onu al kuzum zaten şampuanda bez gibi deneyip göreceğiz. Ben mustela aldım ama onun da bir garantisi yok ki içeriği temiz ama belki benim bebişe iyi gelmeyecek. İyi gelmezse bende chiccoyu deneyeceğim

Her bebek nasibiyle gelirmiş. Bemce sızın icin hayirli bu is yavrunuz babacigina sans getirmiş ☺

Yok bunun icin degil zaten canim a101den bulursam alacagim ins bende ona her file uyuyor mu acaba bazi kuvetlere file olmuyormus sanirim
Canım ben riske atmamak için xl aldım açıkçası fileninde bedeni olduğunu bilmiyoduk henüz küvete deneme fırsatım olmadı sanırım olur. Bayağı geniş küvet

İnsallah olur canim umarim bende bulurum gule gule kullanin
Bulursun canım güzelce kontrol et çatlak filan olmasın aynısı ebebekte gerçekten çok pahalı ben balık desenli almıştım çok tatlı duruyo o zaman cinsiyetini bile bilmiyodum ilk alınan şeydi insallah cümlemize nasip olur kullanmak

Ben de bundan aldım, çok hoşuma gitti. Oyuncaklı aparatı istediğinde çıkartabilirsin. Kullanımı çok pratik. Güle güle kullanın

Kirletiler canim yine kusarlar falan yani ben bukadsr aldim ama tecrubeli anneler nekdar lazim.oluyo daha iyi bilir
Canim bebeğe gore degisiyo
Benimkiler cok kusuyordu, ortanca kizimda hastaneye 3 takım götürmüştüm yetmemisti, evden tekrar getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…