2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah akıl fikir versin bu insanlara Niye anlamıyorlar bu haftalık durumunu anlamış değilim
Benim kardeşlerim sağlıkçı test yaptırıp gelecekler ve inanılmaz dikkatliler. Sadece hastane odasına birer kişi girecekler . Ben ne taşıdığı belli olmayan insanları eve mi alacağım

Ilk çocuk mu peki tecrübeniz varmı
Neden böyle yapiyolar
İlk çocuk canım hiç tecrübem yok . Annem çok fedakar ama ben şu an annemleyim aylardır . Çok zor gebelik geçiyorum . Kendi evimde kalmamam biraz tartışmalara neden oldu . Dün gideyim dedim arabada üç kere kustum ve bayıldım . Eşim bakamıyor bana . Anlatamıyorum bunu

Bakamiyorsa o zaman ne diye ısrar ediyor anlamadım bu şakaya gelmez ki küçük bir can hiçbişey bilmiyoruz dikkat lazım

Bakamiyorsa o zaman ne diye ısrar ediyor anlamadım bu şakaya gelmez ki küçük bir can hiçbişey bilmiyoruz dikkat lazım
Aynen canım bu günkü kadar kötü olmamıştım hiç . Erkekler anlamıyor ki yemekten . Balık kokmuş , yapmadı dışardan isteyince kötü oldum . Ben de şeker var . Sabah hazırladığı kahvaltıyı yiyince yine kötü oldum . Anneme geldim zaten

Şyi akşamlar herkese .inşaallah doğum olunca akrabadan kimse gelmeyecek diye eşimle kavga ettik . Herkes şaka gibi ya bu pandemi de .
Biz bu konuyu daha konusmadik ama kavga etcegimiz kesin kayinvalidem hem cok sigara iciyor hemde gelip kalicam diyip duruyor bir sey de diyemiyorum ne olucak bakalim

Canim boşuna stres yapma belki hic kusmicak insallah

Erkekler bu işin ciddiyetinin farkında değiller bence , heralde hissetmedikleri için böyle. Kendine dikkat et seninle bebekten önemli değil hiçbişey, bebisinin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…