2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok canım bu özel hastahane. Annem eskiden bu kontrole gittiğim doktorla üniversite hastanesinde birlikte çalışmıştı şimdi bu doktor benim gittiğim hastanede görev yapıyor. Yarın annem baklava alıp gideyim dedi inandı iyice umarım başaracak

aynn hastaneler ck pahalanms benm istedgm hastane dr um disardan gelnc 3.800 istyor. dr da 5.000
Nası yani hastane ayrı doktor ayrı ücret mi alıyor? Bende sordum 1000 TL zam çok değil mi diye ama konuştuğum görevli devlet desteğini çektiği için hastaneler fiyatları yükseltti dedi o da bize denk geldi

evet canm ikisi ayri. ben hastanenin dr una gitmiyorum. hastanenin dr una gidnce de fyat 8.500 e geliyor.

Bütün gün elimde bu flanel örtüye çeyizimden yastık kılıfından astar yaptım ince bir battaniye gibi olsun diye. Öldüm öldüm bir iğne kırdım. Parmaklarım uyuştu Bişeye benzemiş mi bari kızlar. El dikimi biraz kaba durdu ama üstüme örtünce yumuşacık oldu

Eklentiler

• C7514994-0662-49DC-A581-34728E9E0E61.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 380C9509-C554-4258-A48B-2E407356E3EA.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 60
  • BF54960A-A63C-4A62-99FF-C6AF36BB07A7.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 85
cok guzel olms canm eline kooluna saglk

c
cok tatlis olmus eline saglik

Neden olmasın ki tanıdıkları iş yapiliyo zaten gerçekten fiyatlar uçmuş durumda tek maaş zorluyo açıkçası Allah yardımcımız olsun

Çok tatlı olmuş, bende aldım aynısından çok amaclı kullanırım diye

Senin kaşıntı gecti mi canım nasıl oldun
Canım 3 gün eridim bittim. Maffoldum.
Doktora gittim. Bir fitil 1 krem verdi.
Öyle rahatladım kı dünya varmış dedim.
Çok şükür şimdi iyiyim. Sağol canım. İlaç kullanıyorum hala.
Hafif den Ara Ara kaşıntım oluyor çünki.

Çok güzel olmuş emeğine sağlık benim elimden de keşke böyle şeyler gelse çok özeniyorum evladına el emeği şeyler yapanlara sağlıklı günlerde keyifle kullanın

Aşılar faydalı canım. Mutlaka yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…