2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kolonya ve cikolata yaptiran bir arkadas vardi sanirim hangi sayfadan yardimci olabilirse cok sevinirim ya da bidliginiz bir sayfa varsa

Ben yaptirmadim daha ama minemou design diye nir hesap var onun hediyelikleri cok hosuma gidoyor. Emin olamadigim icin yaptirmadim. Türkiyedeler ve sanirim yurtdisina siparis vericem

Kizlar iyi aksamlar. Bir sorum olacaktı . Örneğin uzaniyorum 10 dakika doğrulurken çat, oturuyorum kalkarken çut sesleri duyuyorum. Kemiklerim çatur çutur ediyir resmen. Benim yaşadığımı yasayan var mu

Eline sağlık canım çok güzel olmuş
Kızımın misafir hediyesi geldi. İnstegrama da koymuş yapan bayan. Güzel olmuş.
Çok güzeller

Sağol canım. Evet, kızım onu seçince kıyamadım, dedim pandalı olsun
Sana kolay gelsin, kolay iş değil bu ama çok keyifli Birde kız çocuğu için herşey o kadar güzel, o kadar ciciş

kolonya ve cikolata yaptiran bir arkadas vardi sanirim hangi sayfadan yardimci olabilirse cok sevinirim ya da bidliginiz bir sayfa varsa

Canım ben yaptırdım hediyelik kolonya ve çikolata. Birde piramit şeklinde şekerlik yapacam ama onun malzemelerini kendim aldım Icini istediğim gibi koyayım diye hazırlar çok boş oluyor kolonyaları hayalperest_hediyeler e yaptırdım çok ilgili bi bayan. Cikolatayi da çikolata.sepetim e yaptırdım. Ikiside ınstagramda. Çok hızlı ulaştı çikolata. Resimlerini de ekledim oğluşumun adı da Yiğit Burak olacak insallah

Eklentiler

• Screenshot_20201015-233534_Gallery.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20201014-132547_Instagram.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…