2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sat a göre 33+3 usg de 34+3 deyim doğum kanalında diyince bi korktum

Benim bugün kontrolüm vardı. Oğluşum doğum kanalına girmiş, kilosu 2146, boy 43. Haftam 32+0. Doktor çok iyi dedi, kanala girmesi çok normal, artık koşmak, zıplamak, ağır kaldırmak kesinlikle YOK dedi :) böyle devam etsin rahat doğurursun dedi. Birde yürüyüşümü 25-30 dakikaya indirmemi söyledi. Birde gelişimiz 10 gün ilerde, ama bunu sorun olarak görmüyor.

Ben kızımla Mustelanın kullanıyordum, memnundum çok. Oğlum için Chicco aldım, bakalım. Eğenim çocuklarına kullanıyor, çok memnun, onun tavsiyesiyle aldım :)

Kizlar iyi aksamlar. Bir sorum olacaktı . Örneğin uzaniyorum 10 dakika doğrulurken çat, oturuyorum kalkarken çut sesleri duyuyorum. Kemiklerim çatur çutur ediyir resmen. Benim yaşadığımı yasayan var mu
Ben varim yatakta dönerken kemiklerimden küt küt ses geliyor

Cok guzel canimm bakayim bende sayfalara cok sagol adida cok guzel

Maşallah size benim bebek daha dönmemiş hala malat görünüyor sol tarafımda ağrı vardı nst bağlandı ama benim küçük bey izin vermedi ki tekmeledi hemşire 2 cihaz değiştirdi ufak sancı çıktı sorun edecek bir durum değil dedi

Oh maşallah bende beyazları yıkadım renkliler duruyor çanta da yapmadım daha günümde az çok belli ben rahatım
Bende bir kısmını yıkadım ütülerim bir kısmi duruyor hala yarın biraz daha ütü yaparım kızımın dersleri başladı pazartesi de okula gidecek pek fırsatım olmuyor bebek için hazırlığa daha ne çanta hazır ne kendi kıyafetlerim hazır doğum için

selamlar herkese

Ben 16+4 hamileyim. Normal doğum yapmak istiyorum. Konu ile ilgili istanbul avrupa yakası acıbademler ya da amerikan hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı?
Ben kızımı Amerikan hastanesinde doğurdum ve orda normal Doğum taraftarı olan doktorlar Ebru Alper ve Ramazan bey (soyadını unuttum ) Benim doktorum Ebru hanımdı. Çok ilgili doktor, çok memnun kalmıştım.

Merhaba, uzaktan takip ediyordum forumu ama doktorunuzdan bahsedince yazmak istedim. Aynı doktora gidiyoruz. Benim ilk doğumumu da kendisi yaptı. Çok memnun kaldım. Sezaryen olmama rağmen hemen ayağa kalktım, kızımla ilgilenmeye başladım

Nisanda o tarz birsey yapmistik bizde. Nikahta dugunde oda kokusu, cicek tohumu ve mum. Kizimda dedim sabun olsun
Ay valla bende artık.bi yaptirmadigimiz böyle vardı bunu da yaptırınca darısı 1 yaş doğumgününe kızımda doğumunda havlu kokulu taş 1 yaş doğumgününe mumluk kolonya yaptırdık valla hep para hep para

Maşallah canım Allah sağlıkla gelsin inşallah

Sezeryanda genel anestezi mı oldunuz

Canım maşallah sübhanallah kilosu da boyu da çok iyi inşallah bende pazartesi günü gideceğim artık günler geçtikçe daha da kontroller heyecanlı oluyor nst ye girmedin mı

Maşallah canım benim en sonki ölçümlerle aynı çıkmış kilosu boyu gayet iyi. Zam bir seferde fazla olmamış mı 1000 lira az bi miktar değil bence.

Sizde mi Cem beye gidiyorsunuz ben beraber çalışan bir kadın doğum doktorunun tavsiye ile gittim memnum kaldım güler yüzlü, güven veren biri. Tavsiye eden doktor cerrahisinin çok iyi olduğunu söylemişti. Sizde hemen toparlandığınıza göre gerçekten iyi demek ki mutlu oldum

Maşallah canım benim en sonki ölçümlerle aynı çıkmış kilosu boyu gayet iyi. Zam bir seferde fazla olmamış mı 1000 lira az bi miktar değil bence.
Çok şükür canım bebiş gayet iyi Muayene ücretleri de 130 liradan 175 liraya çıktı geçen ay doğum fiyatına da 1000 TL gelmiş ve evet tek seferde çok fazla zam gelmiş bilmiyorum bu saatten sonra doktor hastanede değiştiremem mecburen devam edeceğim. Benim bildiğim yıl sonu zam yapılır ama devlet desteğini çekince bunlarda hemen zam yapmışlar devlet vermiyorsa bizde hastalardan alalım demişler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…