Günaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğne Kendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç kullanmadan zor geçer canım bitki çayı ve c vitaminde al bolbol. Ciğer için çam balı çok iyi bulabilirmisin bilmiyorum
Her mağazaya 1 tane gelmiş herhalde canm az kalsın bizim elimizdeki de gidiyordu kenara koyduk başka şeyler alalım diye, baktım alıyorlar yetiştik hemen
Evet canm dolap da yok zaten bebeğin bu çok iyi oldu benim gardrop rahatladı biraz
Benim de geldi canım da ondan sadece şimdilik ıslak mendil, bez, temizleme pamuğu filan o tarz şeyleri koydum. Kışın pencereler kapalı pek toz olmaz herhalde bilmiyorum ki
Ben de kucaga vermeyecegim valla . Annelere de vermem ev de kucuk ama salonu veririm onlara. Biz bebisin odasinda takılırız artik. Bakalim nasik olcak. Kazasiz belasiz atlatalim insallah
Günaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğne Kendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Ben a 101 e gitmeyeceğim zaten artık yürümekte daha çok zorlaniyorum ☺ eşim 10 gun lük yıllık izne çıkıyor haftaya onunla artık bakarız biraz zaten iç çamaşırı çorap vs ufak tefek eksikler kaldı onları da alıp hastane çantasının ağzını kapatacağım
A101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim
A101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim
Kuzular hastane çantası hazırlıyorum da sizce hangisi beyaz olan çeyizimden olan bornozlarımın terliği yumuşacık diğer hastanede çalışırken giydiğim sabo lar tabiki yıkadım hastanede hangisi rahat olur yada siz terlik ne koyuyorsunuz
Kuzular hastane çantası hazırlıyorum da sizce hangisi beyaz olan çeyizimden olan bornozlarımın terliği yumuşacık diğer hastanede çalışırken giydiğim sabo lar tabiki yıkadım hastanede hangisi rahat olur yada siz terlik ne koyuyorsunuz
Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik