2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç kullanmadan zor geçer canım bitki çayı ve c vitaminde al bolbol. Ciğer için çam balı çok iyi bulabilirmisin bilmiyorum

aynen canm yarn obur gun oda yaptgnda da oyuncaklarnj koyarsn acaba cekmece icleri tozlanirmi o geldi aklma

aynen canm yarn obur gun oda yaptgnda da oyuncaklarnj koyarsn acaba cekmece icleri tozlanirmi o geldi aklma

Benim de geldi canım da ondan sadece şimdilik ıslak mendil, bez, temizleme pamuğu filan o tarz şeyleri koydum. Kışın pencereler kapalı pek toz olmaz herhalde bilmiyorum ki

70-140 koseleri lastikli carsaf 60-120 yataga uyar degil mi cok pot durmaz kac tane nevresim takimi alicaksiniz

Kesinlikle kullanmalisin endiselndirmek istemem bi arkadasik bu sekilde oldu zatureye dönmüş artik aksatma lütfeen ilaçlarını

70-140 koseleri lastikli carsaf 60-120 yataga uyar degil mi cok pot durmaz kac tane nevresim takimi alicaksiniz
Ya ben geçen alez aldım binden 150×200 çift kişilik diye 160×200 benim yatağım olmadı maalesef ben de onu tek kişilik yatağa sereceğim

Ben a 101 e gitmeyeceğim zaten artık yürümekte daha çok zorlaniyorum ☺ eşim 10 gun lük yıllık izne çıkıyor haftaya onunla artık bakarız biraz zaten iç çamaşırı çorap vs ufak tefek eksikler kaldı onları da alıp hastane çantasının ağzını kapatacağım

Çok geçmiş olsun. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun. İnşallah çabuk toparlarsın

A101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim

İyi ki doğmuş prenses

Kuzular hastane çantası hazırlıyorum da sizce hangisi beyaz olan çeyizimden olan bornozlarımın terliği yumuşacık diğer hastanede çalışırken giydiğim sabo lar tabiki yıkadım hastanede hangisi rahat olur yada siz terlik ne koyuyorsunuz

Eklentiler

• AB2B9D35-38DF-4CB3-902F-F4D835AE5F76.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 90003121-047A-4F1D-AA96-AEE80A796AF7.webp
    169,6 KB · Görüntüleme: 47
Nice guzel saglikli yaslari olsun insallah kardesiyle birlikte

bence beyaz olan

Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…