- 19 Ocak 2020
- 1.512
- 1.913
- 133
- 41
Iyiki doğmuş fıstıkA101 ganimetleriniz hayırlı olaun arkadaşlar güle güle kullanın. Benim de eksiklerim var aslında ama kızımın doğum günü bugün hazırlık yaptım biraz yoruldum gidebilir miyim bilmiyorum. Kimseyi çağırmadık çekirdek aile olarak kutlayacağız ama yine de gönlü olsun istedim
Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik
bana da en keyifsiz bolum gibi geldiBen de annemleri bekliyorum o da aldıklarını getirsin yıkayacağim inşallah
En keyifli bölüm bu galiba
Hazirladiklarini hurcla mi gotureceksin yoksa valize mi koyacaksin canim? Cekcekli valize koymayi dusunuyorum ama bilemedim.Hastaneye gidecekler hazırlıyorum sadece dezenfekte edilecek şeyler kaldı inşallah Allah sağ Salim kullanmayı nasip etsin
Bende kabin boy valizle gidicem canımHazirladiklarini hurcla mi gotureceksin yoksa valize mi koyacaksin canim? Cekcekli valize koymayi dusunuyorum ama bilemedim.
Ben yine kısa kollu alayım o zaman canim sağol. Ay anneme soruyorum, 30 sene geçmiş aklımda hicbisey kalmamış diyor kadincagiz da haklıCanım uzun kollu kullanışlı olmaz ben hiç almadım sadece iki tane hastane çıkışının vardı daha çok yarım kol al bence öyle daha çok çabuk terleyebilir
Unibaby köpük şampuanı kullananlar epey memnun canım.arkadaslar e bebekteki gorevlilere hangi sampuani onerirsiniz dedim sebamed pahali glrse unibaby dediler. ne dusunuyorsnz unibaby icn
Maaşallah canım, gözün aydın.Çok şükür kontrol güzel geçti bugünhareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah bir hafta önde gidiyor uzun süredir. Nts bağlandı şancı çıkmadı. Tek gıcık eden şey lekelenme bu haftaları görmek bile hayaldi bana gerçek oluyor hamd olsun inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah
Rabbim şifa versin . Tedavini aksatma, en kısa zamanda iyileşir duzelirsin inşaallahGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Maasallah subhanallah bak gördün mü ne güzel hayirli haberle döndüngunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti
Hurcu büyük bir karton poşete koyucam valizimin içi dolu hem içindekileri ortalığa dağıtmak istemiyorum hemde virüsten dolayı gelince birde onu dezenfekte etmekle uğraşmak istemiyorum annem yok eşim ben bebek ve kızım varız sadece onu temizlemeye vaktim olmazHazirladiklarini hurcla mi gotureceksin yoksa valize mi koyacaksin canim? Cekcekli valize koymayi dusunuyorum ama bilemedim.
Kolay gelsin canım odasinda mı yatiracaksın ?Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik
gunduzleri odasinda gece yanimdaKolay gelsin canım odasinda mı yatiracaksın ?
Oy maşallah sübhanallah bebisinin gelişimi çok.guzelKızlar 3’te kontrolüm vardı ancak gelebildim eve. Kendi doktorumun babası vefat ettiği için başka bir doktordan randevu almıştım. Benim doktorum nst’ye 36’da alacaktı ama bu gittiğim doktor bugün nst’ya bağladı beni. İlk seferde 15 dk. kaldım nst’de ama beğenmedi tekrar gönderdi bu seferde bi 25 dk. kaldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebişin2115 gr. olmuş boyu da yaklaşık 44,5 cm 1 hafta önde gidiyor hala
Bir de doğum fiyatı aldım 4,900 TL olmuş 1 refakatçı ve eşim yanımda olabiliyormuş ama gece olursa eşim 10’dan sonra dışarı çıkıyormuş sabah tekrar yanıma gelebilirmiş. Bebeğin ilk hafta kontrolleri ve işitme testide bu fiyata dahilmiş. 2 ay önce 3.900 TL’ymiş zam gelmiş ve takipli hasta olmama rağmen eski fiyattan değil de yeni fiyattan ödeme yapacakmışım.
Canim benim doktorum zam gelirse takipli oldugun icin ben eski fiyattan yardimci olmalarini soylerim demisti sende kendi doktoruna bi rica et istersenKızlar 3’te kontrolüm vardı ancak gelebildim eve. Kendi doktorumun babası vefat ettiği için başka bir doktordan randevu almıştım. Benim doktorum nst’ye 36’da alacaktı ama bu gittiğim doktor bugün nst’ya bağladı beni. İlk seferde 15 dk. kaldım nst’de ama beğenmedi tekrar gönderdi bu seferde bi 25 dk. kaldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebişin2115 gr. olmuş boyu da yaklaşık 44,5 cm 1 hafta önde gidiyor hala
Bir de doğum fiyatı aldım 4,900 TL olmuş 1 refakatçı ve eşim yanımda olabiliyormuş ama gece olursa eşim 10’dan sonra dışarı çıkıyormuş sabah tekrar yanıma gelebilirmiş. Bebeğin ilk hafta kontrolleri ve işitme testide bu fiyata dahilmiş. 2 ay önce 3.900 TL’ymiş zam gelmiş ve takipli hasta olmama rağmen eski fiyattan değil de yeni fiyattan ödeme yapacakmışım.
Maşallah minigeKızlar 3’te kontrolüm vardı ancak gelebildim eve. Kendi doktorumun babası vefat ettiği için başka bir doktordan randevu almıştım. Benim doktorum nst’ye 36’da alacaktı ama bu gittiğim doktor bugün nst’ya bağladı beni. İlk seferde 15 dk. kaldım nst’de ama beğenmedi tekrar gönderdi bu seferde bi 25 dk. kaldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebişin2115 gr. olmuş boyu da yaklaşık 44,5 cm 1 hafta önde gidiyor hala
Bugün kendi doktoruma gidemedim canım babası vefat ettiği için izinli ama 2 hafta sonra kontrolüm var gelirse bi konuşacağım ama pek sanmıyorum. Benim annem daha öncesinde kadın doğum personeliydi bugün randevu aldığım doktorla birlikte 1-2 yıl doğumhanede çalışmışlığı var özel numarası da varmış annemde o dedi ben arayıp bi sorayım belki eski fiyattan yardımcı olabilirler diye. Kendi doktorum olmasa bile bugün gittiğim doktor yardımcı olabilir belkiCanim benim doktorum zam gelirse takipli oldugun icin ben eski fiyattan yardimci olmalarini soylerim demisti sende kendi doktoruna bi rica et istersen
Fiyatlar moralimi bozdu ama miniğimin iyi olması unutturdu birazMaşallah minigepersonel taniyosaniz onun indiriminden yararlanabiliyosunuz . Şu virusten dolayı benim gittiğim hastenede bayağı zam yaptı normal doğum 4 bin ama sezaryani sormadım yinede o isitme testi filan içindeyse normal bı fiyat aşağı yukari yine belki yardımcı olur doktorun. Yada özel sigorta indirimleri ise yariyo açıkçası ..
Bu fiyat universite Hastanesi'nin mi . Yararlanirsin inşallah doktoruna bağlı her şey para canlisi değilse sıkıntı yok burda bı doktor var son haftalarda para filan almiyomus sadece doğuma bıçak parasi o kadar herkes farklı şehirden de degisiyo tabi fiyat durumları.Fiyatlar moralimi bozdu ama miniğimin iyi olması unutturdu birazaz önce de yazdım canım bugün gittiğim doktor annemle birlikte üniversite hastanesinde çalışmıştı benim annemde doğumhane personeliydi o zaman baya birlikte doğum yaptırmışlıkları var ☺ Annemin de selamını söyledim adam baya ilgilendi benimle saolsun. Annemde numarası varmış annem arayıp soracak personel indirmi falan oluyorsa yardımcı olur belki En azından eski fiyattan yararlansam o bile iyi olacak
Yeleği de annem bulmuş almış 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?