2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Iyiki doğmuş fıstık

Anne Bebek çantasını makinaya atayım mi bilemedim bişey olur mu ki siz yıkadınız mi ?

Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik

Ben de annemleri bekliyorum o da aldıklarını getirsin yıkayacağim inşallah
En keyifli bölüm bu galiba

Hastaneye gidecekler hazırlıyorum sadece dezenfekte edilecek şeyler kaldı inşallah Allah sağ Salim kullanmayı nasip etsin
Hazirladiklarini hurcla mi gotureceksin yoksa valize mi koyacaksin canim? Cekcekli valize koymayi dusunuyorum ama bilemedim.

Canım uzun kollu kullanışlı olmaz ben hiç almadım sadece iki tane hastane çıkışının vardı daha çok yarım kol al bence öyle daha çok çabuk terleyebilir
Ben yine kısa kollu alayım o zaman canim sağol. Ay anneme soruyorum, 30 sene geçmiş aklımda hicbisey kalmamış diyor kadincagiz da haklı

arkadaslar e bebekteki gorevlilere hangi sampuani onerirsiniz dedim sebamed pahali glrse unibaby dediler. ne dusunuyorsnz unibaby icn
Unibaby köpük şampuanı kullananlar epey memnun canım.

Maaşallah canım, gözün aydın.

Rabbim şifa versin . Tedavini aksatma, en kısa zamanda iyileşir duzelirsin inşaallah

gunaydn kzlar bugun kontrolum vardi. d r a gttm 1.5 hafta once hatrlarsanz 2 hafta gerilik ckmisti cok sukur 1 haftaya dusms kg suda 2 kg olms nasl mutlu oldgmu anlatamam. kasiklarm agriodu o bile gecti
Maasallah subhanallah bak gördün mü ne güzel hayirli haberle döndün

Hazirladiklarini hurcla mi gotureceksin yoksa valize mi koyacaksin canim? Cekcekli valize koymayi dusunuyorum ama bilemedim.
Hurcu büyük bir karton poşete koyucam valizimin içi dolu hem içindekileri ortalığa dağıtmak istemiyorum hemde virüsten dolayı gelince birde onu dezenfekte etmekle uğraşmak istemiyorum annem yok eşim ben bebek ve kızım varız sadece onu temizlemeye vaktim olmaz

Bende bebisimin kiyafetlerini yikamaya basladim bugun yavas yavas kendimi yormadan yapip hurca koycam. Hastane cantasi icin henuz erken diye dusunuyorum. Odasini da temizledim tekrar doguma kadar kapatirim girilmez artik
Kolay gelsin canım odasinda mı yatiracaksın ?

Kızlar 3’te kontrolüm vardı ancak gelebildim eve. Kendi doktorumun babası vefat ettiği için başka bir doktordan randevu almıştım. Benim doktorum nst’ye 36’da alacaktı ama bu gittiğim doktor bugün nst’ya bağladı beni. İlk seferde 15 dk. kaldım nst’de ama beğenmedi tekrar gönderdi bu seferde bi 25 dk. kaldım. Çok şükür bir sıkıntısı yok bebişin 2115 gr. olmuş boyu da yaklaşık 44,5 cm 1 hafta önde gidiyor hala
Bir de doğum fiyatı aldım 4,900 TL olmuş 1 refakatçı ve eşim yanımda olabiliyormuş ama gece olursa eşim 10’dan sonra dışarı çıkıyormuş sabah tekrar yanıma gelebilirmiş. Bebeğin ilk hafta kontrolleri ve işitme testide bu fiyata dahilmiş. 2 ay önce 3.900 TL’ymiş zam gelmiş ve takipli hasta olmama rağmen eski fiyattan değil de yeni fiyattan ödeme yapacakmışım.

Oy maşallah sübhanallah bebisinin gelişimi çok.guzel

Canim benim doktorum zam gelirse takipli oldugun icin ben eski fiyattan yardimci olmalarini soylerim demisti sende kendi doktoruna bi rica et istersen

Maşallah minige personel taniyosaniz onun indiriminden yararlanabiliyosunuz . Şu virusten dolayı benim gittiğim hastenede bayağı zam yaptı normal doğum 4 bin ama sezaryani sormadım yinede o isitme testi filan içindeyse normal bı fiyat aşağı yukari yine belki yardımcı olur doktorun. Yada özel sigorta indirimleri ise yariyo açıkçası ..

Canim benim doktorum zam gelirse takipli oldugun icin ben eski fiyattan yardimci olmalarini soylerim demisti sende kendi doktoruna bi rica et istersen
Bugün kendi doktoruma gidemedim canım babası vefat ettiği için izinli ama 2 hafta sonra kontrolüm var gelirse bi konuşacağım ama pek sanmıyorum. Benim annem daha öncesinde kadın doğum personeliydi bugün randevu aldığım doktorla birlikte 1-2 yıl doğumhanede çalışmışlığı var özel numarası da varmış annemde o dedi ben arayıp bi sorayım belki eski fiyattan yardımcı olabilirler diye. Kendi doktorum olmasa bile bugün gittiğim doktor yardımcı olabilir belki Annem 1-2 gün sonra arayıp soracak umarım eski fiyattan yardımcı olabilirler Devlet desteğini çektiği için fiyatları bu şekilde revize etmişler konuştuğum yetkili böyle söyledi.

Fiyatlar moralimi bozdu ama miniğimin iyi olması unutturdu biraz az önce de yazdım canım bugün gittiğim doktor annemle birlikte üniversite hastanesinde çalışmıştı benim annemde doğumhane personeliydi o zaman baya birlikte doğum yaptırmışlıkları var Annemin de selamını söyledim adam baya ilgilendi benimle saolsun. Annemde numarası varmış annem arayıp soracak personel indirmi falan oluyorsa yardımcı olur belki En azından eski fiyattan yararlansam o bile iyi olacak

Bu fiyat universite Hastanesi'nin mi . Yararlanirsin inşallah doktoruna bağlı her şey para canlisi değilse sıkıntı yok burda bı doktor var son haftalarda para filan almiyomus sadece doğuma bıçak parasi o kadar herkes farklı şehirden de degisiyo tabi fiyat durumları.

aynn hastaneler ck pahalanms benm istedgm hastane dr um disardan gelnc 3.800 istyor. dr da 5.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…