2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim okul durumum yok ama ilk bir hevesle yıkadık utuledik öylece kaldı
İyi olmuş ne güzel işte ablasının odasına dolap gelsin hurçlardan çıkarıp yerleştireceğim oda yapmadım beşiği kendi odamıza koydum bu sene misafirim olacak kaynımın kızı ünv için bizde kalacak odayı ona veriyoruz

Ben daha ağırlaşmadan yapayım defim sırf elime ayağıma dolaşmasın diye Kızımı bu yüzden kreşe gönderdim
Benim oğlum hayır gitmeyeceğim okula virüs var diyor ben doğumdan sonra göndericem hemde şehir degistiricez iki kere adepte olmaisn dedim

Bence haksızlık yapmışlar en baştan beri takipli hastasınız yarısını yapabilirlerdi tabi değişmez artık dr hastane ama yine de tekrar konuşup söyleyin elbet yapılacak bir şey vardır

Benim oğlum hayır gitmeyeceğim okula virüs var diyor ben doğumdan sonra göndericem hemde şehir degistiricez iki kere adepte olmaisn dedim
Benimki gideceğim diye ağladı ilk hafta göndermedim pazartesi başlayacak sınav yapacak öğretmeni evde eğitim zor oluyor Allah korusun deyip göndereceğim sosyalleşmeye de ihtiyaçları var

Eli gerçekten çok iyi, görümcem başka bi Dr da 1 hafta da ayağa zor kalkmıştı, beni görünce şaşırdılar bir de gereksiz çağırıp telaş yaptırmaz gerçekten güven veriyor. Umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz

Sürekli gergin ve yorgunuz bence normal ben artık dönemiyorum bile yatakta ağrılarım oluyor bütün gece ben uyanık yazık eşimde uyanık
Doğru diyorsun. Akşamları sırt ağrısından ölüyorum zaten. Gun icinde is yapmasam bile agriyor

Gunsydin canm hangi doktora sorsam normal dedi ama şu günler ben pek iyi degilim çok yorumluyorum onunda payı var
Günaydın ben cok is falan yapmıyorum ama aksamlari sırtım kaburgalarım agrimaya basliyor bir de bu çatırtılar çıkınca korktum açıkçası

Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip

Evde de sıkılıyorlar bende doğumdan sonra çok göndermem ilk 40 gün en azından Allah a emanetler

Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
zorlama kendini canım bir çarşaf ört üstüne gidiP gelip yaparsın

oylede icime sinmiyor ya bi guc gelse de kalkip yapsam
Ütü çok zor oluyo bel ağrısından ölüyorum sanmıştım sakın birden yüklenme hatta çağırabiliyosan bi arkadaşını falan yardıma senin için çok iyi olur şimdiden kolay gelsin inşallah

annem gelip ben yapiyim dedi ama bende ona kiyamiyorum dinlene dinlene yaparim artik napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…