İyi olmuş ne güzel işte ablasının odasına dolap gelsin hurçlardan çıkarıp yerleştireceğim oda yapmadım beşiği kendi odamıza koydum bu sene misafirim olacak kaynımın kızı ünv için bizde kalacak odayı ona veriyoruz
Çok şükür canım bebiş gayet iyi Muayene ücretleri de 130 liradan 175 liraya çıktı geçen ay doğum fiyatına da 1000 TL gelmiş ve evet tek seferde çok fazla zam gelmiş bilmiyorum bu saatten sonra doktor hastanede değiştiremem mecburen devam edeceğim. Benim bildiğim yıl sonu zam yapılır ama devlet desteğini çekince bunlarda hemen zam yapmışlar devlet vermiyorsa bizde hastalardan alalım demişler sanırım
Bence haksızlık yapmışlar en baştan beri takipli hastasınız yarısını yapabilirlerdi tabi değişmez artık dr hastane ama yine de tekrar konuşup söyleyin elbet yapılacak bir şey vardır
Benimki gideceğim diye ağladı ilk hafta göndermedim pazartesi başlayacak sınav yapacak öğretmeni evde eğitim zor oluyor Allah korusun deyip göndereceğim sosyalleşmeye de ihtiyaçları var
Sizde mi Cem beye gidiyorsunuz ben beraber çalışan bir kadın doğum doktorunun tavsiye ile gittim memnum kaldım güler yüzlü, güven veren biri. Tavsiye eden doktor cerrahisinin çok iyi olduğunu söylemişti. Sizde hemen toparlandığınıza göre gerçekten iyi demek ki mutlu oldum
Eli gerçekten çok iyi, görümcem başka bi Dr da 1 hafta da ayağa zor kalkmıştı, beni görünce şaşırdılar bir de gereksiz çağırıp telaş yaptırmaz gerçekten güven veriyor. Umarım herşey yolunda gider sağlıkla kavuşuruz
Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
Ütü çok zor oluyo bel ağrısından ölüyorum sanmıştım sakın birden yüklenme hatta çağırabiliyosan bi arkadaşını falan yardıma senin için çok iyi olur şimdiden kolay gelsin inşallah
Ütü çok zor oluyo bel ağrısından ölüyorum sanmıştım sakın birden yüklenme hatta çağırabiliyosan bi arkadaşını falan yardıma senin için çok iyi olur şimdiden kolay gelsin inşallah ☺