2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Neyse artık dediğin gibi hastane dr değiştirmek bu saatten sonra zor hem de senin hastane yakınında diye tercih etmiştin. Sağlık olsun memnun kal da inşallah canınız sağolsun

Neyse artık dediğin gibi hastane dr değiştirmek bu saatten sonra zor hem de senin hastane yakınında diye tercih etmiştin. Sağlık olsun memnun kal da inşallah canınız sağolsun
Aynen canım hem evime çok yakın hem doktorumdan memnunum hastane ücreti için de değiştirmem bu saatten sonra. Sağlıkla gelsin de bebişlerimiz ücret bi şekilde karşılanır

Kızlar e bebekten üyelikle alışveriş yaptıysanız hesabınıza girip faturanıza bi bakın. Biz geçen 250 lira civarında bi alışveriş yaptık bize 20 liralık hediye çeki vermişler hem de limit şartı olmadan kullanılabiliyor. Ama süresi var 10 günlük bi çek.
Onu da hesaba girip faturayı inceleyince gördüm. Varsa sizin de bi kontrol edin boşa gitmesin.

Ben yaptım geçen gün hemen bakayım canım :)

Canım maşallah sübhanallah kilosu da boyu da çok iyi inşallah bende pazartesi günü gideceğim artık günler geçtikçe daha da kontroller heyecanlı oluyor nst ye girmedin mı
NST ye bağladılar, hiç sevmiyorum bu prosedürü bebiş de sevmedi, devamlı kaçtı, hemşireler 3 defa ölçtüler, uğraştılar çok. Sancılarım yok daha, Amnio suyu da yeterli, kordon da kenarda, bebeğime sarılmış durumunda değil (benim psikolojik en korktuğun durum). Sağol canım! İn şa Allah pazartesi senden de güzel haber duyarız
Birde çok mutlu oldum, bu sefer yüzünü gösterdi, gülümsedi, poz verdi... çok şaşırdı bizi hep nazlanıp kaçıyordu

Dönmesi için daha çok zaman var, 36 haftaya kadar, bazen doğum esnasında bile dönüyorlar bebekler...
Ay Maşallah! Hareketli beyefendi

Oh maşallah bende beyazları yıkadım renkliler duruyor çanta da yapmadım daha günümde az çok belli ben rahatım
Ben daha ağırlaşmadan yapayım defim sırf elime ayağıma dolaşmasın diye Kızımı bu yüzden kreşe gönderdim

Ay hadi inşallah vaktinde gelsinler bebişler

bende dun gttgmde yaan duruyordu

Ben epey zaman önce almıştım bebek arabası bebek çantası zıbınlar lohusa pedi vs ama o zamanda hiç faturaya bakmak aklıma gelmemişti iyi günlerde kullanın canım

Ben daha ağırlaşmadan yapayım defim sırf elime ayağıma dolaşmasın diye Kızımı bu yüzden kreşe gönderdim
Şükür bitirmişsin demek ki darısı bize minik minik çok parça var bitmiyor ki ama çok keyifli yine de içleri dolu olsun da kıyafetler ütülenir okullar açılmayacak diye ağırdan almıştım açtılar şimdi hem ders hem eba hem okul karıştı iyice

Dün denemek için önlem marka ıslak mendil aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum hem çok ince hem çok kuru

Benim delikanlıda sevmiyor gerilip gerilip vurdu düşsünler karnından diye hep kumanda telefon felan koyduğunda yapardı ultrason çubuğuna da vuruyor alıştık artık

Benim okul durumum yok ama ilk bir hevesle yıkadık utuledik öylece kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…