Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
Benimkileri kayınvalide yapmıştı yıkamak kurutmak bile beni çok yormuştu Tek yapacaksan parça parça yap kuzum yorma kendini beşik koruyucuları yatak koruyucu vs gelmişti dün yıkadım ütüledim takmaya çabaladım o bile beni mafetti şu an
Benim bugün kontrolüm vardı. Oğluşum doğum kanalına girmiş, kilosu 2146, boy 43. Haftam 32+0. Doktor çok iyi dedi, kanala girmesi çok normal, artık koşmak, zıplamak, ağır kaldırmak kesinlikle YOK dedi :) böyle devam etsin rahat doğurursun dedi. Birde yürüyüşümü 25-30 dakikaya indirmemi söyledi. Birde gelişimiz 10 gün ilerde, ama bunu sorun olarak görmüyor.
Benimkileri kayınvalide yapmıştı yıkamak kurutmak bile beni çok yormuştu Tek yapacaksan parça parça yap kuzum yorma kendini beşik koruyucuları yatak koruyucu vs gelmişti dün yıkadım ütüledim takmaya çabaladım o bile beni mafetti şu an
NST ye bağladılar, hiç sevmiyorum bu prosedürü bebiş de sevmedi, devamlı kaçtı, hemşireler 3 defa ölçtüler, uğraştılar çok. Sancılarım yok daha, Amnio suyu da yeterli, kordon da kenarda, bebeğime sarılmış durumunda değil (benim psikolojik en korktuğun durum). Sağol canım! İn şa Allah pazartesi senden de güzel haber duyarız
Birde çok mutlu oldum, bu sefer yüzünü gösterdi, gülümsedi, poz verdi... çok şaşırdı bizi hep nazlanıp kaçıyordu ☺
Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
canim utu yapmak bana hic iyi gelmedi psikolojik anlamda. Utu yaptikca dusunmeye basladim. Kv yazlikta 1 aydir 1 kere bile arayip nasil oldun demedigi aklima geldi, korona yuzunden misafir istemiyorum dogumdan sonra dedim diye esime beni sikayet etmesi, begendigim isme anneannesinin allah korusun demesi kafamda kurup duruyorum. Ara verdim artik dusunmemek icin.
canim utu yapmak bana hic iyi gelmedi psikolojik anlamda. Utu yaptikca dusunmeye basladim. Kv yazlikta 1 aydir 1 kere bile arayip nasil oldun demedigi aklima geldi, korona yuzunden misafir istemiyorum dogumdan sonra dedim diye esime beni sikayet etmesi, begendigim isme anneannesinin allah korusun demesi kafamda kurup duruyorum. Ara verdim artik dusunmemek icin.
Canım insan gerçekten hamileyken hassas oluyormuş bende bunu anladım. Bazen düşünmemek için uyumaya çabalıyorum.
Bu arada isim ne düşünüyorsun?
Bende ismi Demir olacak diyorum insanlar
-neden demir?
-plastik verseydin
gibi saçma sapan kendilerince espri yaptıklarını sandılar bende sen kolonya dersin görürsen çocuğu diye cevap veriyorum ilk başta çok sinirleniyordum ama şu an umrumda bile değil isim hakkında ne düşündükleri.. kapı süsü herşeyi yaptırdık zaten çok eskiden beri eşimle ortak kararımızdı insanları gerçekten memnun edemezsin