2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
Benimkileri kayınvalide yapmıştı yıkamak kurutmak bile beni çok yormuştu Tek yapacaksan parça parça yap kuzum yorma kendini beşik koruyucuları yatak koruyucu vs gelmişti dün yıkadım ütüledim takmaya çabaladım o bile beni mafetti şu an

Erken degilmi daha benimde karnim küçüldü sanki acaba benimkide yolu buldumu

cok zor oluyor gercekten 2 nevresim takimini utuledim ara verdim daha cok var

Kızlar emzik ve biberonu ilk kullanımdan önce nasıl temizliyorduk ben kutusunu yanlışlıkla atmışım ikisi de avent marka

Ya ne mutlu artık tabi oda hazırlanıyor annesine kavuşmak için ondan gizlememistir yüzünü

Çikolata için Hacı Şerif e de bakabilirsiniz arkadaşlar kızımda memnun kalmıştım şimdi daha almadım
Ne kadar sürede geliyor canım ben şimdi baktım beğendim de doğuma yakın sipariş edeyim hemen geliyorsa

Off kizlar dun bebegin kiyafetlerini yikamistim bugun dag gibi utu beni bekliyor. O kadar halsizimki hicbisey yapasim yok ama mecbur yapicam bekletmeden toz falan olmasin bekleyip
koltuga oturarak yap canim ayakta ćok zor oluyor kolay gelsin

canm bende anneme kiyamadm hemde kendm yapaym dedm ama gunlere boldum. 4 gunde falan bitrdim yapana kadar tozlanmasn diyede hurca koydum. ole yap zorlama sakn
canim utu yapmak bana hic iyi gelmedi psikolojik anlamda. Utu yaptikca dusunmeye basladim. Kv yazlikta 1 aydir 1 kere bile arayip nasil oldun demedigi aklima geldi, korona yuzunden misafir istemiyorum dogumdan sonra dedim diye esime beni sikayet etmesi, begendigim isme anneannesinin allah korusun demesi kafamda kurup duruyorum. Ara verdim artik dusunmemek icin.

Canım insan gerçekten hamileyken hassas oluyormuş bende bunu anladım. Bazen düşünmemek için uyumaya çabalıyorum.
Bu arada isim ne düşünüyorsun?
Bende ismi Demir olacak diyorum insanlar
-neden demir?
-plastik verseydin
gibi saçma sapan kendilerince espri yaptıklarını sandılar bende sen kolonya dersin görürsen çocuğu diye cevap veriyorum ilk başta çok sinirleniyordum ama şu an umrumda bile değil isim hakkında ne düşündükleri.. kapı süsü herşeyi yaptırdık zaten çok eskiden beri eşimle ortak kararımızdı insanları gerçekten memnun edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…