2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
oylede icime sinmiyor ya bi guc gelse de kalkip yapsam
Vallahi ben 32 yi doldurdum bugün daha kıyafetleri yıkamadım bile battaniye çarşaf ıvır zıvır şeyleri yıkamıştım geçen hafta örtülü duruyorlar. Yarın da eşyaları yıkarım inşallah. Yavaştan ütülemeye başlarım. Hala almam gereken şeyler var. Çanta hazırlanacak Üstelik ben ufaktan kaplumbağaya dönüşmeye başladım sanırım

Ayy canim gun gectikce is yapmak zorlasiyor. Bende o yuzden yapip kurtuluyum dedim. Allah guc versin hepimize

Doğurup kendimi toparlıyayım taşınıcam buradan şehir değiştirmem mümkün değil ama en uzak yere
bizim evimizde uzak taa en bastan yakin yerde oturmam demistim cok sık gelip gidemiyorlar. Simdi kendilerine yakin yerden ev almamizi istiyorlar ama cok sukur esim benim sozumden cikmaz ev almanin sirasi degil baska planlarimiz var dedi

bizim evimizde uzak taa en bastan yakin yerde oturmam demistim cok sık gelip gidemiyorlar. Simdi kendilerine yakin yerden ev almamizi istiyorlar ama cok sukur esim benim sozumden cikmaz ev almanin sirasi degil baska planlarimiz var dedi
kiz benmkide uzak izmirin iki ucu bole oluncada gelnce gitmiolar oda kotu

bizim evi kendileri beğenip almış zamanında seçme tercihim olmadı ama burayı kiraya verip kiraya çıkıcam gerekiyorsa elimden geleni yapıcam
evladımı hele bi sağlıkla kucağıma alayım bi bakmışsın 40'ım çıkmadan taşınıyorım

kiz benmkide uzak izmirin iki ucu bole oluncada gelnce gitmiolar oda kotu
Bizimkiler cok sik gelmez gelincede cok uzun oturmazlar. Bu sikayet etmeleri konusuna kadar aramiz iyiydi ben arar cagirirdim hep ama bundan sonra onu da yapmicam

Bizimkiler cok sik gelmez gelincede cok uzun oturmazlar. Bu sikayet etmeleri konusuna kadar aramiz iyiydi ben arar cagirirdim hep ama bundan sonra onu da yapmicam
cagrma kiz ne cagiriosn dertsiz basna dert ben her hareketlernde biraz daha mesafe koya koya soguk nevale gbi oldm

bizimkilerin evi vardi da ben evlenecegimizde kabul etmedim orda oturmayi. Cok iyi olsa annenler tasinmazdi ordan ben eski evde oturamam demistim. Simdi o evi sattilar bize verdiler parasini bizde ticaret icin kullanmaya karar verdik yine ev almicaz

cagrma kiz ne cagiriosn dertsiz basna dert ben her hareketlernde biraz daha mesafe koya koya soguk nevale gbi oldm
Simdi kv yok ya kayinpederi yemege cagiriyorum surekli onunla arami iyi tutuyorumki digerleri yazliktan gelince benim arkamda dursun Altyapiyi hazirliyorum

bizimkilerin evi vardi da ben evlenecegimizde kabul etmedim orda oturmayi. Cok iyi olsa annenler tasinmazdi ordan ben eski evde oturamam demistim. Simdi o evi sattilar bize verdiler parasini bizde ticaret icin kullanmaya karar verdik yine ev almicaz
ah en güzelini yapmışsın Ben nişan atacaktım sonra bi şekilde herkes tarafından ikna edildim ve oturdum evde sıfır eski değil Nasip böyleymiş ne diyeyim umarım bundan sonrasında kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…