Kontrolden çıktım kızlar. 1880 gr 43 cm miniğim. Biraz aşağıda dedi bende birkaç gündür kasılma hissediyorum. Hareketlerini %50 azalt dedi. Kendime çok yüklendim bu ara sanırım. Gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama aşağıda olma konusu biraz canımı sıktı doğrusu rahim ağzında bir açılma yok dedi ama inşallah vakitlice gelir bebeğim ve bütün bebeklerimiz
Bir arkadaş daha yazmış, çikolata yaptıracaklar Hacı Şerif'in gerçekten ben çok beğenmiştim çikolatasını. Nasip olursa 35 haftadan sonra ben de sipariş edeceğim aklınızda bulunsun.
Ama sevmez de beni göz kalacak gibi değil aramız. Ben aradığımda da şey derdi sen uyuyorsun diye aramamıştım ama saat öğlen saati yani sen çok miskinsin uykucusun demek istiyor
Kontrolden çıktım kızlar. 1880 gr 43 cm miniğim. Biraz aşağıda dedi bende birkaç gündür kasılma hissediyorum. Hareketlerini %50 azalt dedi. Kendime çok yüklendim bu ara sanırım. Gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama aşağıda olma konusu biraz canımı sıktı doğrusu rahim ağzında bir açılma yok dedi ama inşallah vakitlice gelir bebeğim ve bütün bebeklerimiz
Ben Deniz istiyordum esim biraz daha dusunelim diyordu Deniz ismine allah korusun dedi bende o gunden sonra inat ettim Denizhan olacak simdi. İnsanlar kari kocayi bi rahat birakmayi ogrenemiyorlar malesef bizim aramiz bozulsa mutlu mu olacaklar sanki. Benim sorunum aslinda kv ile degilde kvnin annesiyle nefret ediyorum kadindan daha oncede elini opmemisim diye sikayet etmisti esime aman ne buyuk ayip. Su dogum olsun hepsine gununu gostercem
Vallahi ben 32 yi doldurdum bugün daha kıyafetleri yıkamadım bile battaniye çarşaf ıvır zıvır şeyleri yıkamıştım geçen hafta örtülü duruyorlar. Yarın da eşyaları yıkarım inşallah. Yavaştan ütülemeye başlarım. Hala almam gereken şeyler var. Çanta hazırlanacak Üstelik ben ufaktan kaplumbağaya dönüşmeye başladım sanırım
Bende aynı durumdaydım dün anca ilk posta renkli kıyafetleri yıkadım şimdi ütülüyorum. Arkadaşlardan biri oturarak ütüle demiş iyiki onu gördüm aklıma gelmezdi yoksa, 5 dk ayakta ütüledim belim koptu pes edecektim bunları bitirip yerleştirdikten sonra beyazları yıkayıp ütüleyeceğim. Hepsini birden yığsam gözümde büyür yapamam gibi geldi. Penguen moduna geçiş yaptım bende ne yürüyebiliyorum ne eğilebiliyorum. Eğilmeyi hızlı hareket etmeyi özledim 70lik babaanne gibi hissediyorum şimdiden
Ne kadar güzel ya ben yakınımda ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi olduğu için aylık kontrole de gittiğim özel hastanede doğum yapacağım. İzmir’de çok meşhur bir hastane ama odaları çok eski. İzmir’de şehir hastanesi yok sanırım devlet hastaneleri de çok kalabalık oluyor. Yani kötünün iyisi benim gittiğim hastane
Canım bende İzmirdeyim. Egepole gidiyordum ama vaz geçtim. Şimdi Ege yaşam hastanesine gidiyorum. Sen hangi hastaneyi tercih ettin? Sana şaka gibi gelebilir ama ben bir kere Tepecik kadın Doğumda yattım yarım gün. Oradaki doktorlara bayıldım Hiç Egepoldeki doktorum o kadar ilgilenmedi benimle. Eşime orda Doğum yapmak istiyorum dediğimde çok kızdı bana Kabul etmedi. Sonradan öğrendim, perinatolojı doktorlar ancak sorunlu gebelik takib ediyorlar, benimki normal çok şükür.
Ben Deniz istiyordum esim biraz daha dusunelim diyordu Deniz ismine allah korusun dedi bende o gunden sonra inat ettim Denizhan olacak simdi. İnsanlar kari kocayi bi rahat birakmayi ogrenemiyorlar malesef bizim aramiz bozulsa mutlu mu olacaklar sanki. Benim sorunum aslinda kv ile degilde kvnin annesiyle nefret ediyorum kadindan daha oncede elini opmemisim diye sikayet etmisti esime aman ne buyuk ayip. Su dogum olsun hepsine gununu gostercem
Canım kocanla evli olduğun sürece göreceksin ki zamanla bazı şeyleri unutmaya başlayacaksın he diyip geçeceksin çünkü bu sefer kocan da seni ailene cephe alma.durumu söz konusu olabiliyor evlilik çok zor iş hele de çocuk olunca ben de inan o kadar çok şey yaşadım ki ama aradan 7 yıl geçti şimdi ikinci bebek geliyor artık insan hakkını arıyor ama yinede çoğu şeyi geriye atıyor
Canım kocanla evli olduğun sürece göreceksin ki zamanla bazı şeyleri unutmaya başlayacaksın he diyip geçeceksin çünkü bu sefer kocan da seni ailene cephe alma.durumu söz konusu olabiliyor evlilik çok zor iş hele de çocuk olunca ben de inan o kadar çok şey yaşadım ki ama aradan 7 yıl geçti şimdi ikinci bebek geliyor artık insan hakkını arıyor ama yinede çoğu şeyi geriye atıyor