2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kontrolden çıktım kızlar. 1880 gr 43 cm miniğim. Biraz aşağıda dedi bende birkaç gündür kasılma hissediyorum. Hareketlerini %50 azalt dedi. Kendime çok yüklendim bu ara sanırım. Gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür. Ama aşağıda olma konusu biraz canımı sıktı doğrusu rahim ağzında bir açılma yok dedi ama inşallah vakitlice gelir bebeğim ve bütün bebeklerimiz

Bir arkadaş daha yazmış, çikolata yaptıracaklar Hacı Şerif'in gerçekten ben çok beğenmiştim çikolatasını. Nasip olursa 35 haftadan sonra ben de sipariş edeceğim aklınızda bulunsun.

Ama sevmez de beni göz kalacak gibi değil aramız. Ben aradığımda da şey derdi sen uyuyorsun diye aramamıştım ama saat öğlen saati yani sen çok miskinsin uykucusun demek istiyor
Ben çok kötüyüm kafamı kaldırcak misafir ağırlayacak halim yok diyorum yine geliyor keşke beni de sevmese

Benim de kasılmaların var. Rahim ağzını ölçtü ben demeden. Ayrıntılı ultrasonda 42 mm idi. Şimdi 38 mm olmuş. Gittikçe azalacak dedi. Normal herhalde

Takinti iyi bisi degil he deyip gececeksin yaşlı zaten bosver niye surekli takiyosun kafana kv tarafını

Takinti iyi bisi degil he deyip gececeksin yaşlı zaten bosver niye surekli takiyosun kafana kv tarafını
kv tarafini degil kvnin anneannesini takiyorum cunku sevmiyorum kadini

Bende aynı durumdaydım dün anca ilk posta renkli kıyafetleri yıkadım şimdi ütülüyorum. Arkadaşlardan biri oturarak ütüle demiş iyiki onu gördüm aklıma gelmezdi yoksa, 5 dk ayakta ütüledim belim koptu pes edecektim bunları bitirip yerleştirdikten sonra beyazları yıkayıp ütüleyeceğim. Hepsini birden yığsam gözümde büyür yapamam gibi geldi. Penguen moduna geçiş yaptım bende ne yürüyebiliyorum ne eğilebiliyorum. Eğilmeyi hızlı hareket etmeyi özledim 70lik babaanne gibi hissediyorum şimdiden

Canım bende İzmirdeyim. Egepole gidiyordum ama vaz geçtim. Şimdi Ege yaşam hastanesine gidiyorum. Sen hangi hastaneyi tercih ettin? Sana şaka gibi gelebilir ama ben bir kere Tepecik kadın Doğumda yattım yarım gün. Oradaki doktorlara bayıldım Hiç Egepoldeki doktorum o kadar ilgilenmedi benimle. Eşime orda Doğum yapmak istiyorum dediğimde çok kızdı bana Kabul etmedi. Sonradan öğrendim, perinatolojı doktorlar ancak sorunlu gebelik takib ediyorlar, benimki normal çok şükür.

Canım kocanla evli olduğun sürece göreceksin ki zamanla bazı şeyleri unutmaya başlayacaksın he diyip geçeceksin çünkü bu sefer kocan da seni ailene cephe alma.durumu söz konusu olabiliyor evlilik çok zor iş hele de çocuk olunca ben de inan o kadar çok şey yaşadım ki ama aradan 7 yıl geçti şimdi ikinci bebek geliyor artık insan hakkını arıyor ama yinede çoğu şeyi geriye atıyor

Benim de kasılmaların var. Rahim ağzını ölçtü ben demeden. Ayrıntılı ultrasonda 42 mm idi. Şimdi 38 mm olmuş. Gittikçe azalacak dedi. Normal herhalde
Bana 34-35 Hafta civarı bu kadar inmesini bekliyoruz dedi. Ölçüsünü söylemedi. Ama rahim ağzı kapalı dedi

Sıkma canını sen temkinli ol yinede fazla eğilip kalkma inşallah zamanın da doğacak bebisler

esime karsi hicbir sey soylemiyorum hep saygili davranmaya calisiyorum yansitmiyorum ama icimde birikiyor tabi. Bugunde hormonlarin etkisiyl dolmusum burayi bdv ye cevirdim kusura bakmayin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…